Άντρες και ζώδια

0

Οσα πρέπει να ξέρεις

Απ’ότι φαίνεται, έχουν ζήσει τόσο έντονα τα χαρακτηριστικά στο πετσί τους, που δε χρειάζονται βοηθήματα για να τα θυμόμαστε:

Κριός: Μπορεί να σε γονατίσει με τον μαγνητισμό και την γοητεία του. Όμως βαριέται εύκολα και τον έχασες αν σε θεωρήσει δεδομένη. Ασταθής και παρορμητικός. Θα σε αρπάξει από το μαλλί και θα σε βάλει κάτω και η πλάκα είναι πως δε θα σε ρωτήσει κιόλας

Ταύρος: Αναζητά εμπιστοσύνη, σεβασμό και ασφάλεια. Πεισματάρης και βραδύκαυστος, αλλάζει δύσκολα ότι έχει ήδη μάθει. Αν έπεσε σε καλά «χέρια» πριν από σένα, είσαι τυχερή. Αν έχει κακοπέσει, κακόπεσες και συ. Ζηλιάρης όσο δεν παίρνει.

Δίδυμοι: Ασταθής φύση, καθώς παίρνεις δύο άνδρες σε πακέτο του ενός. Αναποφάσιστος και κυκλοθυμικός μπορεί να σου διαλύσει το νευρικό σύστημα. Λατρεύει το φλερτ, τόσο που μπορεί να οδηγήσει τη ζήλια σου σε δυσθεώρητα ύψη. Είναι όμως αναπόσταστο κομμάτι του σε τέτοιο βαθμό που τον φαντάζεσαι βρέφος, να κλείνει το μάτι στη νοσοκόμα που τον ξεγέννησε.

Καρκίνος: Με Κυβερνήτη τη Σελήνη και τις παλίρροιές της, δεν έχεις σωτηρία. Κυκλοθυμικός, ευέξαπτος, καχύποπτος και παρορμητικός. Αλλά το χειρότερο επικεντρώνεται σε μία και μόνο λέξη: Μαμάκιας. Βοήθειά μας!

Λέων: Ο Βασιλιάς της ζούγκλας αλλά και του ζωδιακού, είναι αλαζόνας, αδιάκριτος, εγωκεντρικός κι ενίοτε αυταρχικός. Περιποιείται τον εαυτό του περισσότερο από σένα και οι ιδιοτροπίες του είναι ηγετικές. Δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει ότι έχει λάθος σε κάποια άποψη, αλλά στο τέλος, όπως και να 'χει, θα κάνει το δικό του.

Παρθένος: Τα πάντα στο κεφάλι του είναι ταξινομημένα σε κουτάκια, βάσει σειριακού αριθμού. Αρρωστοφοβικός, μοναχικός κι ενίοτε ξενέρωτος. Δεδομένου ότι θέλει να έχει πάντα δίκιο και το υπερασπίζεται με πάθος, καλύτερα να μην έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του. Παραδέξου λοιπόν εξ’ αρχής ότι ο γάιδαρος όχι μόνο πετάει αλλά παίρνει κι επιβάτες.

Ζυγός: Μπορεί να τον θεωρούν το απόλυτα ισορροπημένο καμάρι της οικογένειας, αλλά αυτός παρασύρεται ευκολότερα απ’όλους. Κοινώς, είναι ο χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου. Κυκλοφορεί συχνά σε έκδοση εκκεντρικού κουλτουριάρη, που θα σου πετάξει κάτι ακαταλαβίστικο στα μούτρα, θεωρώντας όχι μόνο ότι εσύ κατάλαβες, αλλά ότι θα πάρει και απάντηση.

Σκορπιός: Χώνει τη μύτη του παντού. Θεωρείται ένας τυχερός ψεύτης, που το κάρμα του, τον προστατεύει κάθε φορά. Συγχωρεί δύσκολα, θέλει να επιβάλλεται και στις σχέσεις του είναι παρτάκιας. Το σεξ θα το θυμάσαι.

Τοξότης: Πνίγεται στην ιδέα πως χάνει την ελευθερία του, γι’αυτό και δεν τον έχουν σε μεγάλη υπόληψη όσον αφορά τις σχέσεις. Άπιστος και γοητευτικός. Γενικά δεν τον προλαβαίνεις καθώς αλλάζει γνώμη, ενασχόληση και χόμπυ σε ταχύτητες όμοιες με της εναλλαγής των tweets στο twitter.

Αιγόκερως: Δίκαιος και πειθαρχημένος μεν, απαισιόδοξος, πικρόχολος κι εργασιομανής δε. Δεδομένης της εσωστρέφειάς του, μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και άνθρωπο χασμουρητό. Αν θες να κάνεις οικογένεια, ειναι ο ιδανικός.

Υδροχόος: Απότομος, ψυχρός, κυκλοθυμικός και παράξενος. Δύσκολα δεσμεύεται κι εύκολα θα σου πει ψέματα.
Ταξιδιάρης και ιδεαλιστής. Όσο αντέξεις δίπλα του, θα σου μείνει αλησμόνητος.

Ιχθείς: Διχασμένο ζώδιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μιλάμε για δύο ψάρια κι όχι ένα! Αναποφάσιστος κι επιρρεπής στην αμαρτία. Αφόρητα γκρινιάρης και πολύ κακός στο να κάνει σχέδια. Αν μάλιστα σου τύχει με ωροσκόπο καρκίνο, πέτα το κινητό στη θάλασσα κι άλλαξε χώρα.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top