Πώς να τη χωρίσεις σαν τζέντλεμαν!


Το πήρες απόφαση! Τη χωρίζεις…

Αλλά από την άλλη, θέλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, θέλεις να σε θυμάται σαν έναν τζέντλεμαν, που μαζί προσπαθήσατε να χτίσετε μια σχέση και απλά δεν τα καταφέρατε! Ευγενή αναγνώστη, διάβασε 5 tips για να της απαλύνεις –κάπως- τον πόνο του χωρισμού!

5. Στείλε της ένα μήνυμα…

…αφού την έχεις χωρίσει! Όχι να τη χωρίσεις με μήνυμα. Να τα γράφουμε και αυτά, μην παρεξηγούμαστε. Επίσης, στο μήνυμα αυτό, δεν θα της δίνεις ελπίδες επανασύνδεσης! Κάνε κάποιο χαζό αστειάκι λέγοντας πως ο επόμενος θα είναι καλύτερος από εσένα… Και ας μην είναι. Το μήνυμα, θα πρέπει να μην φύγει από το κινητό σου (στείλε mail), να μην σταλεί βραδινές ώρες (μεσημέρι καλύτερα) και δεν χρειάζεται να… αυτοκαταστραφεί (άσχετο)! Δείξε πως τη σκέφτεσαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Στη συνέχεια, βγες να φλερτάρεις σαν να είναι η πρώτη και τελευταία σου φορά!

4. Οι πρώτες ημέρες ως εργένης…

…είναι πάντα οι πιο ευτυχισμένες, ναι! Αλλά φρόντισε να μην έχεις δυσάρεστα «τρακαρίσματα». Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τα κοινά σας στέκια. Ή να βγαίνεις με κοινούς γνωστούς που μπορεί να μεταφέρουν το… πόσο πενθείς για το χωρισμό, στην πρώην σου σύντροφο! Και προς Θεού, μην πάρεις τηλέφωνο κάποια φίλη ή γνωστή της που τη «ζαχάρωνες» καιρό! Έλεος, είσαι άνθρωπος!

3. Αντικατέστησε τα πράγματά σου που έχει σπίτι της…

…με καινούργια! Αν θέλεις να είσαι σωστός, δεν μπορεί να της πάρεις τα cd σου που έγιναν αγαπημένα της! Ή της τα αφήνεις ή της παίρνεις κάποια από αυτά δώρο. Μην φέρεσαι σαν «τσίπης»! Εκτός και αν έχεις αφήσει την SLK σου στο γκαράζ της!

2. Πάρε τηλέφωνο κολλητούς της…

…μόνο και μόνο για να ρωτήσεις αν είναι όλα καλά στη ζωή της. Πάντα τονίζοντας πως ο χωρισμός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει και για τους δυο σας, βέβαια! Πρόσεξε γιατί εκείνοι θα της μεταφέρουν όλη τη συνομιλία σας και δεν θα πρέπει να γίνει καμία παρανόηση. Φυσικά και θα γίνεις ο «ήρωας της ημέρας» για τις κολλητές της! Αλλά και πάλι, δεν τις ακουμπάμε. Ακόμη…

1.Καθαρές εξηγήσεις…

…αλλά όχι προσβλητικές. Με καθαρό το μυαλό και εφόσον σου το ζητήσει μπορείς να τις εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να χωρίσετε. Ανάλυσέ της το πώς αισθάνεσαι, χωρίς όμως να την πληγώσεις –στο βαθμό που γίνεται. Για παράδειγμα, μην της πεις για τα περιττά κιλά που πήρε, απλά ανάφερε την έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος πλέον!


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...