Τα δέκα μυστικά που σας κρύβουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες


μυστικά που εκείνος δεν φαντάζεται!

Ο αγαπημένος σου θεωρεί πως ξέρει τα πάντα για σένα! Βρε μαύρο φίδι που τον έτρωγε! Γιατί εμείς τα κορίτσια έχουμε μυστικά, πολλά μυστικά, μυστικά που εκείνος δεν φαντάζεται! Ιδού…Το άρθρο διαβάζεται ευχάριστα από κάθε αρσενικό!

1. Ναι, κρατάμε ενθύμια από προηγούμενες σχέσεις!

Μα ένα φουλάρι, μια φωτογραφία, ένα αρκουδάκι, όλες μας έχουμε φυλάξει ένα ενθύμιο από προηγούμενο δεσμό. Ναι, η αμερικάνικη παράδοση θα ήθελε να έχουμε κάψει στην πυρρά τα ενθύμια που μας δένουν με τους πρώην αλλά φευ, η αλήθεια είναι πως κάπου εκεί, χωμένα στο σπιτάκι μας, έχουμε τα πειστήρια του εγκλήματος!

2. Ναι, τους έχουμε χακέψει τους κωδικούς σου

Δεν προσπαθήσαμε πολύ, κάπως τυχαία συνέβη αλλά στο pc μας αποθηκεύτηκαν περίεργα τα passward από το facebook, το μέιλ, το twitter, ακόμα κι από την εταιρία στοιχήματος που παίζεις! Άσε που εσύ φταις όταν δεν κάνεις log out

3. Ναι, όταν λέμε ότι δεν θέλουμε δώρα:

Λέμε ψέματα. Κάνε εσύ το δωράκι σου- μικρό ή μεγάλο- κι άφησε εμάς να μιλάμε για την κρίση και πως δεν πρέπει να ξοδεύεις τα χρήματά σου.

4. Ναι, οι Απόκριες μας αρέσουν πολύ:

Γιατί μπορούμε να αγοράσουμε εύκολα την πιο σέξι στολή και να πούμε πως απλά ξυπνά το παιδί μας μας! Μούφες! Απλά θέλουμε να ντυθούμε σέξι χωρίς κανείς να μας κρίνει αρνητικά.

5. Ναι, υποκρινόμαστε!

Για διάφορα πράγματα, όχι μόνο για τον οργασμό. Υποκρινόμαστε πως μας αρέσει το μούσι που άφησες, η μπυροκοιλιά σου, η αποτυχημένη μαγειρική σου, η εμμονή σου με το ποδόσφαιρο.

7. Ναι, έχουμε βρει τρόπο να σου πασάρουμε τα ψώνια που κάνουμε!

Ή που δεν θα σου πούμε ό,τι φοράμε κάτι καινούργιο ή θα το παρουσιάσουμε ως μοναδική αγορά- επένδυση ή σούπερ προσφορά.

8. Ναι, θυμώνουμε μαζί σου…

πολλές φορές μέσα στη μέρα και χωρίς να έχουμε λόγο. Είναι στριμμένα κι αυτά τα οιστρογόνα που κουβαλάμε!

9. Ναι, παραμονεύουμε τους πρώην στο facebook…

…τις δικές σου πρώην, τις νυν του πρώην, τους νυν των πρώην σου και γενικά ακόμα κι αν έχουμε περιορισμένο χρόνο μέσα στην ημέρα, το κουτσομπολιό μας θα το κάνουμε!

10. Μπορούμε να είμαστε πολύ αηδιαστικές!

Που να μας πετύχεις να βγάζουμε φρύδι, να λιμάρουμε νύχι, να κάνουμε μάσκα ομορφιάς, να μπουκώνουμε το στόμα με σοκολατάκια! Θα φοβηθείς.


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...