OOPS...Ποια λάθη κάνουν τα ζώδια και μένουν μόνα;

0

Πώς είναι δυνατόν όλες οι σχέσεις μου να έχουν την ίδια κατάληξη;

«Τι δεν κάνω σωστά και πάντα καταλήγω παρέα με την μοναξιά; Γιατί όλο τσακώνομαι με το ταίρι μου και δεν μπορούμε να βρούμε μία λύση; Πώς είναι δυνατόν όλες οι σχέσεις μου να έχουν την ίδια κατάληξη;» ....

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που όλους μας, μας έχουν απασχολήσει ανά διαστήματα και έχουμε ψάξει να βρούμε την απάντηση, που θα μας βγάλει από το συναισθηματικό αδιέξοδο. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν και εσύ, ποια είναι τα λάθη που κάνεις στις σχέσεις σου, αρκεί να διαβάσεις το ζώδιό σου και να ανακαλύψεις όλα τα σφάλματα που σε κάνουν να φτάνεις πάντα στον ίδιο παρανομαστή ... δηλαδή στην ερωτική απογοήτευση! Αναγνωρίζοντας τα λάθη του ζωδίου σου, θα μπορέσεις να τα διορθώσεις και να απολαύσεις την αισθηματική πληρότητα!

Κριός: Το πάθος σου σε παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις και πράξεις, που πολύ γρήγορα μετανιώνεις. Βιάζεσαι να προλάβεις την κάθε στιγμή σαν να είναι τελευταία, χωρίς πρώτα να έχεις σκεφτεί τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και αναζητάς. Με αυτό τον τρόπο κάνεις φλερτ, γνωριμίες ή σχέσεις, που στην συνέχεια αποδεικνύονται ακατάλληλες για σένα ή πολύ απλά σου αφήνουν συναισθηματικά κενά!...
Προσπάθησε όσο μπορείς να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις στα ερωτικά σου, ακολουθώντας μία στάση λιγότερο παρορμητική. Ένα ακόμα λάθος σου, που σε φέρνει πολλές φορές σε συναισθηματικό αδιέξοδο είναι η οξυθυμία σου. Αρπάζεσαι με το παραμικρό, ξεσπάς τα νεύρα σου και δεν δίνεις την ευκαιρία σε κάποιον, να σου εξηγήσει την δική του πλευρά. Με τον εκρηκτικό σου τρόπο, άθελά σου, απομακρύνεις από κοντά σου το άτομο που ποθείς ή πολλές φορές δεν αφήνεις το πρόσωπο που επιθυμείς να σε προσεγγίσει!

Ταύρος: Είσαι ένας άνθρωπος των αργών αποφάσεων, θέλεις τον χρόνο σου για να γνωρίσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Στην προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που είσαι ή θα θελες να έχεις σχέση, αρκετές φορές εκδηλώνεις μεγάλη καχυποψία, αλλά και ζήλια. Είναι σαν να περνάς από ακτινογραφία τους ερωτικούς σου συντρόφους, προκειμένου να δεις αν είναι αξιόπιστοι για να βρεθούν στο πλάι σου. Μπορεί αυτή η στάση σου να μην σου φαίνεται λάθος, ωστόσο δημιουργεί ένα άκρως πιεστικό κλίμα στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Περιορίζεις τον αυθορμητισμό σου – και απλά δεν είσαι ο εαυτός σου – και δεν αφήνεσαι στην χαρά της στιγμής! Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές η αναβλητικότητά σου και οι αργοί σου ρυθμοί, μπορεί να φανούν αρκετά βαρετοί σε μία σχέση!

Δίδυμοι: Τα ερωτικά διλήμματα είναι το μελανό σημείο της ερωτικής σου ζωής, που πολύ συχνά σε φέρνει σε μπελάδες! Οι σκέψεις, τα συναισθήματά σου και η αβεβαιότητα που σε διακρίνει στις αισθηματικές σου υποθέσεις, αργά ή γρήγορα σε κάνουν να βαριέσαι, να χάνεις το ενδιαφέρον σου και να ξεκινάς την αναζήτηση νέων εμπειριών. Το λάθος σου είναι ότι στο ξεκίνημα μίας σχέσης ή γνωριμίας, ενθουσιάζεσαι πάρα πολύ και αφιερώνεις όλο σου το ενδιαφέρον, προσπαθώντας να γνωρίσεις όσο καλύτερα γίνεται το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όταν ο ενθουσιασμός της αρχικής γνωριμίας αρχίζει σιγά – σιγά να καταλαγιάζει ...εσύ πλέον θέλεις κάτι νέο να σε εξιτάρει. Αυτό που θα έπρεπε να περιορίσεις στην ερωτική σου ζωή, είναι την τάση σου για επιπολαιότητα, για να μην πληγώνεις ή πληγώνεσαι !

