Μοσχάρι ατζέμ πιλάφι

0

παλιά καλή γεύση...

Υλικά:
  • 1 κιλό μοσχάρι σε κύβους
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4-5 ψιλοκομμένες ντομάτες ή ένα κουτί κονκασέ
  • 2 φλ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι
  • 5 κ.σ βούτυρο ή ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το κρέας για λίγα λεπτά
  2. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες,αλάτι,πιπέρι και 5 φλιτζάνια νερό.Σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας
  3. Στραγγίζουμε το κρέας και ρίχνουμε το ζωμό σε καθαρή κατσαρόλα.Ο ζωμός του κρέατος θα πρέπει να είναι 4 φλ. τσαγιού,διαφορετικά προσθέτουμε ζεστό νερό
  4. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και να απορροφήσει τα υγρά του
  5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το μαγειρεμένο μοσχάρι,ανακατεύουμε και σερβίρουμε
olgascuisine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top