Ζώδια και χρώμα ματιών – Τι να περιμένεις στον έρωτα!

0

Τι μάτια έχει η αγάπη σου;

Τι χρώμα είναι τα μάτια του ανθρώπου που αγαπάς; Ανάλογα με το χρώμα των ματιών του, θα ξέρεις πώς είναι και ο έρωτας του! Άλλη αγάπη σε περιμένει, άλλο είδος ταραχής, ανάλογα με το τι χρώμα έχουν τα μάτια που λατρεύεις! Δεν είναι μόνο ότι τον αγαπάς και γι’ αυτό, για τα υπέροχα μάτια του! Είναι ότι ανάλογα με τα μάτια, έχεις να περιμένεις και συγκεκριμένο έρωτα!

Τα μάτια, δεν είναι τυχαίο που τα λένε καθρέφτη της ψυχής, έτσι; Είναι πραγματικά ένα παράθυρο μέσα στην καρδιά της αγάπης σου! Και είναι από τα στοιχεία εκείνα που κάνουν έναν άντρα ακαταμάχητο! Γιατί όποιον αγαπάμε τον λέμε «μάτια μου»; Γιατί τα μάτια είναι ικανά να σε τρελάνουν! Λίγο θλιμμένα, σοβαρά, γελαστά, αρρενωπά, λίγο θυμωμένα! Τα μάτια του, αχ τα μάτια του! Ας δούμε λοιπόν τι μαρτυράνε, τέλος πάντων, αυτά τα μάτια που λατρεύεις για τον άντρα της ζωής σου!

Μαύρα Μάτια, Ερωτευμένα!

Τι όμορφα που είναι, τα άτιμα τα μαύρα μάτια στον άντρα! Δηλώνουν κατ’ αρχάς έναν άντρα που είναι σίγουρα παθιάρης! Γιατί είναι καθαρά μεσογειακό χαρακτηριστικό και συνδέονται και με αυξημένα επίπεδα αντρικών ορμονών. Ο άντρας με τα μαύρα μάτια, δεν δείχνει μόνο γοητευτικός, είναι κιόλα πολύ δυνατός εραστής! Θα σε λιώσει, πώς το λένε! Ο έρωτας για τους άντρες με το μαύρα τα υπέροχα μάτια, είναι απόλυτα θέμα προτεραιότητας! Είναι αυτό που λέμε, Λατίνοι εραστές, οι άτιμοι! Ποια ζώδια τα έχουν; Συνήθως Τοξότες, και τα συνδυάζουν με ένα εκπληκτικό, λίγο θυμωμένο βλέμμα, τρέλα! Αλλά και οι ταύροι και οι Λέοντες, έχουν πολλές φορές μαύρα μάτια, σκέτη φωτιά! Αλλά το τοπ, είναι και Σκορπιός και με μαύρα μάτια! Ο απόλυτος εραστής!

Πράσινα, βαθιά, Μάτια του Ονείρου!

Αχ τα πράσινα μάτια, πόσες φωτιές ανάβουν! Έχουν ένα σωρό αποχρώσεις, από τελείως ανοιχτά, σχεδόν διάφανα σμαραγδιά, μέχρι το βαθύ πράσινο των δασών, μετά την βροχή! Τι λένε αυτά τα μάτια για τον έρωτα; Πολύ συναίσθημα, βαθιές ανάγκες ψυχικές και ένας έρωτας που μπορεί να κρατήσει για πάντα! Είναι πιστοί άντρες, με μεγάλη καρδιά! Αν μάλιστα είναι και Καρκίνος ή Παρθένος στο ζώδιο, που το συνηθίζουν να έχουν πράσινα μάτια, θα είναι ο άντρας της ζωής σου! Επίσης μπορεί να είναι Κριός, που και αυτοί έχουν πράσινα μάτια συχνά. Τέλειοι, ειδικά όταν ποθούν!

Καστανά, Θερμά Μάτια!

Πόσο θερμός είναι ένας άντρας με βαθιά καστανά μάτια; Πολύ! Πάρα πολύ! Αλλά είναι και συναισθηματικός, είναι και πιστός! Τέτοιες ματάρες, έχουν συνήθως οι Αιγόκεροι! Και όταν τους πιάνει το πάθος, τα μάτια τους γίνονται λίγο υγρά, σαν να θέλουν να κλάψουν! Υπέροχοι άντρες, μεγάλο πάθος, ατέλειωτος έρωτας!!! Τα έχουν επίσης οι Ιχθείς, και μοιάζουν να είναι τεράστια τα μάτια πάνω στο πρόσωπό τους, γεμάτα συναίσθημα και υποσχέσεις!

Γαλάζια Μάτια του Ουρανού!

Έχουν να λένε ότι οι γαλανομάτες, είναι άπιστοι. Ναι, εδώ, όχι στη Σουηδία! Γιατί γίνονται άπιστοι; Γιατί τους κυνηγάνε οι γυναίκες σαν τρελές, επειδή το γαλάζιο σπανίζει πια! Και όσο να ναι, μπορεί και να ενδώσουν! Τι έρωτα θα σου χαρίσει η αγάπη σου, αν έχει γαλανά μάτια; Παράξενο, ιδιότροπο, πολύ εγκεφαλικό, με πολύ παιχνίδι, πολύ περίεργο συναίσθημα! Είναι κάπως απόμακροι ώρες – ώρες, όχι ψυχροί όμως, κάθε άλλο! Απλά η φωτιά τους είναι περίεργη, δεν είναι προφανής, είναι υπόγεια! Και γι’ αυτό μπορεί να σε στείλει! Είναι ονειροπόλος ο άντρας με γαλανά μάτια, και θα σε κοιτάζει και θα λιώνεις! Είναι Ζυγοί πολλές φορές, ή Δίδυμοι, η Υδροχόοι. Το ανοιχτό γαλάζιο προτιμάει τα αέρινα ζώδια. Τρελοί εραστές!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top