Πανσανέλα


Υλικά:
(για 2άτομα)
  • 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμιού
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 5 ελιές Καλαμών
  • 20 γρ. κάππαρη ανθό
  • 80 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
  • Παρθένο ελαιόλαδο
  • Φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση:

1.Κόβουμε προσεκτικά το πάνω μέρος του καρβελιού και αφαιρούμε την ψίχα από το εσωτερικό του.

2.Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , τη ντομάτα, τις ελιές, την κάππαρη και το τριμμένο τυρί.

3. Γεμίζουμε το καρβέλι με τα λαχανικά.

4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τριμμένο θυμάρι.

5. Σερβίρουμε αμέσως.
*Το νόστιμο αυτό ορεκτικό πιάτο προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου πελάγους και είναι επηρεασμένο από την ιταλική κουζίνα.


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...