Τα ζώδια οι σχέσεις και το «για πάντα μαζί»


Τι εννοούν τα ζώδια όταν λένε «Για Πάντα Μαζί»; Αλήθειες δοσμένες με χιούμορ…

Πόσο όμορφο είναι να είσαι ερωτευμένος και το άτομο που αγαπάς , να ανταποκρίνεται πλήρως στο κάλεσμα της καρδιάς σου; Να σας ενώνει, ο πόθος, η επικοινωνία, η αγάπη, να σου λείπει κάθε λεπτό όταν είσαι μακριά του και να ξέρεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Και έρχεται η στιγμή που σκέφτεσαι το μέλλον, που δεν αντέχεις στην ιδέα ότι θα τον χάσεις, πως αυτό που είστε δεν γίνεται να έχει ημερομηνία λήξης και ονειρεύεσαι να γερνάτε μαζί, συγκατοίκηση, γάμο, οικογένεια και τα προσωπικά σου όνειρα συμπεριλαμβάνουν όλα και εκείνον! Και το νιώθεις! Κι όχι απλά το νιώθεις αλλά το ξεστομίζεις κιόλας!

Το εννοείς όμως αυτό που λες; Μήπως είναι ανασφάλεια, αυθορμητισμός, ψέμα, αδυναμία χαρακτήρα ή είναι όντως αληθινή αγάπη; Να ξέρεις, ότι το ζώδιο σου παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη φράση, για το κατά πόσο είναι αληθινή… Ας δούμε λοιπόν τι εννοούν στην πραγματικότητα τα ζώδια όταν λένε «Για πάντα μαζί»:

ΚΡΙΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Σε θέλω σαν τρελός και συνέχεια! Και τι έγινε που είμαστε μόνο ένα μήνα μαζί; Σ’ αγαπώ δυνατά και αληθινά! Τώρα αν σε λίγους μήνες αλλάξω άποψη τελείως, τι να κάνουμε; Πάλι σωστή άποψη θα είναι έτσι κι αλλιώς, για μένα μιλάμε…!»

ΤΑΥΡΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: « Μην αλλάξεις τίποτα, μείνε ολόιδιος εις τους αιώνας των αιώνων, να ανήκεις πάντα μόνο σε μένα και μην στρέψεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο το βλέμμα σου αλλού…»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: « Το είπα και χτες σε άλλα δύο άτομα, πειράζει; Έτσι κι αλλιώς όλα μια ιδέα είναι! Κι αυτό το «για πάντα» σχετικό είναι… Αν θες να το κουβεντιάσουμε περισσότερο »

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Και θα κάνουμε τα πάντα μαζί, θα βγαίνουμε μαζί, θα πηγαίνουμε παντού μαζί, αν μπορούμε να δουλεύουμε μαζί κι όταν πας τουαλέτα να ανταλλάσουμε μηνύματα! Τα πάντα, για πάντα μαζί! Εγώ, εσύ και τα 8 παιδιά μας!»

ΛΕΩΝ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Για πάντα μαζί, ερωτευμένοι όσο κανείς άλλος, παθιασμένοι, ρομαντικοί μέχρι τα βαθιά γεράματα, όπου ακόμα και τότε θα με θαυμάζεις καθημερινά με κολακείες και θα με υπηρετείς. Γιατί στην τελική, αν με χάσεις, δεν θα με ξεπεράσεις ποτέ…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: « Υπό προϋποθέσεις! Θα κάνεις ακριβώς αυτά που σου λέω, θα λειτουργείς σωστά, θα είσαι πάντα με συνέπεια, θα φροντίζεις το σώμα σου, το σπίτι, την καθαριότητα, θα κάνεις αυτό και το άλλο ....Σου έχω εδώ μία λίστα: 1,2,3,…236,237… »

ΖΥΓΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: « Έχω ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου, νυφικό, κουστούμι, κουμπάρους και προγαμιαίο συμβόλαιο ότι δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ διαζύγιο ότι κι αν γίνει, ότι κι αν κάνω...Τώρα αν δεν θες εσύ, δεν θα τα βάψω και μαύρα, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: « Αφού έμπλεξες μαζί μου, θες, δεν θες θα είμαστε για πάντα μαζί! Δεν θα κοιτάς, δεν θα μιλάς με άλλον άνθρωπο, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ και τη στιγμή που το ζητήσω»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Εντάξει; Μπορείς να σταματήσεις την γκρίνια τώρα; Το για πάντα μαζί εννοούσα για την ημέρα που αποφασίσαμε να την περάσουμε μαζί! Κανείς δεν είναι κανενός και το πάντα είναι σχετικό... κάτσε να το φιλοσοφήσουμε λίγο»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Εφόσον έχουμε δουλειά με ικανοποιητικές αποδοχές και με βγάζεις ασπροπρόσωπο ως σύντροφος μου ναι τότε θα είμαστε για πάντα μαζί »

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Την θεωρία της σχετικότητας του Άλμπερτ Άινσταϊν την ξέρεις μωρό μου; Έλα να σου πω δυο πραγματάκια…»

ΙΧΘΥΣ

Λέει: «Για πάντα μαζί»
Εννοεί: «Θα είμαστε, ε; Σίγουρα, ε; Μπορώ να σου συγχωρήσω τα πάντα, αρκεί να είμαστε μαζί για πάντα. Κι αν φύγεις, αμέσως θα βρω άλλο «για πάντα», αλλά δεν θα φύγεις,ε;»

oroskopos

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...