Τα ζώδια σε κρίση ειλικρίνειας

0

Μάθε όλα τους τα μυστικά!

Όλοι μας περνάμε φάσεις που δεν θέλουμε να παραδεχθούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό μεγάλες αλήθειες, που ίσως πονάνε, ίσως μας τρομάζουν ή απλά δεν θέλουμε να τις αποδεχτούμε ...
Υπάρχουν όμως και αυτές οι στιγμές που μας πιάνει μία μεγάλη κρίση ειλικρίνειας, όπου τότε φανερώνονται και οι πιο μεγάλες αλήθειες, αυτές που μας κάνουν να αναγνωρίζουμε σφάλματα και αδυναμίες ....
Δεν είναι όμως πάντα εύκολο σε όλους τους ανθρώπους να ανοιχτούν και να κάνουν ειλικρινείς σκέψεις και δηλώσεις ...
Ας δούμε όμως τώρα από την πλευρά της αστρολογίας, ποια ζώδια έχουν την ειλικρίνεια να παραδεχτούν λάθη, πάθη, αδυναμίες αλλά ας μπούμε και στο μυαλό τους, για να δούμε τι σκέφτονται όταν μιλούν με τον εαυτό τους περνώντας την κρίση ειλικρίνειας!

♈ ΚΡΙΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Κριός; Ο Κριός είναι ευθύς και ντόμπρος. Θα σου πει ακόμα και την πιο σκληρή αλήθεια χωρίς να υπολογίσει αν θα απογοητευτείς ή θα πονέσεις. Ο τρόπος του είναι άμεσος και καταλυτικός... κάποια στιγμή θα το εκτιμήσεις αυτό!

Ο Κριός σε κρίση ειλικρίνειας: Θυμώνω πάρα πολύ εύκολα, με πιάνουν συχνά τα νεύρα μου και μετανιώνω που βρίζω ή έχω απότομες αντιδράσεις. Πολλές φορές χάνω το δίκιο μου, με αυτό τον απότομο, εριστικό, ή ακόμα και ειρωνικό μου τρόπο. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν λέω ψέματα, δεν κοροϊδεύω και είμαι απλά ο εαυτός μου!

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Ταύρος; Ο Ταύρος δεν θα πει ψέματα όμως θα προσπαθήσει με έναν πιο ήρεμο και αργό τρόπο να σε κάνει να δεις την πραγματική αλήθεια! Πολλές φορές θα θελήσει να σε προστατεύσει από την απογοήτευση, δίνοντας σου κάποιες εξηγήσεις με έναν πιο διπλωματικό τρόπο, γιατί δεν θέλει να σε στενοχωρήσει!

Ο Ταύρος σε κρίση ειλικρίνειας: Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι χρήμα και εγώ αφήνω τον χρόνο να περνά, γιατί έχω τον δικό μου αργό τρόπο να αντιδρώ ... Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχω χάσει σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή μου! Το πείσμα και η επιμονή μου, με έχουν κάνει να προσκολληθώ σε καταστάσεις που δεν πρέπει, ενώ έχουν σταθεί και εμπόδιο στις προσωπικές μου σχέσεις γιατί ναι πολλές φορές είμαι αγύριστο κεφάλι!

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ειλικρινής ο Δίδυμος; Ένας Δίδυμος δεν είναι πάντα ειλικρινής ... Τα δύο πρόσωπά του δεν του επιτρέπουν πάντα να εκφράζει την ωμή αλήθεια! Βέβαια ο σκοπός του δεν είναι να πει ψέματα αλλά είναι στη φύση του αυτό που θα πει τη μια μέρα να το αναιρέσει την αμέσως επόμενη, γιατί ο ίδιος θα έχει αλλάξει απόψεις ή διαθέσεις!

Ο Δίδυμος σε κρίση ειλικρίνειας: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μεγαλώσω ποτέ, δεν το θέλω άλλωστε! Είμαι σαν ένα παιδί που θα κάνω τις επιπολαιότητές μου, θα παίξω, θα χάσω, θα κερδίσω, θα γελάσω αλλά και θα κλάψω ... Γιατί να αλλάξω; Αφού μέσα μου νιώθω καλά! Ωστόσο για να λέμε και του στραβού το δίκιο θα θελα να έχω περισσότερη επιμονή και σταθερότητα στους στόχους μου κάποια στιγμή όπως επίσης αυτές οι συχνές εναλλαγές στα συναισθήματά μου, με αποσυντονίζουν και μένα αλήθεια σας λέω!

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Καρκίνος; Ο Σκοπός του Καρκίνου δεν είναι να πει ψέματα, δεν θέλει να κοροϊδέψει ή να εξαπατήσει ... Ωστόσο δεν θέλει να χάσει από κοντά του και ανθρώπους που τους αγαπά πολύ, για το λόγο αυτό θα προσπαθήσει πολλές φορές να κουκουλώσει και να κρύψει ατασθαλίες, γιατί πολύ απλά έχει την ανασφάλεια ότι μπορεί να σταματήσουν να τον αγαπούν!

