Εύκολο γλύκισμα για όλες τις ώρες
Υλικά για 2-4 άτομα
- 3/4 κούπας ζάχαρη
- 1 1/2 πακέτου μπισκότα θρυμματισμένα της επιλογής σας
- μαρμελάδα της επιλογής μας
- 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- ξηρούς καρπούς για το πασπάλισμα
- Ρίχνουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Στη συνέχεια, σε χαμηλά ποτήρια βάζουμε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα μπισκότα.
- Ταυτόχρονα στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το γιαούρτι και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
- Έπειτα, βάζουμε το μείγμα της κρέμας πάνω από τα μπισκότα.
- Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την μαρμελάδα.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
- Πασπαλίζουμε το γλυκό με ξηρούς καρπούς της επιλογής μας και σερβίρουμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.