Ο δρόμος της επιτυχίας & της ευτυχίας (ανά ζώδιο)

0

Κριός
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς
Ο δρόμος της επιτυχίας: Αυτό το ρητό φαίνεται να είναι γραμμένο για σας, αφού η τύχη δεν σας έρχεται ουρανοκατέβατη, αλλά μέσα από σκληρούς αγώνες. Μολονότι η νωχέλεια και η απραξία φλερτάρουν συχνά μαζί σας, όταν παίρνετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, τότε το σκηνικό αλλάζει-προκαλούνται αλυσιδωτά θετικά γεγονότα γύρω σας. Είστε ικανοί να συγκεντρώσετε πλούτο, αλλά δυσκολεύεστε να διατηρήσετε αυτά που έχετε κατακτήσει.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Ο κλήρος της τύχης στον Κριό δίνει γενικά ισχυρή κράση, αλλά οδηγεί σε κατάχρηση δυνάμεων. Προκαλείτε λοιπόν, έντονο αντίκτυπο στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον σας, γι΄αυτό ίσως συναντάτε συχνά ανθρώπους που λειτουργούν πολύ ανταγωνιστικά απέναντί σας. Και επειδή, σε τελική ανάλυση, η ευτυχία δεν διαρκεί παρά λίγες στιγμές, χρειάζεστε διαρκώς νέες προκλήσεις, ώστε να νιώθετε ζωντανοί και γεμάτοι.

Ταύρος
Οι αγαπημένοι της ζωής
Ο δρόμος της επιτυχίας: Επιδιώκετε πάνω απ΄όλα την ασφάλεια και αναζητάτε συνεχώς σταθερές αξίες, οπότε ενεργείτε συστηματικά και επιφυλακτικά. Είναι φυσικό, λοιπόν, ο Ταύρος να θεωρείται μια από τις πιο ευνοϊκές θέσεις του κλήρου της τύχης. Για σας είναι εύκολο να αποκτήσετε περιουσία, καθώς έχετε ταλέντο στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις και έφεση στο να σκαρφίζεστε και να υλοποιείτε ιδέες.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Η ευτυχία σε σας έρχεται και μέσα από τα απλά και γήινα πράγματα, ακόμη και από έναν περίπατο στη φύση. Ο ερωτικός τομέας επίσης, μπορει΄να σας κάνει εξαιρετικά ευτυχισμένους, ιδιαίτερα όταν συντηρείτε μια σταθερή σχέση και νιώθετε συνεχώς επιθυμητοί από το άτομο που θεωρείτε ως το ταίρι σας.

Δίδυμοι
Έρχεται και παρέρχεται
Ο δρόμος της επιτυχίας: Ο κλήρος της τύχης ακολουθεί μεγάλες διακυμάνσεις στους Διδύμους. Πότε η τύχη είναι διαρκώς δίπλα σας, πότε φαίνεται να σας έχει εγκαταλείψει εντελώς. Έτσι, μπορεί να περάσετε πολλά διαδοχικά στάδια ευμάρειας και παρακμής. Ανάλογα σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκύψουν και στην επαγγελματική πορεία σας.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Η τέχνη της ευτυχίας έγκειται στην ικανότητά σας, πρώτον, να προσαρμόζεστε στις συνθήκες και δεύτερον, να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Η στασιμότητα σας σκοτώνει, ενώ η δράση και οι αλλαγές σάς  απαλλάσσουν από το ψυχοφθόρο άγχος. Επιπλέον, σας δίνουν τη δυνατότητα να έρχεστε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας. Γενικά, αισθάνεστε ικανοποιημένοι όταν συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συμβάλετε στη λύση ή την κατανόηση μιας κατάστασης.

Καρκίνος
Στην αγκαλιά μιας οικογένειας
Ο δρόμος της επιτυχίας: Η καλοτυχία για σας κρύβεται στο οικογενειακό και γενικά στο ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον. Η ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής, σας προσφέρει ασφάλεια και πληρότητα. Για να καταφέρετε όμως να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει να νικήσετε την αμφισβήτηση προς τον ίδιο σας τον εαυτό και τη δυσπιστία σας απέναντι στους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Όταν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας θα διεκδικήσετε με αξιώσεις.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Η έννοια «οικογένεια» αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ευτυχία σας, και αν για κάποιο λόγο στερηθείτε τη φυσική σας οικογένεια, δημιουργείτε μια άλλη, «υποκατάστατη», συνάπτοντας σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε ατμόσφαιρα όπου η αγάπη, η τρυφερότητα και η κατανόηση κυριαρχούν. Οι άλλοι τότε σας ανοίγονται ψυχικά, ανταποκρίνονται συναισθηματικά κι εσείς νιώθετε ολοκληρωμένοι.

