Η αντρική σκέψη είναι απλή. Η γυναικεία τείνει στο “άπειρο”

0

Το δεύτερο βήμα είναι να αποδεχτείτε ότι είναι απλά διαφορετικοί.

Έχει τύχει πολλές φορές να βρεθώ σε συζητήσεις γυναικών, οι οποίες εκνευρισμένες ξεσπούν λέγοντας: «Δεν με καταλαβαίνει… δεν ξέρει τι θέλει» ή «οι άντρες μετά τα πέντε απλά ψηλώνουν».

Αυτό που τις εκνευρίζει είναι η διαφορετική αντιμετώπιση της ζωής. Η στάση που έχουν απέναντι στα πράγματα. Αυτό δεν είναι μυστικό. Οι άντρες έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης από τις γυναίκες.

Αν θέλετε να μπείτε σε μια σχέση ισότιμη που να νοιώθετε ελεύθερες και να έχει προοπτική, να αντέξει στον χρόνο, τότε είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ότι η αντρική ψυχολογία είναι εντελώς διαφορετική από τη γυναικεία.

Η αντρική σκέψη είναι απλή. Η γυναικεία τείνει στο “άπειρο”. Χαοτικές σκέψεις που ακολουθούν η μια την άλλη χωρίς να οδηγούν πουθενά.

Οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά. Θέλουν όρια, κανόνες για να λειτουργήσουν και να σε σεβαστούν. Αλλά προτού φτάσετε να ζητάτε τον σεβασμό τους πρέπει πρώτα εσείς να σέβεστε τον εαυτό σας!

Είναι καλό να ξέρετε τι θέλετε και που θέλετε να φτάσετε. Ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν υπάρχει. Οι άντρες είναι και αυτοί άνθρωποι με προτερήματα και μειονεκτήματα ακριβώς όπως οι γυναίκες.

Οι γυναίκες είναι καλό να μιλούν ειλικρινά, χωρίς περιστροφές για αυτά που πραγματικά θέλουν και να τα ζητάνε από τους άντρες που μπορούν να τους τα δώσουν.

Για να σωθεί μια σχέση ακριβώς όπως και για να ξεκινήσει, χρειάζεται δυο. Χρειάζεται δυο που να δηλώνουν παρών και να προσπαθούν διαρκώς να την πάνε παρακάτω.

Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε το πόσο διαφορετικά είναι τα δυο φύλα αναφορικά με την ψυχολογία, το συναίσθημα, τη λογική τότε όλα μοιάζουν ξεκάθαρα.

Οι γυναίκες θέλουν έναν σύντροφο/άντρα που να είναι σαν τον μπαμπά τους, όμορφο σαν μοντέλο, ανδροπρεπή σαν κυνηγό, συζητήσιμο σαν τις φίλες τους και ξεχνούν ότι οι άντρες δεν δρουν σαν τις γυναίκες. Εκτιμούν ότι από τη στιγμή που δεν κάνουν ό,τι και οι ίδιες, δεν τις αγαπούν, δεν τις θέλουν, δεν τις σκέφτονται.

Οι άντρες θα δείξουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους με 3 τρόπους: αναγνώριση, προσφορά, προστασία. Θα αντιληφθούν το δικό σας ενδιαφέρον μέσα από την υποστήριξη, την αφοσίωση, την επαφή.

Το πρώτο βήμα λοιπόν για να τους καταλάβετε είναι να γνωρίσετε πρώτα τον εαυτό σας, τις αξίες σας, τα θέλω σας στη ζωή. Το δεύτερο βήμα είναι να αποδεχτείτε ότι είναι απλά διαφορετικοί. Αυτό θα σας απεγκλωβίσει από εσφαλμένες σκέψεις γύρω από τους άντρες και τις σχέσεις και θα δώσει την ελευθερία που χρειάζεστε για να τις ζήσετε.

flowmagazine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top