Ποιοι είναι οι πιο άστατοι άντρες του ζωδιακού;

0

«ελεύθερα πουλιά»

Άντρες… Πεταμένα λεφτά…, όπως έχει πει και μία Καρκίνος…
Άπιστα γουρούνια, μπερμπάντηδες, μουρντάρηδες, γυναικάδες, πέφτουλες και παλιομπήχτηδες!
Ουφ! Και τώρα που ξέσπασα, δες παρακάτω την τάση του κάθε άντρα για «κουτσουκέλα», ανάλογα με το Ζώδιο του!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός άντρας, φυσικά και είναι από τους μεγαλύτερους μπερμπάντηδες του Ζωδιακού! Όχι! Δεν ψάχνεται για παράλληλες ιστορίες, αλλά ένα είναι σίγουρο! Αν του δοθεί η ευκαιρία για απιστία, δεν μπορεί να αντισταθεί και θα ενδώσει, σιγουράκι!
Πάρε παράδειγμα τον Jesse James, που απάτησε την Sandra Bullock με ...11 γυναίκες, παρακαλώ!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας Ταύρος είναι πιστός, αλλά ορισμένες φορές είναι… wannabeπιστός, αφού η… λάγνα προσωπικότητα του, δεν μπορεί να αντισταθεί στις απολαύσεις! Ωστόσο, ομολογουμένως είναι ο άντρας που πρέπει να… «φοβόμαστε» λιγότερο κορίτσια! Βέβαια, υπάρχει και η εξαίρεση στον κανόνα, ο David Beckham, που απάτησε με παράλληλη σχέση μάλιστα, 2 φορές την γυναίκα του, Victoria!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην ερωτική ζωή του άντρα Δίδυμου, η απιστία είναι απλά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Κάθε άντρας Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του, το «παίζει» αυτό το παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι άλλο: Μένει στο φλερτ, προχωράει σε κρεβάτι ή μήπως γίνεται και παράλληλη σχέση! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πχ, φημολογείται ότι απάτησε την Γεωργαντά με την Ρουμπέση και αργότερα την Ρουμπέση με την πρώην του την Βόσσου! Τώρα τι είναι αλήθεια δεν ξέρω, αλλά ξέρω πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Ειδικά αν έχεις να κάνεις με Δίδυμο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος μισεί την απιστία! Έλα όμως που είναι –δήθεν- ευαίσθητος και ευάλωτος, αλλά και αρκετά παρορμητικός για να την «κάνει» την αμαρτία και μάλιστα πείθει εύκολα για την… μετάνοια του! Κάτι σαν τον Tom Cruise, που λέγεται ότι απάτησε και την Nicole και την Katie και την Penelope, αλλά και οι τρεις (τα κατάφερε ο άτιμος) μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν!

ΛΕΩΝ

Ο άνδρας Λέοντας θα απατήσει για έναν και μόνο λόγο! Για επιβεβαίωση! Αν τον διεκδικήσουν και τον πολιορκήσουν, ε μωρέ, θα τους κάνει την χάρη να γευτούν λίγη από την… θεότητα του! Σαν τον Bill Clinton, όντας πλανητάρχης, που λέρωσε το φόρεμα της Monica και όλος ο πλανήτης μιλούσε για τα άπλυτα τους! Μεταφορικά και κυριολεκτικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου φαίνεται γλυκούλης, ησυχούλης και αδύνατον να απατήσει; Αμ, δε! Φουλαρισμένος είναι ο κόσμος, από άπιστους Παρθένους άντρες, που αρέσκονται στο κρυφό αλλά ασταμάτητο φλερτ, που δεν τους παίρνεις χαμπάρι με τίποτα! Κάτι σαν τον Πασχάλη και το… στιγμιαίο λάθος του, που αν δεν ήταν το «εξώγαμο», δεν θα ξέραμε τίποτα!

