Η διαφορετική όψη της νοστιμιάς.
Υλικά:
olgascuisine- 2 φύλλα σφολιάτας
- 15 φέτες γκούντα κομμένες σε κυβάκια
- 10 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 10 φέτες μπέικον κομμένο σε κυβακια
- 200γρ κρέμα γάλακτος
- 1 αυγό
- Ανακατεύουμε το τυρί,το ζαμπόν,το μπέικον,την κρέμα γάλακτος και το μισό αυγό.
- Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και επάνω ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
- Στο κέντρο ρίχνουμε την μισή γέμιση και με ένα μαχαίρι κόβουμε 8 λωρίδες απο την κάθε πλευρά.
- Παίρνουμε τις ακριανές λωρίδες και τις βάζουμε σε σχήμα οβάλ γύρω απο την γέμιση .
- Σταυρώνουμε τις υπόλοιπες λωρίδες μέχρι να κλείσει η ζαμπονοτυρόπιτα.
- Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και την άλλη σφολιάτα.
- Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει καλά.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.