Το κραγιον που χρειαζεται το καθε ζωδιο!

0

τι κραγιόν να φορέσεις σήμερα;

Η αστρολόγος Amelia Quint σε συνεργασία με την Make up Forever είχαν μία ευφάνταστη και έξυπνη ιδέα: να συνδυάσουν τα ζώδια με τις κατάλληλες αποχρώσεις κραγιόν.

Όσο και να μην ασχολείσαι με τα ζώδια και τις προβλέψεις δε μπορείς να αρνηθείς ότι σε κάθε ζώδιο θα βρεις ένα χαρακτηριστικό που κουβαλάει και θα συνεχίσει να κουβαλάει συνέχεια πάνω του. Και αυτό το χαρακτηριστικό προσπάθησαν να συνδυάσουν με τα κραγιόν.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αναρωτηθείς τι κραγιόν να φορέσεις σήμερα ή τι κραγιόν θα συνδυάσεις με τις νέες nude γόβες που αγόρασες για τη δουλειά, τσέκαρε τον παρακάτω οδηγό:

#Κριός
Το τυχερό χρώμα του Κριού είναι το κόκκινο. Η Make up Forever, όμως, το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω και σου προτείνει όχι το κλασικό κόκκινο χρώμα, αλλά πορτοκαλί και red orange.

#Ταύρος
Προτίμησε τις ροζ αποχρώσεις, αλλά σε γήινες τάσεις σχεδόν φυσικές, που αντανακλούν τη γήινη φύση σου.

#Δίδυμος
Ο περίπλοκος Δίδυμος ελκύεται από τις funky και φλούο αποχρώσεις, όπως το blue-pink, το έντονο φούξια και magenta.

#Καρκίνος
Όταν ακούς Καρκίνος σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι γκρίνια και υπέρμετρη ευαισθησία. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν κάλλιστα να συνδυάσουν αποχρώσεις, όπως petal pink και ping beige. Για… περισσότερη ευαισθησία προτίμησε ένα coral beige.

#Λέων
Εδώ χρειάζεται δραματικότητα. Βιολετί και φούξια είναι οι αποχρώσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις στη σκοτεινή περιοχή του εαυτού σου.

#Παρθένος
Mocha, πραλίνα, καραμέλα: τα χρώματα της κομψότητας σε περιμένουν!

#Ζυγός
Ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου επιθυμεί αρμονία, την οποία θα του δώσουν χρώματα, όπως το βαθύ κόκκινο, το κεραμιδί και το κοραλλί.

#Σκορπιός
Είναι το ζώδιο των ταμπού και των μυστικών. Έχεις τη φήμη του έντονου χαρακτήρα, οπότε διάλεξε το μαύρο, το βαθύ μωβ ή το σκούρο κόκκινο κραγιόν.

#Τοξότης
Ο τυχοδιώκτης και πολυταξιδεμένος Τοξότης αποτελεί μία εκλεπτυσμένη προσωπικότητα και φυσικά χρειάζεται μία εκλεπτυσμένη παλέτα χρωμάτων, όπως τα καφεκόκκινα και τα wine violets.

#Αιγόκερως
Αν και αποτελεί το ζώδιο που δύσκολα θα ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, που και που χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Διάλεξε για την ημέρα ένα greige pink και για τις βραδινές ώρες το κλασικό κόκκινο.

#Υδροχόος
Midnight blue και taupe violet είναι τα νέα κόκκινα για σένα. Για κάθε μ΄ρα διάλεξε ένα έντονο φούξια.

#Ιχθύς
Είσαι ονειροπόλα και ταξιδιάρα ψυχή, οπότε επικεντρώσου σε όλες τις βιολετί αποχρώσεις της σειράς.
savoirville
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top