Λέων
Ζήτημα…καρδιάς
Ο δρόμος της επιτυχίας: Αυτή η θέση μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερη για τον κλήρο της τύχης και να δημιουργήσει γόνιμες συνθήκες για να οδηγηθείτε στην ευτυχία. Ωστόσο, ο Λέοντα δεν ευνοεί τον οικονομικό τομέα…Συνήθως φέρνει το είδος εκείνο της επιτυχίας που πηγάζει από το κέντρο της καρδιάς, μια εσωτερική αίσθηση χαράς και ολοκλήρωσης.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Χρειάζεστε την αναγνώριση για να νιώθετε ευτυχισμένοι, γι΄αυτό πάντα προσπαθείτε να υπερβείτε εαυτόν και να δώσετε το καλό παράδειγμα. Χαίρεστε να βοηθάτε, δίχως να περιμένετε αντάλλαγμα.  Είναι ζωτικό για σας να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας και για το έργο σας, ενώ δεν θα μπορέσετε ποτέ να είστε ευτυχείς, αν λιποψυχήσετε. Ο δρόμος της ευτυχίας για σας περνάει μέσα από τη δημιουργία, είτε αυτή που αφορά την καλλιτεχνία, είτε αυτή που σχετίζεται με την οικογένεια.

Παρθένος
Οι ιδέες σας είναι το…κλειδί
Ο δρόμος της επιτυχίας: Μολονότι δεν θεωρείται από τις καλύτερες θέσεις για τον κλήρο της τύχης, υπό προϋποθέσεις μπορεί να σας φέρει σε επαφή με την επιτυχία. Πρέπει  όμως να δουλέψετε σκληρά και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας γενναιόδωρα. Πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο είναι το κοφτερό, αναλυτικό μυαλό σας. Γεννά έξυπνες ιδέες. Αν τις αξιοποιήσετε…
Ο δρόμος της ευτυχίας: Η αγνότητα και η καθαρότητα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε κάθε τομέα της ζωής σας είναι δύο στοιχεία εκ των ουκ άνευ για να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς.  Συνηθίζετε να «τεμαχίζετε» τις καταστάσεις, ώστε να «τακτοποιείτε» όσο γίνεται τη ζωή σας. Κάθε φορά που βάζετε μια τάξη στο χάος γύρω σας, νιώθετε ανακουφισμένοι, ευτυχισμένοι!

Ζυγός
Ισχυρές συμμαχίες
Ο δρόμος της επιτυχίας: Κατέχετε την τέχνη της κοινωνικότητας και της διπλωματίας, οπότε έχετε στο πλευρό σας πολλούς συμμάχους. Αυτό το προσόν είναι η μεγάλη σας τύχη, γιατί μέσα από αυτούς τους συμμάχους προωθείτε τα συμφέροντά σας. Η ένταση σας αναστατώνει εξαιρετικά, αλλά, αν είναι ανάγκη, μεσολαβείτε στις αντιδικίες και δίνετε ώριμες λύσεις.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ευτυχία σε σας είναι οι …άλλοι. Το να μοιράζεστε δηλαδή τις ιδέες και τα συναισθήματά σας (ακόμη και τα περιουσιακά σας στοιχεία) με όσους νιώθετε κοντά σας. Δεν αντέχετε τη μοναξιά και την απομόνωση, γι΄αυτό φροντίζετε να περιτριγυρίζεστε πάντα από ανθρώπους. Ένας ερωτικός σύντροφος σας ολοκληρώνει.

Σκορπιός
Ακολουθείτε πάντα τη διαίσθησή σας
Ο δρόμος της επιτυχίας: Για σας είναι δύσβατος, περνάει δε κυρίως μέσα από την καταλυτική μεταμόρφωση των δεδομένων –μέσα σας και γύρω σας! Μερικές φορές το τίμημα είναι βαρύ-μπορεί να βιώσετε ακραίες εμπειρίες ή να έρθετε σε σκληρή αντιπαράθεση με όσους μπαίνουν στο δρόμο σας. Διαθέτετε όμως αλάνθαστο ένστικτο και, ειδικά υπό πίεση, παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Επωφεληθείτε τότε από ό,τι οι άλλοι δεν είχαν προβλέψει. Πάντως, είστε ικανοί να καταστρέψετε την περιουσία σας εν μία νυκτί, προκειμένου να ικανοποιήσετε κάποιο σκοτεινό καπρίτσιο!
Ο δρόμος της ευτυχίας: Ψάχνετε συνέχεια να κατανοήσετε τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τα όριά σας, κι έτσι έρχεστε συχνά πρόσωπο με πρόσωπο με ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σας, γιατί η ολοκληρωτική ένωση μαζί τους, σας κάνει να ξεπερνάτε την υπαρξιακή αγωνία σας.

