Τι μαγιό φοράει το μωρό;

0

Ναι όλα αυτά θα στα πει το μαγιό που φοράει! Ξεκινάμε….

Η παραλία είναι το πιο ωραίο μέρος το καλοκαίρι! Αν είσαι στην πόλη μπορεί να κουραστείς μέχρι να φτάσεις, αλλά με το που φτάσεις θα τα ξεχάσεις όλα! Περνούν από μπροστά σου ορδές γυναικών με τα καυτά μαγιό τους, μπικίνι, βραζιλιάνικα, topless, ολόσωμα, κάθε λογής και εσύ απλά κάθεσαι αραχτός και τις χαζεύειςμε την παγωμένη μπύρα στο χέρι!

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποκωδικοποιήσεις τις γυναίκες που περιφέρονται γύρω σου ανάλογα με το μαγιό που φοράνε! Είναι της δράσης ή της ξάπλας; Της αρέσουν οι γραμμωμένοι ή οι πλαδαροί; Της αρέσει το παιχνίδι στο σεξ ή μάλλον κοιτάς ξενέρωτη; Ναι όλα αυτά θα στα πει το μαγιό που φοράει! Ξεκινάμε….

Περίπτωση Νο1: Ολόσωμο μαγιό με κοψίματα


Δεν υπάρχει τίποτα πιο πρακτικό από ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα. Η τύπισσα που το φοράει θέλει να δείξει δέρμα και την ίδια στιγμή θέλει να κρύψει. Γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο τα μοντέλα φορούν τέτοια μαγιό γιατί έχουν το κατάλληλο σώμα για να το υποστηρίξουν. Μάλλον κάτι τέτοιο θα ήθελε να γίνει αν ήταν πέντε με δέκα πόντους ψηλότερη! Δεν σταματά να παραπονιέται για τα σημάδια που της αφήνει το μαγιό στο μαύρισμα της…Και φυσικά κάπου εδώ αρχίζει το αγαπημένο της άθλημα… Η γκρίνια! Της αρέσει να είναι στο επίκεντρο, θα ήθελε να πρωταγωνιστούσε σε μελοδραματική ταινία, αλλά αφού δεν μπορεί παίζει το δικό της δράμα. Μην μπεις στον πειρασμό να την γνωρίσεις, θα το μετανιώσεις οικτρά αργότερα!

Περίπτωση Νο2: Φρου φρου μπικίνι


Τα πολλά αξεσουάρ στο μαγιό σε αποσυντονίζουν! Καλύπτουν πράγματα που θα ήθελες να είναι ακάλυπτα και σου δημιουργούν πολλά προβλήματα. Βέβαια το πραγματικό πρόβλημα είναι η κοπέλα που τα φοράει! Πίσω από το μπικίνι με τα πολλά φρου φρου, θα αντικρύσεις ένα δωμάτιο βαμμένο ροζ, πολλά κουκλάκια, μαξιλαράκια και πολλά αξεσουάρ! Και αν προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, σκέψου πως αν κάνεις σχέση μαζί της θα έχεις όλα αυτά τα ωραία υποκοριστικά όπως μωράκι, αρκουδάκι, ζελεδάκι να σε ακολουθούν σε κάθε σας έξοδο.

Περίπτωση Νο3: Αποκαλυπτικό σλιπάκι


Όσο πιο χαμηλό και αποκαλυπτικό είναι το κάτω μέρος του μαγιό, τόσο πιο πολύ δείχνει ότι αρέσει να γυμνάζει το πρόσωπο που το φοράει. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να δείξει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της που τόσο πολύ κόπιασε στο γυμναστήριο να τους αποκτήσει! Και φυσικά δεν μας πειράζει καθόλου αυτό, ίσα ίσα που το απολαμβάνουμε κι εμείς. Βέβαια εδώ θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί μπορεί να μπλέξεις με ανορεξική που την βγάζει με βραστά μπρόκολα, καρότα και γιαούρτια. Για να το καταλάβεις, πρόσφερέ της έναν χυμό φουλ στις θερμίδες! Αν αρνηθεί, κάντην κι εσύ διακριτικά.

Περίπτωση Νο4: Μαγιό για αποκαλυπτικό μπούστο


Για να φοράει τέτοιο μαγιό, πάει να πει ότι έχει και τα κατάλληλα προσόντα για να το υποστηρίξει. Αυτές οι κοπέλες ξέρουν πολύ καλά το ατού του σώματός τους και πώς να σου τραβήξουν την προσοχή. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν διστάζουν να προτάξουν τα στήθη τους και να τολμήσουν σε ένα τέτοιο μαγιό, το κακό είναι ότι τα πάνε καλύτερα με τους άντρες απ’ ότι με τις γυναίκες, άρα θα τις δεις να περιτριγυρίζονται πιο πολύ γύρω από αγόρια, άρα θα σου είναι δύσκολο να τις πλησιάσεις. Μην εγκαταλείψεις όμως αμέσως τα όπλα, ρίξε τα δίχτυα σου! Αξίζει μια προσπάθεια.

Περίπτωση Νο5: Τα βλέμματα στα χαμηλά


Εάν φοράει ένα αποκαλυπτικό σλιπάκι με ιδιαίτερα κοψίματα και σχέδια τότε να είσαι σίγουρος ότι θέλει να εστιάσεις εκεί κάτω! Μπορεί να σε αφήνει βέβαια να παίρνεις μάτι εκεί κάτω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα σε αφήσει να περάσεις το τείχος τόσο εύκολα. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και διασκεδάζει πολύ όταν «ανάβει» φωτιές στους άντρες. Μπορεί να σε πάρει λίγη ώρα μέχρι να σπάσει ο πάγος, αλλά στο τέλος νομίζω ότι θα τα καταφέρεις!

Περίπτωση Νο6: Κανονικό αλλά μοναδικό


Το κανονικό μαγιό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν σημαίνει ούτε ότι δηλάδή είναι ξενέρωτη, ούτε κομπλεξική και φυσικά ούτε σνομπ. Αντιθέτως, μπορεί να μην θέλει μέσα από το μαγιό της να σου δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Ο τύπος της γυναίκας που επιλέγει να φορέσει ένα κανονικό μπικίνι χωρίς φρου φρου και αρώματα, χωρίς υπερβολές και πολλές αποκαλύψεις, είναι πολύ άνετη, cool, αστεία και ελεύθερο πνεύμα.

Εντάξει μπορεί να μην καλύψαμε όλες τις κατηγορίες των μαγιό που υπάρχουν, αλλά πάνω κάτω κατάλαβες την φιλοσοφία της παραλίας.! Αυτό που βλέπεις δεν είναι μόνο εικόνα, αλλά εκφράζει και τον τύπο – χαρακτήρα της γυναίκας που κοιτάς. Γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός….

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top