Είναι πλούσια σε βιταμίνες και αποφεύγετε το κρέας
Υλικά
- 1 κιλό λαζάνια ή σπαγγέτι ή βίδες
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη κυβάκια
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί λευκό
- 2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
- 200 γρ. ντοματάκια κομμένα στην μέση
- 200 γρ. ντομάτα φρέσκια τριμμένη
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό
- 200 γρ. φέτα
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ή ξερό βασιλικό
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε και σοτάρουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια.
- Ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε για 2′.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια κομμένα στην μέση και την τριμμένη ντομάτα.
- Βάζουμε ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό, κάπαρη και αφήνουμε να σιγοβράσει η σάλτσα μέχρι να δέσει.
- Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.