Υλικά:
(για 2άτομα)
- 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμιού
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 5 ελιές Καλαμών
- 20 γρ. κάππαρη ανθό
- 80 γρ. τυρί φέτα τριμμένο
- Παρθένο ελαιόλαδο
- Φρέσκο θυμάρι
1.Κόβουμε προσεκτικά το πάνω μέρος του καρβελιού και αφαιρούμε την ψίχα από το εσωτερικό του.
2.Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , τη ντομάτα, τις ελιές, την κάππαρη και το τριμμένο τυρί.
3. Γεμίζουμε το καρβέλι με τα λαχανικά.
4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τριμμένο θυμάρι.
5. Σερβίρουμε αμέσως.
*Το νόστιμο αυτό ορεκτικό πιάτο προέρχεται από τα νησιά του Ιονίου πελάγους και είναι επηρεασμένο από την ιταλική κουζίνα.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.