10 ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να πεις στο φίλο και τη φίλη σου!

0

...αν θες να έχεις καλεσμένους στα γενέθλιά σου!

Υπάρχουν κανόνες επαγγελματικής συμπεριφοράς, τρόποι καλής νοοτροπίας στο τραπέζι και οδηγίες προς ναυτιλλόμενους όταν μιλάς στον κολλητό σου και την κολλητή σου! Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά ποιες φράσεις πρέπει να αποφύγεις αν θες να έχεις καλεσμένους στα γενέθλιά σου!

Τι δεν πρέπει να ξεστομίσεις στο φίλο σου:

1. «Επ, τι βλέπω, αραίωσαν τα μαλλιά σου;»
Για τον άντρα η κόμη του είναι η περιουσία του, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν διαπιστώσεις μια άλφα αραίωση, δεν πας κατευθείαν πάνω του με το φακό ανάκρισης να στοχεύει στην εκτεθειμένη γούβα του! Είναι σαν να του χτυπάς καμπανάκι για τα χρόνια που έρχονται και πάνε!

2. «Φίλε γέρασες!»
Εννοείται δεν το λες, ό,τι ηλικία και αν έχει, όσο κι αν όντως έχει γεράσει! Βάζεις σε κίνδυνο την αυτοπεποίθηση του. Και όταν οι άντρες χάνουν κομματάκια αυτοπεποίθησης, ψάχνουν επιβεβαίωση… και τότε είναι που ξεκινούν τις αστειότητες! Πχ, τρυπάνε τα αφτιά τους στα 50 τους, ή βάφουν τους γκρίζους κροτάφους τους στο κομμωτήριο ή σαλιαρίζουν με 20χρονες για να αποδείξουν πως πιάνει ακόμα η μπογιά τους!

3. «Δεν μπορείς να προσανατολιστείς με τίποτα!»
Ο φίλος σου είναι άντρας, άρα πιστεύει πως έχει καταπιεί την πυξίδα από τότε που γεννήθηκε. Μην του ανακοινώνεις τέτοια συμπεράσματα γιατί στην επόμενη βόλτα, είναι ικανός να σε πάει μέχρι το Πικέρμι, με αρχικό προορισμό τη Γλυφάδα, ενώ έχει χάσει το δρόμο το τελευταίο δίωρο και δε δέχεται να ρωτήσει κανέναν για οδηγίες!

4. «Σκέφτομαι να πω στον Κώστα να γίνει ο κουμπάρος μου».
Εννοείς να κάνεις τον Κώστα κουμπάρο και όχι εμένα; Γιατί δηλαδή, τι σου είναι ο Κώστας παραπάνω από εμένα; Σου έχει σταθεί όσες φορές σου στάθηκα εγώ; Κάλυψε τις βρωμοδουλειές σου ποτέ όπως εγώ; Δεν είσαι ο αδερφός που νόμιζα τελικά…

5. «Δεν θα έρθω για μπύρες σήμερα, υποσχέθηκα στη Ρένα να δούμε εκείνο το έργο στο σινεμά».
Αυτό δε, αν το πεις, σημαίνει πως πουλάς την αντροπαρέα για μια κοπέλα. Και αυτό είναι κακούργημα. Σου έχει πάρει τα μυαλά αυτή, από την αρχή δεν τους γέμιζε το μάτι. Έτσι διέλυσε τους Μπητλς η Γιόκο Όνο.

Τι δεν πρέπει να ξεστομίσεις στη φιλενάδα σου:

1. «Πάχυνες…»
Τραγικό λάθος, ανοίγεις το λάκκο σου με τα ίδια σου τα χέρια! Αν θες να καλωσορίσεις έναν τιτάνιο τσακωμό με παρεξηγήσεις που μπορεί να έγιναν και πριν δέκα χρόνια, say this magic word!

2. «Νομίζω πως είδα τον δικό σου να την κοιτάει στο party».
Μην τρίξεις την εμπιστοσύνη της προς το αγόρι της, μην προκαλέσεις τη ζήλεια της, μην την κάνεις να πιστέψει πως είσαι κακόβουλη και ίσως εσύ τον γλυκοκοίταζες και τα λες αυτά για να τον χωρίσει χωρίς την παραμικρή αφορμή!

3. «Ξέρεις, χτες πήγα για ψώνια χωρίς εσένα – δούλευες!»
Οι γυναίκες πάνε πάντα μαζί για ψώνια, ειδικά οι φίλες! Είναι προδοσία να πας μόνη σου στα μαγαζιά, ακόμα κι αν η κολλητή σου είναι εγκλωβισμένη με πατερίτσες στο σπίτι!

4. «Είσαι παρεξηγιάρα, ό,τι και να σου πω αρπάζεσαι!»
Φυσικά και είναι ένας μύθος ότι οι γυναίκες σκοτώνονται μεταξύ τους (χμμμφφφ…), γι’ αυτό και μην της αποκαλύψεις ένα τέτοιο ψέμα! Μπορείς να περάσεις το μήνυμά σου με έναν πιο διπλωματικό τρόπο, όπως «Μάλλον εγώ δεν στα εξηγώ σωστά…»

5. «Δεν σου πέτυχε η μπεσαμέλ».
Στη γυναίκα μη ρωτήσεις την ηλικία, μην της πάρεις τον άντρα… και μην της θίξεις τη μαγειρική! Ξεκινάς έναν πόλεμο για γερά νεύρα!

tsemperlidou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top