Λουκανοπιτάκια

0

Για πρώτο πιάτο...

Υλικά
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης χοντρά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
Οδηγίες

1. Κόβουμε την σφολιάτα με μικρό στρογγυλό κουπ πατ.
2. Βάζουμε λίγη μουστάρδα πάνω στη σφολιάτα.
3. Κόβουμε φέτες τα λουκάνικα.
4. Περνάμε σε οδοντογλυφίδες εναλλάξ μια φέτα λουκάνικο και ένα κομμάτι σφολιάτα.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

foodprints
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top