Νόστιμο ψάρι σε λίγα λεπτά

0

Γρήγορη και νόστιμη συνταγή για τους λάτρεις του ψαριού και όχι μόνο...

Υλικά
Για 2 άτομα:
  • 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ.
  • 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
  • 2 μικρές ντομάτες
  • 1 πιπεριά
  • μαιντανό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 κούπας λευκό κρασί ελαφρύ
  • 1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κάρυ
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
  2. Κατόπιν κόβουμε το κρεμμύδι στο multi και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο
  3. Το αφήνουμε να μαραθεί.
  4. Ταυτόχρονα προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  5. Χοντροκόβουμε την ντομάτα στο multi και την προσθέτουμε στο τηγάνι
  6. Προσθέτουμε την ζάχαρη και την πιπεριά.
  7. Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού.
  8. Στη συνέχεια βάζουμε το κρασί στο multi μαζί με την μουστάρδα και το κάρυ.
  9. Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μείγμα και το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι
  10. Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό χοντροκομμένο
  11. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top