Ο Καρκίνος σε κρίση ειλικρίνειας: Μιλώντας με τον εαυτό μου, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ψυχολογική μου διάθεση αλλάζει σε χρόνο ντε , χαρά και λύπη κάνουν τραμπάλα μέσα μου και πολλές φορές δεν ξέρω το γιατί! Όταν αγαπώ έναν άνθρωπο λειτουργώ τόσο υπερπροστατευτικά, όπου καταλαβαίνω ότι τον πνίγω... Δεν το κάνω για κακό, το κάνω για να τον προστατεύσω! Η αλήθεια είναι ότι μουρμουρώ πολύ, με πιάνουν οι ανασφάλειες μου και θέλω να νιώθουν ότι με αγαπούν ...Ααα και τώρα που το θυμήθηκα αστρολόγοι μου ... όταν πληγώνομαι με πιάνει μία λαιμαργία... πότε είναι η κατάλληλη εποχή για δίαιτα;

♌ ΛΕΩΝ

Είναι ειλικρινής ο Λέοντας; Ένα λιοντάρι δεν έχει κανέναν λόγο να μην πει την αλήθεια .. Δεν θα σε κοροϊδέψει, δεν θα σου πει ψέματα απλά κάποιες στιγμές δεν μπορεί ο ίδιος να παραδεχτεί στον ίδιο του τον εαυτό τα σφάλματά του, ίσως γιατί έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι σε όλα είναι τέλειος.

Ο Λέοντας σε κρίση ειλικρίνειας: Με λένε υπερβολικό και πράγματι είμαι όμως δεν το κάνω επίτηδες... Ζω στο έπακρο κάθε στιγμή και όταν είναι να περιγράψω κάτι, βάζω τις σάλτσες μου, όχι γιατί έχω σκοπό να εξαπατήσω, αλλά γιατί και εγώ ο ίδιος βιώνω υπερβολικά τις καταστάσεις γύρω μου! Λένε πώς έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι ότι αγαπώ πολύ τον εαυτό μου, δεν θα άλλαζα τίποτα σε μένα, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και μου αρέσω, κάνω τον απολογισμό μου και δεν βρίσω ψεγάδι .. τόσο κακό είναι αυτό; Εντάξει, μία ακόμα αλήθεια μου είναι πως όταν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή μου, βαριέμαι, θλίβομαι και χάνω την λάμψη μου ... Πίσω απ΄όλα αυτά όμως ξέρεις τι κρύβεται; Έχω πολλές απαιτήσεις από τον ίδιο μου τον εαυτό και είμαι πολύ αυστηρός κριτής όταν τα λέω μαζί του γιατί δεν θέλω ποτέ να χάνω!

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Παρθένος; Ο Παρθένος είναι απόλυτα ειλικρινής τόσο με τους γύρω του όσο και με τον ίδιο του τον εαυτό! Προτιμά να αντικρύσει τη γυμνή αλήθεια, παρά να γοητευτεί από ένα στολισμένο ψέμα ...

Ο Παρθένος σε κρίση ειλικρίνειας: Εντάξει τα παραδέχομαι πολλές φορές εκνευρίζομαι και εγώ ο ίδιος από τον εαυτό μου γιατί τίποτα δεν μπορώ να το δω στο χαλαρό. Είμαι απαιτητικός από όλους ακόμα και από μένα ... Παρατηρώ τα πάντα, στέκομαι σε όλες τις λεπτομέρειες, χαλιέμαι πανεύκολα από πράγματα που δεν θα μπορούσαν να ενοχλήσουν άνθρωπο ... Η γλώσσα μου πολλές φορές κόβει σαν μαχαίρι, γιατί λέω τόσο ωμά την πραγματικότητα που πολλοί δεν μπορούν να το αντέξουν! Με πιάνει μία μανία με την τελειότητα, γιατί δεν μπορώ να λειτουργήσω με την ακαταστασία ... Όταν λέω ακαταστασία δεν εννοώ μόνο την στοίβα με τα ρούχα που θέλουν σίδερο και τα πεταμένα παπούτσια στο σπίτι ... εννοώ και την ακαταστασία των συναισθημάτων ... αυτή πραγματικά δεν μπορώ να την διαχειριστώ!

♎ ΖΥΓΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Ζυγός; Όχι δεν είναι ειλικρινής ο Ζυγός γιατί πολύ απλά φοβάται να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών του!

