Θέλεις να σε ερωτευτεί; Μάθε τι πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με το ζώδιο του

0

για να κερδίσουμε τον άντρα των ονείρων μας!

Παντού άρθρα, εικόνες, εκπομπές, που μας συμβουλεύουν τι να κάνουμε για να κερδίσουμε τον άντρα των ονείρων μας! Κάποιος που να μας πει τι να ΜΗΝ κάνουμε, για να αποφύγουμε τις γκάφες και ψαχνόμαστε μετά, υπάρχει; Φυσικά γλυκές μου! Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις ποτέ, στην προσπάθεια σου να κάνεις αυτόν τον ατιμούλη να σε ερωτευτεί!

ΚΡΙΟΣ: Αν θες να σε δει ερωτικά, ο άνδρας Κριός, ζωντάνεψε! Μην βαριέσαι και παράλληλα μην τον κάνεις να βαριέται! Μην πας συνεχώς με τα νερά του και μην φοβάσαι να του πας κόντρα! Μην του πεις ποτέ ότι το όνειρό σου είναι γάμος, παιδιά και παστίτσιο στο φούρνο! Μην του φέρεις ποτέ αντίρρηση αν σου πει ότι είναι ο καλύτερος σε κάτι. Καλύτερα να μην πεις τίποτα, αν δεν συμφωνείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελείς την εμφάνιση σου και το στυλ σου ποτέ!
Μην το παίξεις φιλελεύθερη, φεμινίστρια ή άστατη ερωτικά!
Μην προδώσεις ποτέ την εμπιστοσύνη του και κράτα τις υποσχέσεις σου! Μην δείξεις ότι είσαι υπεράνω χρημάτων και μην δείξεις ότι ξοδεύεις αλόγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην είσαι λιγομίλητη, εσωστρεφής και αργοκίνητη. Θα χασμουριέται! Μην του δείξεις ότι σε έχει δεδομένη κι ότι δεν έχει τον φόβο μήπως φλερτάρεις και με άλλους.
Μην είσαι αδιάφορος άνθρωπος με κλειστό μυαλό κι ότι δεν έχεις γνώσεις, ενδιαφέροντα και φίλους. Μην τον διακόπτεις όταν μιλάει και μην του πεις ποτέ ότι δεν ξέρει τι λέει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είσαι απότομη και ψυχρή στον τρόπο που του μιλάς. Θα κλειστεί στο καβούκι του. Μην απαξιείς το θεσμό της οικογένεια και μην δείξεις ότι δεν είσαι έτοιμη για την δημιουργία μίας νέας.
Μην δείξεις αδιαφορία και ασέβεια για τις παραδόσεις, τις αξίες και τις εμπειρίες του. Μην του πεις ποτέ να ηρεμήσει, αν ξαφνικά γκρινιάξει ή νευριάσει. Είναι κυκλοθυμικός, θα του περάσει σύντομα.

ΛΕΩΝ: Μην του πεις ποτέ ότι είναι σε κάτι κακός, ούτε καν μέτριος.
Μην χάσεις ποτέ την λάμψη σου ως γυναίκα και μην ντύνεσαι όπως όλες. Μην τον προσβάλλεις ποτέ και μην τον συγκρίνεις. Είναι απίστευτα εύθικτος! Μην ξεχνάς τα καθημερινά κομπλιμέντα προς το πρόσωπο του, όσο κι αν υπερβολικό σου ακούγεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είσαι φωνακλού και επιπόλαια στις κουβέντες σου.
Μην μείνεις ποτέ απεριποίητη, άλουστη ή ατημέλητη.
Μην του δείξεις ότι είσαι τεμπέλα και ότι δεν ψάχνεσαι με την υγεία σου. Μην κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα επιθετικά και τολμηρά. Θα τον τρομάξεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην ντύνεσαι όπως να’ναι, αταίριαστα ή παλιομοδίτικα. Χαλάς την αισθητική του. Μην χάνεις την θηλυκότητα σου, ούτε στην εμφάνιση, ούτε στο περπάτημα, ούτε στους τρόπους και τις συνήθειες σου. Μην είσαι νευρική και οξύθυμη. Θέλει ηρεμία και χαμηλούς τόνους. Μην του δίνεις όλες τις πρωτοβουλίες και αποφάσεις πάνω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είσαι ανοιχτό βιβλίο και μην αποκαλύπτεις τον εαυτό σου κατευθείαν. Μην απαξιώσεις ποτέ το σεξ και την σημαντικότητα του σε μία σχέση. Μην τον ρωτάς για το παρελθόν του και κυρίως για το τι σκέφτεται όταν είναι αμίλητος. Μην δείχνεις διαθέσιμη και μην αποτελείς εύκολο θύμα για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην του δείξεις ποτέ τις φοβίες σου, τις ανασφάλειες σου και τις ακεφιές σου. Μην ξεχνάς ποτέ να χαμογελάς και να κάνεις σαν παιδί.Μην του πεις ποτέ ότι είναι επιπόλαιος, ανώριμος και επιφανειακός. Μην πεις ποτέ όχι αν σου προτείνει κάτι περίεργο και διαφορετικό. Μην του πεις ποτέ ότι θες σχέση παραδοσιακή και «ταμπέλες» μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην τον ρεζιλέψεις ποτέ δημόσια ή μπροστά σε γνωστό του κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο. Μην είσαι πολυλογού και κυρίως σταμάτα τις αερολογίες και τις χαζές φιλοσοφίες. Μην του πεις ότι θες να μείνεις για πάντα παιδί, να είσαι πάντα νέα και ότι βαριέσαι την δουλειά. Μην δείξεις ότι δεν σε ενδιαφέρει η προσωπική σου εξέλιξη, ότι δεν έχεις φιλοδοξίες και ότι είσαι ευχαριστημένη με αυτά που έχεις και με αυτό που είσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην του δείξεις ότι θεωρείς περίεργο ότι και αν ξεστομίσει ή κάνει, όσο ακραίο κι αν είναι. Μην του πεις ποτέ ότι δε σε ενδιαφέρουν τα παγκόσμια κοινωνικά γεγονότα, η πολιτική και τα ζώα. Μην του δείξεις ότι δεν βάζεις πάνω απ’ όλα τη φιλία.
Μην σταματήσεις ποτέ να του μιλάς σαν να είστε κολλητοί ακόμα κι αν είστε ζευγάρι.

ΙΧΘΥΣ: Μην επικοινωνείς μόνο με γνώμονα τη λογική, χωρίς να χρησιμοποιείς την φαντασία σου. Θα σε θεωρήσει πεζή και ψυχρή.
Μην τον κατηγορήσεις ποτέ για την κακή του μνήμη και την αφηρημάδα του, λέγοντας του ότι είναι στο κόσμο του.
Μην τον κοροϊδέψεις ποτέ για τις τραβηγμένες ρομαντικές του ιδέες, πάνω σε οτιδήποτε. Μην τον πιέζεις να σου αποκαλύψει τι νιώθει και τι σκέφτεται και μην το ρωτάς συνεχώς αν έχει κάτι.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top