Λουκανοπιτάκια


Για πρώτο πιάτο...

Υλικά
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης χοντρά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
Οδηγίες

1. Κόβουμε την σφολιάτα με μικρό στρογγυλό κουπ πατ.
2. Βάζουμε λίγη μουστάρδα πάνω στη σφολιάτα.
3. Κόβουμε φέτες τα λουκάνικα.
4. Περνάμε σε οδοντογλυφίδες εναλλάξ μια φέτα λουκάνικο και ένα κομμάτι σφολιάτα.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

foodprints

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...