Ο Ζυγός σε κρίση ειλικρίνειας: Τώρα μου ζητάς να πω αλήθειες και αυτό πραγματικά με τρομάζει αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς θα κάνω μία προσπάθεια ... Θα θελα η ζωή όλων των ανθρώπων να ήταν εύκολη, ήρεμη, γαλήνια, χωρίς πιέσεις, ζορίσματα, προβλήματα και διλήμματα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω υπό πίεση, δεν μου αρέσει να απογοητεύω και προτιμώ στα δύσκολα να βγάζουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα. Γιατί δηλαδή πρέπει να αποφασίσω εγώ και να κάνω γκάφα; Άσε που μόνιμα είμαι σε δίλημμα ...Αυτό που παραδέχομαι ευθέως είναι ότι απεχθάνομαι τη μοναξιά και δεν θέλω να χάνω ανθρώπους από δίπλα μου! Μπορεί να με κοροϊδέψεις, να μου πεις ψέματα, να έχω πάψει να αισθάνομαι το ίδιο για σένα ... δεν θα σου πω το οριστικό αντίο αν πρώτα δεν έχω εξασφαλίσει ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γύρω μου! Α και κάτι ακόμα, μη με παρεξηγείς όταν με πιάνει η καταναλωτική μου μανία και κάνω άσκοπες αγορές χωρίς να υπολογίσω τις υποχρεώσεις μου ... δεν μπορώ να το συγκρατήσω.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Σκορπιός; Η αλήθεια είναι πως όχι πάντα , εξαρτάται τις προθέσεις του αλλά και το άτομο με το οποίο έχει να κάνει! Δεν θα πει ψέματα, όμως θα κρύψει αλήθειες!

Ο Σκορπιός σε κρίση ειλικρίνειας: Θα σου πω αλήθειες αλλά θα μείνουν μεταξύ μας ... μην υποψιαστώ ότι τα είπες πουθενά, θα το πληρώσεις! Είμαι μυστήριο τρένο, δύσκολα μπορείς να με νιώσεις και να με καταλάβεις, στην πραγματικότητα όμως δεν θα σε αφήσω να μπεις στα πιο προσωπικά μου, γιατί πάντα μου αρέσει να κρατώ μία μυστική πλευρά του χαρακτήρα μου γιατί έτσι νιώθω πιο ισχυρός και ασφαλής. Αν μου κάτσει μία ιδέα στο μυαλό, γίνεται εμμονή και ο εφιάλτης μου είναι ότι μπορεί να μην φανεί ένας άνθρωπος αντάξιος των προσδοκιών μου. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, υποπτεύομαι μέχρι και τον ίσκιο μου αλλά μην νομίζεις ότι αυτό μου αρέσει κιόλας... είναι κάτι που με παιδεύει! Θέλω να τα ξέρω όλα, να μαθαίνω τα πάντα και ναι πράγματι γνωρίζω όλα τα κουτσομπολιά αλλά ποτέ δεν διαδίδω. Όσο για το σεξ, που όλοι οι αστρολόγοι λέτε ότι είμαι sexmachineείναι αλήθεια .... Το σεξ για μένα είναι δύναμη, ενέργεια και επιβεβαίωση, τολμώ όμως να πω ότι έχω περάσει και μεγάλες περιόδους στη ζωή μου, που είχα κόψει το σπόρ...!

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ειλικρινής ο Τοξότης; Ένας Τοξότης τα λέει έξω από τα δόντια και πολλές φορές του ξεφεύγουν κιόλας μεγάλες αλήθειες που δεν είχε υπολογίσει να πει!

Ο Τοξότης σε κρίση ειλικρίνειας: Ώρα να μιλήσουμε, γρήγορα όμως γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο μπροστά μου! Λειτουργώ επιπόλαια το παραδέχομαι, πράττω χωρίς να σκεφτώ γιατί θεωρώ ότι ο αυθορμητισμός μπορεί να μας προσφέρει τις πιο όμορφες εμπειρίες ζωής! Ρισκάρω, τα παίζω όλα για όλα, χάνω αλλά και κερδίζω ... Τα πράγματα για μένα είναι πολύ απλά πάντα και ίσως για αυτό προκύπτουν και οι πιο μεγάλες παρεξηγήσεις. Οι άνθρωποι , στην προσπάθειά τους να με κατανοήσουν σκέφτονται σύνθετα, χωρίς να υπολογίσουν ότι εγώ δεν δίνω βάση σε πολλά πράγματα! Βαριέμαι στο πι και φι, χάνω ευκαιρίες γιατί πολύ απλά δεν έχω υπομονή όμως η ζωή για μένα είναι σαν την θάλασσα .... Έχει το κύμα της, έχει την ηρεμία της, βρίσκεσαι μεσοπέλαγα όμως μπορεί ξαφνικά να βρεθείς και σε μία υπέροχη όαση που θα σου φέρει την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου!

