12 πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά τον χωρισμό

0

Άλλα ήλπιζες και άλλα σου ήρθαν...

Όλοι έχουμε περάσει την δύσκολη φάση του χωρισμού, όπου νιώσαμε ότι πρέπει να στήσουμε τη ζωή μας και πάλι από την αρχή ... Δεν είναι και εύκολο να προσπαθείς να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου μετά από τον χωρισμό σχέσης, πόσο μάλλον όταν η σχέση σου ήταν σταθερή στο χρόνου ... Έτσι λοιπόν μπορεί να απομακρύνθηκες από φίλους, να παραμέλησες τον ίδιο σου τον εαυτό αλλά και τις ανάγκες σου, να αποχωρίστηκες αγαπημένες συνήθειες και στο τέλος .... να έμεινες στον «άσσο» μετρώντας σφάλματα αλλά και αναμνήσεις που πονούν. Τι πρέπει όμως να κάνεις στη συνέχεια; Πώς θα μπορέσεις να «χτίσεις» και πάλι την καθημερινότητά σου μετά το χωρισμό; Ρωτήσαμε τα 12 ζώδια και ακούσαμε τις συμβουλές τους, που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε 12 βασικούς τομείς που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα δυσάρεστα επακόλουθα του χωρισμού! Ακολούθησε τη συμβουλή του ζωδίου που σου ταιριάζει καλύτερα...

Ξεκίνησε μία νέα δραστηριότητα που σε γεμίζει με ενθουσιασμό...

Το πρώτο πράγμα που οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις μετά από έναν χωρισμό, είναι να προσπαθήσεις να ανασυνταχτείς στην καθημερινότητά σου,  βρίσκοντας νέα κίνητρα, νέες δραστηριότητες που θα σου δώσουν την δυναμική να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου! Ένας Κριός, λοιπόν θα σε συμβούλευε να γεμίσεις το χρόνο σου με νέες δραστηριότητες που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό ώστε να μη σου μένει ελεύθερος χρόνος για να σκέφτεσαι!

Ανανέωσε το χώρο του σπιτιού σου!

Κρύβεις φωτογραφίες, δώρα, αναμνηστικά και αλλάζεις εδώ και τώρα την διακόσμηση του σπιτιού σου! Μετά το χωρισμό έχεις ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου και δεν θες τίποτα να σου θυμίζει τις όμορφες στιγμές που πέρασες κάποτε με τον σύντροφό σου! Ένας Ταύρος λοιπόν θα σε συμβούλευε, να βάψεις το σπίτι, να αλλάξεις ριχτάρια, κουρτίνες, θέση επίπλων ή ακόμα και να κάνεις μία μίνι μικρή ανακαίνιση που θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα στο χώρο σου ....

Προγραμμάτισε  ένα ταξιδάκι ακόμα και αν είναι σύντομο!

Ένα ταξίδι μας λειτουργεί πάντα αναζωογονητικά στην ψυχολογία... Νέες εικόνες, καινούργιες παραστάσεις , γνωριμίες, επαφές και επικοινωνίες μπορούν να αποτελέσουν την «τονωτική ένεση» μετά από έναν σκληρό χωρισμό! Ένας Δίδυμος λοιπόν αμέσως μετά το χωρισμό θεωρεί ότι ένα ταξίδι είναι η ιδανική λύση για να βρεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Αν η «κρίση» δεν σου επιτρέπει να κάνεις για την ώρα το ταξίδι των ονείρων σου, μπορείς έστω και με συχνές, κοντινές αποδράσεις  να νιώσεις και πάλι όμορφα!

Πέρασε  περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάς!

Είναι κοντά σου για να σε ακούσουν, να σε συμβουλέψουν  και είναι ο ώμος σου για να κλάψεις, να παρηγορηθείς και στη συνέχεια να γελάσεις .... Ο χρόνος που αφιερώνεις σε αυτούς που αγαπάς μετά από έναν χωρισμό, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει  να νιώσεις πιο ήρεμα, ζεστά και οικεία... Ένας Καρκίνος λοιπόν θα σε συμβούλευε μετά το χωρισμό να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους είναι ή νιώθεις πως είναι η οικογένειά σου!

Αφιέρωσε περισσότερο στον εαυτό σου και στην διασκέδασή σου!

Μετά το χωρισμό σου, φέρσου λίγο εγωιστικά... Βάλε ως προτεραιότητά τον ίδιο σου τον εαυτό, τι είναι αυτό που κάνει εσένα να νιώθεις όμορφα .... Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε (ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι), πέρασε περισσότερο χρόνο με παιδιά, κατοικίδια, δες την αγαπημένη σου ταινία και ασχολήσου με κάθε τι που γεμίζει την καρδιά σου ..... Ακριβώς αυτό θα σε συμβούλευε ένας Λέοντας!

