12 Τρόποι να φέρεις θετικότητα στη ζωή σου

0

Τα 12 Ζώδια μας συμβουλεύουν!

Κι όμως είναι τόσο εύκολο να φέρεις θετικότητα και αισιοδοξία στη ζωή σου! Κάποιες απλές και μικρές αποφάσεις είναι το κλειδί!

Ποιες είναι αυτές;

1. Η ώρα του Εαυτού μου!
Ναι, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα τρέχει αλλά εσύ οφείλεις έστω λίγα λεπτά την μέρα να φερθείς… εγωιστικά και να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου και μόνο… Αυτό θα σε συμβούλευε και ο ΚΡΙΟΣ.

2. Ξεκουράσου επαρκώς!
Μπορεί να κατηγορούν τον ΤΑΥΡΟ, για βαρεμάρα και αργές κινήσεις αλλά μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε πως η συνήθεια του να μην αναβάλλει ποτέ τα διαλλείματα της ξεκούρασης του είναι ευεργετικά και για τη ζωή και για τον οργανισμό μας.

3. Επικοινώνησε!
Ξύπνα ένα πρωί και με το που βγεις από το σπίτι άρχισε τις καλημέρες με γείτονες, περιπτεράδες, τους πάντες! Δείξε ενδιαφέρον, κοινωνικοποιήσου, ρώτα για την ζωή τους! Κάτι ξέρει ο ΔΙΔΥΜΟΣ και το κάνει κάθε μέρα!

4.Εκτίμησε το παρελθόν σου!
Νιώσε περήφανος όχι μόνο για τις ευχάριστες αναμνήσεις σου, αλλά και για το δύσκολο παρελθόν σου! Αποδέξου το και ζήσε με αυτό, όπως κάνει και ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

5. Χαμογέλασε περισσότερο!
Αναρωτιέσαι πως το ΛΙΟΝΤΑΡΙ είναι πάντα τόσο λαμπερό ακόμα και με πιτζάμες… Φταίει αυτό το θερμό, γεμάτο σιγουριά και δυναμικότητα, χαμόγελό του!

6. Αγάπησε το σώμα σου!
Μην αμελείς το σώμα σου και την φροντίδα του! Είναι το σπίτι της ψυχής σου! Ξέρει ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!

7. Μην τσακώνεσαι!
Ο Βούδας είχε πει «Το πρόβλημα είναι ότι νομίζετε πως έχετε χρόνο.». Γιατί λοιπόν να χαραμίζεις τον πολύτιμο χρόνο σου σε εντάσεις και τσακωμούς; Ειρήνη υμίν λοιπόν, όπως θα έλεγε και ο ΖΥΓΟΣ!

8. Αναγεννήσου!
Νιώθεις ότι όλα έχουν γίνει στάχτη στη ζωή σου; Αναγεννήσου μέσα από τις στάχτες σου σαν το Φοίνικα! Το αντιπροσωπευτικό μυθικό πλάσμα του ΣΚΟΡΠΙΟΥ!

9. Γέλα συχνά!
…κι αν είσαι από εκείνους που… κοροϊδεύουν τον ΤΟΞΟΤΗ που γελάει συνεχώς, τότε σίγουρα τον ζηλεύεις! Θα ήθελες και εσύ να βλέπεις συνεχώς το ποτήρι μισογεμάτο!

10. Βάλε στόχους!
Προκάλεσε τον εαυτό σου με όλο και μεγαλύτερους προσωπικούς στόχους! Ο πιο υγιής ανταγωνισμός, είναι εκείνος με τον εαυτό σου! Όπως ακριβώς ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ!

11. Μην συγκρίνεις!
Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους ή την ζωή σου με τις ζωές των άλλων! Ξέρεις τι θα σου έλεγε ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ; Σε αυτή τη ζωή είμαστε όλους για έναν και ένας για όλους!

12. Να προσφέρεις!
Να δίνεις, να βοηθάς και να στηρίζεις, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα! Θα δεις ότι το δώρο το έχεις κάνει τελικά στον εαυτό σου! Γιαυτό είναι ήρεμος ο ΙΧΘΥΣ!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top