Πες μου πώς φιλά να σου πω ποιος είναι

0

Σε όλους αρέσουν τα φιλιά, όμως δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο να τα δίνουν.

Όλοι, λίγο πολύ, φιλάμε διαφορετικά, με αποτέλεσμα κάποιοι να είναι πιο ταιριαστοί στον τρόπο που το κάνουν, ενώ άλλοι να μην συναντιούνται πουθενά. Τι λέει όμως το στυλ φιλιού που δίνουμε για μας και την προσωπικότητά μας; Και τι μπορούμε να καταλάβουμε για τον άλλο, κρίνοντας από τον τρόπο που φιλάει;

Με κλειστά μάτια
Συνήθως αυτός ο τρόπος φιλιού ταιριάζει στους ρομαντικούς, σε εκείνους που θέλουν να χαθούν στη στιγμή και να απολαύσουν αυτό που ζουν με όλες τις αισθήσεις τους. Οι ονειροπόλοι σίγουρα έχουν τα μάτια κλειστά όταν φιλάνε, αλλά και όσοι έχουν αυξημένο συναισθηματισμό, είναι ευαίσθητοι και εκείνοι που, όταν ερωτεύονται, τα δίνουν όλα.

Με ανοιχτά μάτια
Αν δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που το φιλί είναι αγγαρεία και τα μάτια μένουν ανοιχτά από ανία, εκείνοι που όταν φιλούν, δεν τα κλείνουν, είναι άνθρωποι παρατηρητικοί, που αντλούν ευχαρίστηση από την οπτική διάσταση των πραγμάτων. Η όραση στις προσωπικές τους στιγμές έχει κυρίαρχο ρόλο και γενικότερα, από το φλερτ ως την ερωτική πράξη, το τι βλέπουν τα μάτια τους παίζει σημαντικό ρόλο.

Με (πολύ) ανοιχτό το στόμα
Αν κάποιος σας φιλάει με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πέσετε έξω αν συμπεράνετε ότι πρόκειται για άνθρωπο τολμηρό, που του αρέσουν τα ρίσκα και οι πρωτοβουλίες. Οι άνθρωποι που φιλάνε με το στόμα πολύ ανοιχτό είναι λάγνοι, ίσως όμως και λίγο αδιάκριτοι και επιθετικοί στις συμπεριφορές, περιλαμβανομένων των…ερωτικών.

Με (ελαφρώς) κλειστό το στόμα
Επιφυλακτικά άτομα, με συστολή ή νεαρά στην ηλικία και χωρίς εμπειρία συνήθως επιλέγουν αυτόν τον τρόπο να φιλήσουν και να φιληθούν. Μην περιμένετε υπερβολές στα συναισθήματα και στις εκδηλώσεις κάποιου που επιλέγει να φιλάει με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν ψάχνετε για κάποιον συγκρατημένο και ενδεχομένως πιστό δίπλα σας, τότε αυτής της μορφής το φιλί είναι μια καλή ένδειξη ότι πρόκειται για τον άνθρωπό σας.

Με πάθος
Ο παθιασμένος τρόπος φιλιού δηλώνει ότι εκείνος που το δίνει είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Συνήθως την ίδια στάση πάθους και έντασης θα τον δείτε να έχει και απέναντι στη ζωή γενικότερα. Αν μάλιστα το παθιασμένο φιλί συνοδεύεται από επιθετικότητα, πρόκειται για άτομο που θέλει να έχει τον έλεγχο και αρέσκεται σε ρόλους αρχηγικούς με επίδειξη εξουσίας.

Με ποικιλία
Το φιλί-παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που θέλουν εναλλαγές στη ζωή και τη σχέση τους. Όσοι το επιλέγουν, συνήθως έχουν μεγάλη φαντασία, ταυτόχρονα όμως βαριούνται εύκολα και θέλουν κάθε τόσο να πειραματίζονται με νέες εμπειρίες.

Αργά
Το αργό, γαλλικό φιλί χαρακτηρίζει ανθρώπους που αφοσιώνονται σε ό,τι καταπιάνονται σε βαθμό εμμονής, είναι τελειομανείς και θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή με την ησυχία τους. Δεν θα τους δείτε να τρέχουν, να μιλούν γρήγορα ή να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις.

Παθητικά
Δισταγμός είναι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στα άτομα που προτιμούν να φιλιούνται από το/τη σύντροφό τους παρά να τον/την φιλούν. Δεν θα πέσετε πολύ έξω, αν συμπεράνετε ότι πρόκειται για άνθρωπο καλομαθημένο, που θεωρεί το λαβείν δεδομένο και το δούναι περιττό.

clickatlife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top