Ξεκίνησε  διατροφή και γυμναστήριο βάζεις τη ζωή σου σε προγραμματισμό!

Αμέσως μετά τη φάση του χωρισμού, η αυτοπεποίθηση είναι τις περισσότερες φορές καταρρακωμένη ... Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, είτε πήρες, είτε έχασες κιλά, δεν αισθάνεσαι το ίδιο όμορφα με τον εαυτό σου! Ένας Παρθένος λοιπόν θα σε συμβούλευε να βάλεις σε πρόγραμμα την διατροφή, την άσκησή σου, να γεμίσεις τον χρόνο τις καθημερινότητάς σου με υποχρεώσεις που δεν σου αφήνουν περιθώρια να ασχοληθείς ή να σκεφτείς κάτι διαφορετικό ....

Προγραμμάτισε  περισσότερες εξόδους, βλέπεις φίλους αλλάζεις στυλ ...

Αν ήσουν σε μία σχέση εδώ και καιρό, σίγουρα θα  είχες απομακρυνθεί από τους φίλους σου και η κοινωνική σου ζωή σαφώς θα ήταν κάπως πιο περιορισμένη! Ένας Ζυγός λοιπόν θα σε συμβούλευε μετά το χωρισμό σου, να δεις φίλους, να κάνεις νέες παρέες, να προγραμματίσεις εξόδους αλλά και να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου ... Δεν λέμε όχι λοιπόν στο shopping therapy αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει και το γεγονός πως ο έρωτας με έρωτα περνάει....

Κάνε  τον απολογισμό σου

Αναγνώρισε τα σφάλματά σου, μάθε από τα λάθη τα δικά σου αλλά και του πρώην συντρόφου σου ... Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου μέχρι να επουλωθούν όλες οι πληγές σου και σκέψου πως η τελευταία σου σχέση ήταν για σένα ένας σημαντικός δάσκαλος που θα σου δείξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στην αισθηματική σου ζωή ... Ακριβώς αυτή θα ήταν η συμβουλή ενός Σκορπιού!

Βάζεις νέους στόχους και προσπαθείς να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή

Ποιος είπε πως το τέλος μίας σχέσης φέρνει και το τέλος σε όνειρα, στόχους και προσδοκίες; Μετά το χωρισμό σου λοιπόν ένας Τοξότης θα σε συμβούλευε να ξεκινήσεις ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο, να μάθεις μία νέα τέχνη, να θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να μην χάσεις ούτε στιγμή την χαρά και την αισιοδοξία για ζωή!

Η εργασιοθεραπεία όλους κάποια στιγμή μας βοήθησε

Το καλύτερο γιατρικό για ώρες δύσκολες είναι για πολύ κόσμο η δουλειά ... ίσως και για σένα! Αφιερώνοντας όλο σου το «είναι» με τρόπο δημιουργικό στην καριέρα σου, όχι μόνο θα έχεις την επιτυχία της επαγγελματικής καταξίωσης, αλλά δεν θα έχεις και χρόνο για να σκεφτείς για έρωτες, χωρισμούς, προδοσίες και δάκρυα! Αυτά είναι ακριβώς τα λόγια ενός Αιγόκερου!

Δραστηριοποιείσου συλλογικά

Ένας Υδροχόος θα σου έδινε την προτροπή και την συμβουλή να γραφτείς σε έναν σύλλογο, ο οποίος θα δραστηριοποιείται σε κατεύθυνση που εσένα σου ταιριάζει! Η επαφή με ομάδα ανθρώπων μπορεί πραγματικά να σε κάνει να δεις τη ζωή με από μία νέα οπτική γωνία!

Το ρίχνεις στην τέχνη, εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου μέχρι να ξεπεράσεις τον πόνο ...

Ένας Ιχθύς θα σε συμβούλευε να περάσεις όσο χρόνο εσύ θέλεις, με το να ζήσεις έντονα τα συναισθήματα του χωρισμού ...Άκουσε τα τραγούδια που ταιριάζουν στην περίπτωσή σου, διάβασε όλα τα άρθρα που μιλούν για χωρισμό, επανασύνδεση, δες όλες τις ρομαντικές ταινίες αγάπης ... Κλάψε, άφησε τα συναισθήματα να βγουν ελεύθερα από μέσα σου για να κάνεις την λεγόμενη κάθαρση! Ασχολήσου με την τέχνη ή βρες ένα καλλιτεχνικό χόμπι ....Εφόσον κάνεις το συναισθηματικό σου ξέσπασμά πες ΝΑΙ σε μία νέα γνωριμία.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top