Τοξότης
Η αισιοδοξία είναι το ατού σας
Ο δρόμος της επιτυχίας: Αυτή θεωρείται μία από τις καλύτερες θέσεις του κλήρου της τύχης. Η θετική και φιλοσοφημένη σκέψη σας αποτελεί τη μεγάλη σας τύχη, καθώς σας δίνει δύναμη, σας αποτρέπει από το να παίρνετε τις καταστάσεις τοις μετρητοίς και έλκει αυτά που ζητάτε στις προσευχές σας. Έτσι, δεν σας αγγίζουν εύκολα το άγχος και η στενοχώρια!
Ο δρόμος της ευτυχίας: Είστε, κατά κάποιον τρόπο, φιλόσοφοι και έχετε το χάρισμα να αισθάνεστε ευτυχισμένοι από μόνοι σας, ακόμη και χωρίς αυτά που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε απαραίτητα για να νιώθουμε ασφάλεια και ισορροπία. Πιστεύετε ότι υπάρχει μια θεία πρόνοια που σας φροντίζει, οπότε έλκετε συνεχώς θετικά γεγονότα στη ζωή σας. Η ελευθερία είναι ένα βασικό…περιουσιακό στοιχείο για σας, που κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει.

Αιγόκερως
Εσείς ορίζετε την τύχη σας
Ο δρόμος της επιτυχίας: Το ζώδιο του Αιγόκερω συνδέεται με εμπόδια και δοκιμασίες, γι΄αυτό και ο κλήρος της τύχης δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκδηλώσει τις ιδιότητές του. Αυτό, βεβαίως, δεν σας στερεί τη δυνατότητα της επιτυχίας μεγαλεπήβολων στόχων, αν δείξετε εργατικότητα, μεθοδικότητα, συνέπεια και ωριμότητα. Για παράδειγμα, αυτή η θέση ανοίγει πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα κι έτσι όμως, είναι πιθανό να βιώσετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο δεύτερο μισό της ζωής σας.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Ευτυχία για σας σημαίνει να αισθάνεστε πετυχημένοι, να κάνετε κάτι ωφέλιμο και χρήσιμο στη ζωή σας, σύμφωνα με τα προσωπικά μέτρα και σταθμά, να προβληθείτε κοινωνικά. Νιώθετε πλήρεις, όταν βλέπετε τα σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα, όταν σας σέβονται και αναγνωρίζουν την προσφορά σας.

Υδροχόος
Ή του ύψους ή του βάθους
Ο δρόμος της επιτυχίας: Εάν έχετε κλήρο της τύχης στον Υδροχόο, μια παράδοξη σχέση σας συνδέει με την τύχη. Κάποια διαστήματα μπορεί αυτή να σας εναντιώνεται απόλυτα και κάποια άλλα να σας χαρίζεται εξ ολοκλήρου, εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Ένα μεγάλο….περιουσιακό σας στοιχείο είναι οι ασύλληπτες εμπνεύσεις σας. Εάν καταφέρετε να τις υλοποιήσετε, θα φέρετε την υλική αφθονία στη ζωή σας.
Ο δρόμος της ευτυχίας: Για σας περνάει μέσα από την απόλυτη ελευθερία και συγκεκριμένες μορφές ακτιβισμού και κοινωνικής αφύπνισης. Η φιλία και η συντροφικότητα, σας δίνουν μια ιδιαίτερη χαρά. Αισθάνεστε ευτυχείς όταν περιτριγυρίζεστε από ομοϊδεάτες, ενώ νιώθετε γεμάτοι όταν μάχεστε για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, όταν υπερασπίζεστε την ισότητα και την αξιοπρέπεια, όταν καταπολεμάτε την προκατάληψη. Πιστεύετε γενικά σ΄αυτό που θα έρθει στο μέλλον, γιατί, βασικά, πιστεύετε στον άνθρωπο!

Ιχθύς
Όλα είναι στο …μυαλό
Ο δρόμος της επιτυχίας: Στη δική σας ζωή η χαρά και η ευτυχία πηγάζουν περισσότερο από πνευματικά ερεθίσματα. Έτσι, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να έλξετε στη ζωή σας τον υλικό πλούτο, θα πολλαπλασιάσετε αναμφίβολα τον εσωτερικό σας! Και επειδή έχετε ανεπτυγμένη τη λεγόμενη «έκτη αίσθηση», δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσετε την περιουσία σας για να κάνετε τη ζωή των αγαπημένων σας πιο εύκολη!
Ο δρόμος της ευτυχίας: Χαίρεστε με ό,τι προσπερνούν οι περισσότεροι. Μια χειρονομία συμπόνιας και αγάπης, τη βοήθεια σε κάποιον ανήμπορο, την ευγένεια της ψυχής, τη μετάνοια. Επιπλέον, μπορεί να βρίσκετε ιδιαίτερη ικανοποίηση στη μελέτη μεταφυσικών φαινομένων, στη μουσική, στο χορό, κτλ. Τέλος, το στοιχείο της αυτοθυσίας ίσως χρωματίσει έντονα –με κάποιον τρόπο- τη ζωή σας.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top