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ειλικρινής ο Αιγόκερως; Σχεδόν πάντα ... Δεν θα είναι ειλικρινής με τους γύρω του όταν θα θελήσει να προστατεύσει τον εαυτό του, τους στόχους του, τα κεκτημένα του ή γενικότερα τα συμφέροντά του!

Ο Αιγόκερως σε κρίση ειλικρίνειας: Έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου αλλά και από τους ανθρώπους γύρω μου και ο λόγος αυτός είναι που με κάνει σκληρό, ακλόνητο και ανυποχώρητο. Δύσκολα κάποιος μπορεί να διακρίνει τις ευαισθησίες μου, πολλοί με θεωρούν άσπλαχνο και αναίσθητο ... δεν είναι όμως έτσι! Δυσκολεύομαι να εκφραστώ συναισθηματικά, δεν μπορώ εύκολα να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο, άθελά μου υψώνω τοίχο και συμμαζεύω τον εαυτό μου γιατί υπάρχει μέσα μου η φωνή της λογικής που πάντα μου φωνάζει! Το χρήμα, το στάτους και το καθαρό κούτελο στην κοινωνία είναι για μένα πολύ σημαντικά ... Καλύτερα να με βρίσεις κατάμουτρα χωρίς να μας βλέπει κανείς, παρά να με κάνεις ρεζίλι. Έχω διαβάσει ότι πολλοί λένε ότι ο Αιγόκερως είναι τσιγκούνης, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μου αρέσει να σκορπάω άσκοπα το χρήμα!

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ειλικρινής ο Υδροχόος; Οι αλήθειες του Υδροχόου σοκάρουν, δεν γίνονται πιστευτές όμως δεν παύουν να είναι αλήθειες που ανατρέπουν πολλά απ΄όσα πίστευες.

Ο Υδροχόος σε κρίση ειλικρίνειας: Οι άνθρωποι είμαστε περίεργα όντα, όσο ζούμε μαθαίνουμε, αλλάζουμε και πολλές φορές δεν μπορούμε και εμείς οι ίδιο να κατανοήσουμε τον εαυτό μας, γιατί αυτό που πιστεύαμε μέχρι πριν λίγο καιρό, μπορεί ξαφνικά να αλλάξει! Δεν ξέρουμε ποτέ τι μας ξημερώνει έτσι λοιπόν πώς μπορείτε εσείς να είστε σίγουροι για μένα, για το ποιος είμαι και το πώς θα είστε μαζί μου! Είμαι ανατρεπτικός τύπος και αυτή τη τάση μου δεν μπορώ να την συγκρατήσω όσο και να προσπαθήσω. Πολλές φορές μπορεί να γκρεμίσω μονομιάς ότι έχτισα με κόπο, γιατί πολύ απλά θέλω να χτίσω από την αρχή κάτι καινούργιο. Για μένα είναι πολύ άσχημο να λειτουργούμε με κανόνες, για το λόγο αυτό αφήνω πάντα ελεύθερο τον εαυτό μου, τολμώ, ρισκάρω, αλλάζω , ζω τη στιγμή έστω και αν κάνω λάθη!

♓ ΙΧΘΥΣ

Είναι ειλικρινής ο Ιχθύς; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά «όχι»! Ο Ιχθύς δεν είναι ειλικρινής όχι επειδή δεν θέλει αλλά επειδή πολλές φορές ο ίδιος δεν μπορεί να δει την αλήθεια.

Ο Ιχθύς σε κρίση ειλικρίνειας: Σήμερα με πέτυχες σε μέρα που θα προσπαθήσω να μιλήσω ξεκάθαρα, πράγμα σπάνιο αλλά θα το κάνω για σένα .... Λέω ψέματα όμως ποτέ δεν γίνεται με κακό σκοπό... Δεν θέλω δάκρυα, απογοητεύσεις και να πληγώνω ανθρώπους, έτσι υπάρχουν στιγμές που τα μαγειρεύω έτσι, ώστε να μην προκαλέσω πόνο! Έχω πλούσια φαντασία, στο μυαλό μου στήνω σενάρια, κάνω εικόνες, ζω το δικό μου παραμύθι και πολλές φορές αδυνατώ να προσγειωθώ στην πραγματικότητα και να αναλάβω δράση, αυτός είναι και ο λόγος που πέφτω σε σφάλματα και κάνω λάθη χωρίς να το θέλω! Μένω προσκολλημένος συναισθηματικά σε καταστάσεις πιστεύοντας ότι ζω το ιδανικό, το τέλειο ή ότι ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί! Όταν ξυπνώ από το όνειρο και επανέρχομαι στην πραγματικότητα – περνά πολύ καιρός για να γίνει αυτό – μετανιώνω και θλίβομαι! Κάτι ακόμα που μπορώ να παραδεχτώ, είναι ότι ξεχνάω πάρα πολύ εύκολα και έχω και την τάση να μπερδεύω τους πάντες γύρω μου!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top