Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα

3

Η διαφορετική τηγανιά.

Υλικά : ( για 6-8 άτομα)
  • ½ κιλό λουκάνικο  χοιρινό, κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
  • 3-4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • ½ φλιτζ. τσαγ. τυρί φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελάχιστη ρίγανη
Εκτέλεση:

1. Βάζουμε το λουκάνικο στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά το σιγοτηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

2. Τραβάμε το λουκάνικο από το τηγάνι και ρίχνουμε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά.

3. Αδειάζουμε ξανά το λουκάνικο στο τηγάνι, αλατοπιπέρωνουμε, ανακατεύουμε και σιγοψήνουμε για 7-8 λεπτά.

4. Στο τέλος ρίχνουμε την ρίγανη, την τριμμένη φέτα και αφήνουμε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  1. φτιαξε την παρασκευη και φερε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. idiadromi μόνο την Παρασκευή το θέλεις τις άλλες μέρες δεν γουστάρεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λουκανικο καθε μερα το συγκεκριμενο φαγητο μονο παρασκευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου
To Top