Καρκίνος: Αγάπη, συναίσθημα, ρομαντισμός και τρυφερότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά όλων των σχέσεών σου, ωστόσο πολλές φορές εκδηλώνεις όλα όσα αισθάνεσαι με τόσο υπερβολικό τρόπο, που ασυναίσθητα πιέζεις το άτομο που ποθείς ή έχεις σχέση! Επιζητάς την αποκλειστικότητα, την αφοσίωση και την σταθερότητα, όμως με τα χειμαρρώδη συναισθήματά σου, άθελά σου εγκλωβίζεις και πνίγεις συναισθηματικά όποιον σε περιβάλλει. Και όταν κάτι πάει στραβά; Το παίρνεις τοις μετρητοίς και δραματοποιείς τις καταστάσεις γύρω σου, χωρίς να μπορείς να σκεφτείς κάποια πράγματα λογικά. Το λάθος σου λοιπόν είναι ότι αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε καθοδηγούν, χωρίς πρώτα να έχεις σκεφτεί! Έτσι, χωρίς να το θες, φθείρεις ψυχολογικά τόσο τον εαυτό σου - όσο και τους γύρω σου !

Λέων: Αναμφισβήτητα είσαι ένας συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος, που τα δίνεις όλα για όλα στον έρωτα και στις σχέσεις σου. Οι εκπλήξεις, τα δώρα και οι συναισθηματικές σου εκδηλώσεις, μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σου σε ένα τέλμα, γιατί τα αισθήματά σου κάποια στιγμή θα κριθούν ως δεδομένα. Άλλες πάλι φορές, ο εγωισμός και η ανυποχωρητικότητά σου, είναι δύο από τις σοβαρές αιτίες των αισθηματικών σου προβλημάτων. Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επιθυμείς να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, γι αυτό και πολλές φορές μόνο σου «βγάζεις τα ματάκια σου» στις σχέσεις σου και αργότερα το μετανιώνεις!

Παρθένος: Στον έρωτα είσαι της άποψης του «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά», γι αυτό και πολλές φορές «ψειρίζεις» την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να προφυλαχτείς και να μην πληγωθείς. Δεν αφήνεις το συναίσθημά σου ελεύθερο και περνάς κάθε ώρα και στιγμή το ταίρι σου ή το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις από «τεστ», προκειμένου να επιβεβαιώσεις την αξιοπιστία του. Η κτητική διάθεση που εκδηλώνεις στις αισθηματικές σου σχέσεις δημιουργούν πολύ συχνά προβλήματα, γιατί εκδηλώνεις έναν αυστηρό χαρακτήρα, που δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη των ερωτικών σου σχέσεων. Η έλλειψη αυθορμητισμού στις νέες γνωριμίες και στα φλερτ που γίνονται στην καθημερινότητά σου, είναι πολλές φορές η αιτία που δεν προχωρούν κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις έτσι όπως θα θελες...

Ζυγός: Μπορεί το φλερτ και οι νέες γνωριμίες να είναι το ταλέντο σου, ωστόσο και εσύ στον έρωτα κάνεις κάποια λάθη, που σε φέρνουν σε αδιέξοδα. Μπορεί να φλερτάρεις, να μιλάς και να έχεις γοητευτεί από ένα άτομο, ωστόσο δεν παίρνεις εύκολα την πρωτοβουλία να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Ο χαρακτήρας σου είναι εξωστρεφής, ωστόσο οι ανασφάλειές σου στον έρωτα είναι μεγάλες και συχνά σου δημιουργούν αναποφασιστικότητα. Ένα ακόμα λάθος σου είναι ότι πολλές φορές εγκλωβίζεσαι συναισθηματικά σε σχέσεις που είναι ακατάλληλες ή δεν σε οδηγούν πουθενά, δίνοντας χρόνο και κάνοντας υπομονή να αλλάξει κάτι! Δεν λες ποτέ εσύ το οριστικό «αντίο» σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο και να φθείρεσαι με ανθρώπους, που τελικά δεν έχουν να σου προσφέρουν απολύτως τίποτα!

