Maque Choux, απλά και εύκολα!


Παραδοσιακό ινδιάνικο γεύμα!

Υλικά
  • Μία ντομάτα ψιλοκομμένη
  • Μία κουταλιά βούτυρο
  • Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μία πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 4 φλιτζάνια καλαμπόκι
  • Ταμπάσκο
  • Αλάτι
Εκτέλεση
  1. Λιώνουμε το βούτυρο με ελάχιστο σπορέλαιο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
  2. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, την ντομάτα και την πιπεριά, αλάτι και ταμπάσκο και ανακατεύουμε.
  3. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου για ένα τέταρτο.
sidagi

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...