Μη φοβάσαι την πρώην! Φέρσου, όπως της αξίζει...

0

και συνέχισε τη ζωή σου...

Η εξολοθρευτής
Έχει το φίλο σου πάντα στο οπτικό της πεδίο και δε θα ηρεμήσει μέχρι να τον κατακτήσει και πάλι.

Πώς την αναγωρίζεις Κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει ότι τον έχει ξεπεράσει τελείως, αλλά παραδόξως του στέλνει διαρκώς μηνύματα και εμφανίζεται όταν δεν το περιμένεις.

Πώς την ανατιμετωπίζεις Μην την αφήσεις να σε επηρεάσει, αυτός είναι ο σκοπός της. Εάν δείξεις ότι η συμπεριφορά της σε κάνει να ζηλεύεις, θα συνεχίσει να το κάνει και μάλλον θα δημιουργήσει, τελικά, πρόβλημα στη σχέση σου. Αγνόησέ την και δώσε έμφαση στην ισχυροποίηση της σχέσης σου.



Η πληγωμένη
Την πλήγωσε πολύ και ακόμη δεν το έχει ξεπεράσει.

Πώς την αναγνωρίζεις Στα πάρτι είναι στα πρόθυρα να κλάψει και συνήθως κοιτάει το φίλο σου με ύφος θρήνου. Αντίθετα με το πρώτο είδος πρών, αυτός ο τύπος μάλλον δεν έχει την αυτοπεποίθηση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητική.

Πώς την αντιμετωπίζεις Μην είσαι σκληρή. Εάν δοκιμάσει να σου μιλήσει, να είσαι ευγενική, αλλά μην την αφήσεις να σε αναπαραστήσει σαν την κακιά που μπήκε ανάμεσά τους. Δε φταις εσύ που χώρισαν (μάλλον), αλλά η πληγωμένη πρέπει να μάθει ότι είναι υγιές να νιώσει θυμό και μετά να προχωρήσει και όχι να περιμένει εκέινον να ξαναγυρίσει.



Η εκδικητική
Δεν τον θέλει πίσω, αλλα θέλει να τον δει να υποφέρει. Πολύ.

Πώς την αναγνωρίζεις Είναι αυτή που πάντα ακούγεται να λέει πόσο άχρηστος είναι ο φίλος σου, που θα πει σε όποιον έχει τη διάθεση να την ακούσει πόσο άσχημα πέρασε μαζί του και ίσως προσπαθήσει να σε πείσει για τη λάθος επιλογή σου.

Πώς την αντιμετωπίζεις Με αυτό το είδος πρώην μάλλον έχεις ακούσει πολλά περισσότερα για το φίλο σου, απ' ό,τι ίσως θα ήθελες. Επειδή, όμως, συμπεριφέρθηκε άσχημα στο παρελθόν, δε σημαίνει ότι θα το κάνει και σ' εσένα. Βέβαια, καλό θα είναι να τον ρωτήσεις για τις φήμες αυτές, για να δείξεις ότι δε θα δεχθείς τετοια συμπεριφορά.



Η πρώτη αγάπη
Μοιράστηκαν κάτι μοναδικό. Δεν ξέρει αν θα ξανανιώσει έτσι για άλλη γυναίκα.

Πώς την αναγνωρίζεις Έχεις ακούσει πολλά γι' αυτήν πριν ακόμη τη δεις. Αυτή η κοπέλα ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής του. Ειδικά αν ήταν η πρώτη κοπέλα με την οποία έκανε σεξ.

Πώς την αντιμετωπίζεις Η νοσταλγία είναι επικίνδυνη. Η πρώτη αγάπη θα υπενθυμίζει στο φίλο σου μία εποχή όπου τα πράγματα ήταν πιο απλά και ξέγνοιαστα και τα συναισθήματα πρωτόγνωρα. Δείξε του ότι αυτό που έχετε τώρα είναι πιο δυνατό και πραγματικό από το πρώτο ρομάντσο. Θα συνειδητοποιιήσει ότι το μέλλον του είναι μαζί σου.



Η φίλη
Τα είχαν παλιά, αλλά τώρα είναι μόνο φίλοι. Όχι, αλήθεια.

Πώς την αναγνωρίζεις Στην αρχή νομίζεις ότι είναι απλώς άλλο ένα μέλος της παρέας. Όμως, όταν αρχίσει να σου λέει πόσο αρέσει στο φίλο σου να του κάνουν μασάζ, συνειδητοποιείς τι συμβαίνει.

Πώς την αντιμετωπίζεις Δύσκολα. Είναι όντως φίλοι, αλλά γνωρίζονται τόσο καλά πλέον, που θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις εκτός. Προσπάθησε να δεις γιατί τη συμπαθεί και πιθανότατα θα αρχίσεις να τη συμπαθείς κι εσύ, αν ξεφύγεις από την ανταγωνιστική διάθεση. Μετά, ούτε που θα το σκέφτεσαι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top