Σκορπιός: Στον έρωτα παθιάζεσαι, ζηλεύεις, διεκδικείς και απαιτείς τους όρους και τους κανόνες σου! Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σου, όμως το λάθος που θα σου αναγνωρίσουν τα άτομα που έχουν περάσει από τη ζωή σου, είναι βέβαιο πως θα είναι η τάση σου να εξουσιάζεις. Όταν είσαι σε μία σχέση, θέλεις να ελέγχεις τα πάντα, να τα ξέρεις όλα και ασκείς πολύ σκληρή πίεση στο ταίρι σου, προκειμένου να το έχεις με τα νερά σου! Όταν κάτι πάει στραβά, τότε θυμώνεις, ξεσπάς και με τον αυστηρό και απόλυτο τρόπο σου, δεν δίνεις καμία ευκαιρία για αποκατάσταση και αναθέρμανση σχέσεων. Το λάθος σου είναι ότι δεν συγχωρείς, δεν δίνεις καμία ευκαιρία . Με αυτή την απόλυτη στάση σου, αλλά και την προσκόλλησή σου στο παρελθόν, πικραίνεσαι, απογοητεύεσαι και δεν αφήνεσαι σε κάτι νέο και όμορφο!

Τοξότης: Σου αρέσει το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι και οι νέες εμπειρίες, ωστόσο πολύ γρήγορα βαριέσαι. Δεν ευχαριστιέσαι εύκολα και φυσικά δεν έχεις την ανάλογη υπομονή για να προσπαθήσεις να διατηρήσεις μία σχέση που σου κάνει «νερά»! Μπορεί να ξεκινήσεις μία αισθηματική γνωριμία ή σχέση και με το πρώτο «παρατράγουδο» να το βάλεις στα πόδια – γιατί πολύ απλά δεν αντέχεις τα προβλήματα και την μουρμούρα-! Έχεις σκεφτεί όμως ότι καμία σχέση στη ζωή δεν είναι τέλεια και ότι κάποιες στιγμές αν είχες επιμείνει περισσότερο σε κάποια ερωτική σου υπόθεση, τα πράγματα θα εξελίσσονταν πιο ευνοϊκά για σένα;

Αιγόκερως: Έχεις σκεφτεί ότι ο έρωτας δεν είναι «μαθηματικά», που με σωστούς συλλογισμούς και πρακτικές θα καταλήξεις πάντα στο σωστό αποτέλεσμα; Τόσο στις ερωτικές σου γνωριμίες - όσο και στις σχέσεις σου, πολλές φορές στέκεσαι στην επιφάνεια και χάνεις την ουσία. Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο του ατόμου που έχεις απέναντί σου (δηλαδή στο περιτύλιγμα), προσπαθείς να εκλογικεύεις τα πάντα και δεν αφήνεις το συναίσθημά σου ελεύθερο να σε κατευθύνει. Θες να αποφύγεις τα λάθη, όμως στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, γι αυτό και όσες φορές προσπαθείς να την χρησιμοποιήσεις, αυτό που θέλεις να αποτρέψεις, εντέλει το παθαίνεις!!! Το λάθος σου είναι ότι δεν χαλαρώνεις και δεν γεύεσαι τον έρωτα, το φλερτ ή τις σχέσεις με τον αυθορμητισμό και την εκφραστικότητα που θα έπρεπε!

Υδροχόος: Ο έρωτας για σένα είναι ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό παιχνίδι, που όμως δεν θέλεις να σε περιορίζει ή να σου στερεί την ελευθερία σου! Το σύνηθες λάθος που κάνεις στην ερωτική σου ζωή είναι ότι λειτουργείς εντελώς απρόβλεπτα και εκρηκτικά, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Έτσι λοιπόν μπορεί να βγεις ένα βράδυ και να γοητευτείς από την γνωριμία που έκανες στο μπαρ και γρήγορα να πάρεις την απόφαση για μία ερωτική εξέλιξη και την άλλη μέρα να αλλάξεις γνώμη. Άλλες πάλι φορές, μπορεί να ξυπνήσεις «στραβά» το πρωί και εντελώς απρόσμενα, να νιώσεις ότι τίποτα δεν σε γεμίζει στην μακρόχρονη σχέση που διατηρείς. Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σου και οι εντελώς απρόσμενες αποφάσεις σου, είναι σίγουρο το λάθος της ερωτικής σου ζωής, που δεν αφήνει να εξελιχθούν κάποια πράγματα όπως προσμένεις.

Ιχθείς: Δεν είναι κακό να βιώνεις τον έρωτα και τις σχέσεις σαν να είναι ένα όμορφο ρομαντικό παραμύθι, αρκεί να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να χάνεται στην «ουτοπία»! Το λάθος σου είναι ότι το συναίσθημά σου πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις, όνειρα και σχέδια για το μέλλον, που πολλές φορές δεν υπολογίζεις αν από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι ίδιες προθέσεις. Δεν σου είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο την πραγματικότητα, γι αυτό και βυθίζεσαι στη φαντασία σου, αρνείσαι να δεις την αλήθεια και δεν παίρνεις απόφαση να αναλάβεις δράση και να κάνεις πράξη αυτό που πραγματικά ποθείς. Μήπως έφτασε η ώρα να κάνεις μία αλλαγή;

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top