Για όσους νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα

0

12 μυστικά των ζωδίων...

Αλήθεια, θεωρείτε ότι έχετε διαβάσει τα πάντα για τα ζώδια και τα ξέρετε όλα χαρτί και καλαμάρι;

Είστε σίγουροι ότι αυτά που...έχετε μάθει, έχετε δει ή έχετε ακούσει, δεν είναι μόνο η μία από τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Κι όμως, όπως στα περισσότερα γύρω μας, έτσι για το κάθε ζώδιο, ισχύει ο κανόνας «άλλο το φαίνεσθαι κι άλλο το είναι» και υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά τους, κάποια κρυφά στοιχεία τους ή αδυναμίες που δε σας πάει καν το μυαλό.

Που τα φυλάνε ως κόρη οφθαλμού και μόνο με καθημερινή τριβή μαζί τους μπορείτε να τα αντιληφθείτε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα αποκαλύψουμε! Όχι τίποτα, αλλά για να καταρριφθούν κι οι μύθοι…

ΚΡΙΟΣ
Παρότι φαίνεται σκληροτράχηλος και αγωνιστής, έτοιμος να κάνει ντου και να υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια το δίκιο, μπορεί να πάθει κρίση και να καταρρεύσει συναισθηματικά σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

ΤΑΥΡΟΣ
Καλοπροαίρετοι, φιλήσυχοι, φαγάκι, μουσικούλα αλλά η αλήθεια είναι ότι των Ταύρων το μυαλό είναι πολύ πιο πονηρό, αφού είναι εξπέρ στο να χειρίζονται και να εκμεταλλεύονται τους άλλους, κι απ” τη μύγα ξύγκι που λέμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να είναι καλοί ακροατές και να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν τι σας συμβαίνει αλλά μην μπερδεύεστε και νομίζετε ότι συμπάσχουν κιόλας. Δεν συμμερίζονται τον πόνο κανενός, εκτός κι αν οι ίδιοι έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι μόνο αγκαλιές, συναίσθημα, γκρίνιες και παράπονα. Τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το χιούμορ και τα αστεία για να κρύψουν τον πόνο και την απογοήτευσή τους. Και κάτι ακόμα, το «δώσε θάρρος στο χωριάτη» το έχουν ψωμοτύρι!

ΛΕΩΝ
Ναι είναι εγωκεντρικοί και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή των άλλων αλλά όλα αυτά είναι δήθεν, για το θεαθήναι, αφού γνωρίζουν πολύ καλά μέσα τους ότι δεν θα κατάφερναν τίποτα χωρίς την υποστήριξη κάποιου. Επίσης είναι καλύτεροι σαν χαρακτήρες, όταν έχουν μόνιμη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συγκρατημένοι ναι, εργατικοί επίσης, αλλά μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό. Όλα τα καλά του κόσμου μπορεί να έχουν εκτός από αθωότητα. Το μυαλό τους παραείναι πονηρό έως και διεστραμμένο!

ΖΥΓΟΣ
Συμβιβάζονται, αποφεύγουν βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές αλλά σιχαίνονται περισσότερο από τον καθένα να υπακούουν σε εντολές και να δεχτούν καθοδήγηση! Επίσης, στη σχέση τους λειτουργούν ως δερβέναγες με δημοκρατική «προβιά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι λιγομίλητοι και σας κοιτάνε με μισό μάτι αλλά το πρόσωπό τους φωτίζεται με μια λιχουδιά που είναι η κρυφή τους αδυναμία, ιδιαίτερα κεκάκια και σοκολατοειδή! Και ένα tip: η κρίση τους δεν είναι πάντα σωστή γιατί υποψιάζονται αυτούς που δεν πρέπει και την πατάνε από αυτούς που θεωρούν καλούληδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αστεία και τα ανέκδοτα τα “χουν στο τσεπάκι τους, είναι ανοιχτόκαρδοι και φιλικοί αλλά συχνά λένε και κάνουν χοντράδες. Δεν το έχουν, δε, καθόλου με τα καλά λόγια. Εύκολα τους παρεξηγούν γιατί αυτό που ξεκινάνε να πουν σαν κομπλιμέντο ακούγεται τελικά σαν προσβολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαροί και μετρημένοι; Ναι, σίγουρα, όταν είναι μόνοι αλλά όταν είναι ερωτευμένοι χαζεύουν τελείως. Είναι τα τέλεια ερωτικά θύματα και χάνουν τελείως τη λογική και την κρίση τους. Κάνουν γκάφες, τους πέφτουν πράγματα από τα χέρια, κοκκινίζουν ή χαχανίζουν ακατάπαυστα! Είπατε κάτι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι είναι οι περισσότερο εγωιστές απ” όλα τα ζώδια. Μπορεί επίσης να έχουν περί πολλού τη φιλία μόνο που η λέξη «φίλος/η» έχει ευρύτερη έννοια γι” αυτούς και περιλαμβάνει τον οποιοδήποτε, πρώην, νυν, παράλληλο, υποψήφιο κλπ…

ΙΧΘΥΕΣ
Αφελείς, στον κόσμο τους, αθώοι, θύματα! Ναι, ίσως κάποιες φορές να ισχύει. Όμως, το ότι είναι οι μόνοι που επιβιώνουν στο τέλος δεν το λέει κανείς. Επίσης, κάνουν τους χαζούς σε δύσκολες καταστάσεις γιατί έτσι ξεγλιστράνε και αποφεύγουν την όποια ευθύνη!!!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top