Εκείνα τα αρσενικά που ποτέ δεν τα αποκαλείς άντρες

0

αν μπεις στο στόχο τους δε γλιτώνεις έτσι εύκολα.

Υπάρχουν αυτά τα αρσενικά βρε φιλενάδα, που ποτέ δεν τα αποκάλεσα άντρες.

Η λέξη άντρας είναι ιερή και κρύβει μέσα της όλα τα μεγαλεία του κόσμου.

H λέξη αρσενικό καθορίζει μόνο το φύλο και την προτιμώ χίλιες φορές.

Αυτά τα αρσενικά θέλεις δε θέλεις τα συναντάς στη ζωή σου…
Σε βάζουν στα δίχτυα τους πολύ ύπουλα…

Το έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και αν μπεις στο στόχο τους δε γλιτώνεις έτσι εύκολα.

Μη σκέφτεσαι βρε παιδί μου ότι σε κάποιο πηγάδι κατούρησες και σιχτιρίζεις τη ζωή σου που έτυχε σε σένα αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να το περάσεις για να γεμίσεις αντισώματα, δες το σαν εμβόλιο, μετά θα αποκτήσεις ανοσία. Αυτό να σκέφτεσαι και να προχωράς. Μόνο μη κλαψουρίζεις σε αυτό το πανηγύρι φιλενάδα γιατί έχεις και εσύ τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Αυτοί οι άντρες είναι δικό σου δημιούργημα, μην ξεχνάς ότι πριν τους ανοίξεις την πόρτα και τους καλωσορίσεις, το είχες ανάγκη το σενάριο των δακρύων και εκείνοι το ξέρανε πολύ καλά.

Τα αρσενικά μας λοιπόν τα γνωρίζεις από τα κοινά χαρακτηριστικά τους, λες και κάποιος εκεί πάνω έχει μοιράσει ζωντανές φωτοτυπίες.

Έχουν ζήσει δήθεν μια πονεμένη ιστορία, ικανή να σε ρίξει στα πατώματα, έτσι ώστε να αναλάβεις το ρόλο της μητέρας Τερέζας.

Σαν να βλέπεις έργο της Φίνος Φιλμ, με πρωταγωνιστή το Βασιλάκη Καΐλα και τρέχεις σαν σύγχρονη ηλίθια να τους σώσεις από τη μιζέρια τους. Αφού τους βγάζεις από το βάλτο τους, φροντίζουν με μαθηματική ακρίβεια να ρίξουν εσένα στον ίδιο βάλτο.
Σου πουλάνε δακρύβρεχτους χάρτες κρυμμένων θησαυρών των ψυχών τους, σε ένα νησί, που στην πορεία ανακαλύπτεις ότι θα μπορούσε να ήταν περίφημο άσυλο διαταραγμένων προσωπικοτήτων. Μη βιαστείς να χαρείς ότι βρήκες το δικό σου αρσενικό, που επιτέλους σε ταξιδεύει σε παραδεισένιους κόσμους γιατί για να ξεφύγεις από εκεί πρέπει να καταστρώσεις σχέδιο διαφυγής.

Δε λένε ποτέ ψέματα, αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι είναι σαν να σε έχει καλέσει σε πάρτι ο Πινόκιο. Και μάντεψε! Είσαι η επίτιμη καλεσμένη. Ίσως το μοναδικό πράγμα που πραγματικά ξέρεις για το δικό σου αρσενικό, είναι το όνομα του. Απογοήτευση όταν αναρωτιέσαι αν όντως είναι το αληθινό του όνομα!!!
Κρύβονται εξαρτώμενοι πίσω από μια γυναίκα, ερωμένη, κολλητή, μάνα.

Ψάχνουν πάντα την διαφορά στον κόσμο του ασθενούς φύλου και για αυτό βγαίνουν και με πολλές γυναίκες. Δηλώνουν επιλεκτικοί και καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι που κατάφερες να έχεις δίπλα σου μια εξαίρεση (κούνια που σε κούναγε, δυστυχώς ο καλός σου έχει κάνει χωριό με όποια γυναίκα έχει βρεθεί στο δρομάκι του) και μη βιαστείς να πεις ότι σε γνωρίζω φιλενάδα, πραγματικά δεν ξέρω τίποτα από την ιστορία σου. Ωστόσο έχω και άλλες απογοητεύσεις πιο κάτω, συνέχισε να διαβάζεις!!!

Διαλέγουν πάντα επαγγελματικά πετυχημένες γυναίκες δίπλα τους, γιατί τη μιζέρια και τη σκληρή δουλειά ποιος την αντέχει βρε φιλενάδα; Όχι, δε φτιάχτηκαν για δουλειά αυτά τα αρσενικά, έχουν την εντύπωση ότι ομορφαίνουν τον κόσμο μόνο με την παρουσία τους.

Είσαι πάντα η “μοναδική” τους αγάπη και η “γυναίκα της ζωής τους”

Με καμιά δεν έχει ξανανιώσει έτσι όπως με σένα και φοβάται μη σε χάσει γιατί δε θα έχει άλλη ευκαιρία στη ζωή του… Αυτό να ξέρεις είναι σίγουρο, μόνο αν είναι 10 χρονών και κάτω. Ώρα να ξυπνήσεις χαζούλα, δυστυχώς μόνο κάποιες ηρωίδες παραμυθιών καβατζώθηκαν έτσι!!

Δε θέλουν να σε ρίξουν στο κρεβάτι γιατί νοιάζονται, τάχα μου τάχα μου, για άλλα πράγματα πιο ουσιαστικά, έχουν βάθος βλέπεις και ψάχνονται για την ουσία της ψυχής …
Ναι συμφωνώ, χαίρε βάθος αμέτρητο…
Συμπεριφέρονται σαν να είναι οι απόλυτοι άντρες και σε έχουν εκστασιάσει και ω! δυστυχία, όταν τελικά μπορέσεις να ξυπνήσεις από τα μάγια, ανακαλύπτεις ότι ο «θησαυρός» που είναι δίπλα στο κρεβάτι σου, εξακολουθεί να γράφει τη συνέχεια στους μύθους του Αισώπου και εσύ είσαι απλά η κοιμωμένη, με το μήλο στο στόμα, για να μην πω το ζωντόβολο…

Όχι φιλενάδα πίστεψε με δεν ξέρω λέξη από την ιστορία σου!!!


Γωγώ Δάφνη
anapnoes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top