ΖΥΓΟΣ

Πως γίνεται ο άνδρας Ζυγός να ανήκει στους πιο άπιστους και ταυτόχρονα να ανήκει και στους καλύτερους συντρόφους, δεν ξέρω! Πάντως τα καταφέρνει! Ξέρει μια χαρά να… μοιράζεται και ναι είναι άριστος στις παράλληλες και μάλιστα μακροχρόνιες σχέσεις, ιδίως αν είναι… παντρεμένος! Κάτι σαν τον πρώην της θεάρας Halle Berry, τον Eric Benet, που αφού η γυναίκα δεν πρόλαβε να χαρεί το πρώτο της Όσκαρ, έμαθε ότι της τα φόραγε (και αρκετό καιρό μάλιστα) με μία πρώην του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρεί την απιστία το χειρότερο αμάρτημα και το πλέον ασυγχώρετο! Αλλά για τους άλλους… Ο ίδιος, ενώ δεν έχει «κόλλημα» με καινούργιες εμπειρίες με νέα πρόσωπα (προτιμά τα πειράματα με το άτομο το ένα που ποθεί), μπορεί πολύ εύκολα να μαγευτεί και να μην μπορέσει να αντισταθεί στην γοητεία του… απαγορευμένου! Ότι απαγορεύεται, τον εξιτάρει! ! Μάλλον έτσι σκέφτηκε και ο Ethan Hawke και απάτησε την Uma, με την… νταντά των παιδιών τους! Ούτε σενάριο για… ακατάλληλη ταινία, αυτό το… απαγορευμένο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά βρε κοπελιά… Μπλέκεις με Τοξότη και περιμένεις πίστη; Ο άντρας αυτός έχει χόμπι την συλλογή εμπειριών! Κάθε είδους εμπειριών και φυσικά σεξουαλικών, ερωτικών ή και συντροφικών! Ακούει την φράση «ερωτική περιπέτεια» και ανατριχιάζει! Τι να λέμε τώρα! Μια ακόμα εμπειρία λοιπόν ήταν και για τον Brad Pitt, η Angelina, όσο ήταν με την Jennifer. Την εμπειρία αυτή ακολούθησαν άπειρα παιδιά, βιολογικά και μη, ένας γάμος και ένα διαζύγιο! Ένα διαζύγιο που φημολογείται ότι ήρθε λόγω ακόμα μίας… περιπέτειας του Brad!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χμμ… Άντρες Αιγόκεροι… Οι σιγανοπαπαδιές! Ναι μεν, κρατούν τους τύπους, είναι κύριοι και κηρύσσουν ηθική και αξίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν τα χειρότερα! Βλέπεις, έχουν τόσα πολλά «κουτάκια», που αν ξεφύγουν, θα ξεφύγουν για τα καλά και σίγουρα θα το παρακάνουν, αλλά θα ξέρουν να κρυφτούν! Πάντως η αλήθεια είναι, πως σπάνια… «ατακτούν»! Τρανταχτό παράδειγμα ο Tiger Woods, που απάτησε την μοντέλο και επίσης Αιγόκερω σύζυγο του, Elin Nordegren…, 121 φορές! Στις 120 δεν πήρε πρέφα τίποτα! Στην 121η κάτι ψυλλιάστηκε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απιστία αλλά και η μονογαμία είναι ξεπερασμένη για τον Υδροχόο! Όλοι είμαστε ταυτόχρονα φίλοι και σύντροφοι, είμαστε πολυγαμικοί και αιώνια ελεύθεροι! Αυτές οι… ιδέες του, είναι και αυτές που τον παρασύρουν (πολύ συχνά) στην απιστία! Μην ξεχνάς τον Álvaro Affonso de Miranda Neto (ή απλά Doda) που είχε κάνει… τάρανδο την καημένη την Αθηνούλα την Ωνάση…

ΙΧΘΥΣ

Αν θες την γνώμη μου το… «κέρατο» των Ιχθύων είναι αυτό που πονά και περισσότερο! Γιατί; Γιατί ο άντρας Ιχθύς θα σε απατήσει (σιγουράκι), εκεί που είστε στα καλύτερα σας και λιώνει για πάρτη σου! Όχι απλά όμως θα σε απατήσει! Το θέμα είναι ότι θα πουλάει έρωτα και αγάπες και σε άλλες! Μην ξεχνάμε τον Δημήτρη Χορν, που έκανε να σπαράζουν γυναίκες σαν την Έλλη Λαμπέτη, την Édith Piaf, την Ρίτα Φιλίππου, με τα… παραμυθιάσματα και τις προδοσίες του…

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top