Τα ζώδια για το 2015!!

0

Μια νέα χρονιά ξεκινά με την καλύτερη διάθεση κι αισιοδοξία απ' όλους μας.

Το πλανητικό σκηνικό δε μας αφήνει να πλήξουμε, ούτε και αυτό το χρόνο. Το σκηνικό αλλάζει και μου φαίνεται πως αυτή η χρόνια είναι πολύ πιο χαλαρή από τα προηγούμενα χρόνια! Πολλοί γάμοι πολλές δεσμεύσεις αλλά και πολλές αλλαγές έχει η νέα χρόνια.

Με βασικούς πρωταγωνιστές Δια, Κρόνο κι Ερμή, πάμε να δούμε τα do & τα don’t της νέας χρονιάς, με αναλυτικές οδηγίες και για τους δώδεκα του ζωδιακού. Σας εύχομαι ολόψυχα μια όμορφη και κυρίως δημιουργική χρονιά.

Κριός

Κριέ μου, το νέο έτος ξεκινά για σένα με πολύ καλούς οιωνούς. Σίγουρα απαλλαγμένος από άγχη, που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή βλέπεις, το ενδεχόμενο γάμου, συγκατοίκησης και γενικότερα συναισθηματικού μοιράσματος με πιο χαλαρό μάτι. Αυτά που σου προκαλούσαν κρίσεις πανικού, πλέον τα αντιλαμβάνεσαι αλλιώς και μπορείς και προχωράς τη ζωή σου σε επόμενα στάδια. Ό,τι αποφάσεις και να πάρεις πλέον βλέπεις την αλήθεια κατάματα και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου άλλο παραμύθιασμα.

Happy New Year: Ο Δίας απ’ το φιλικό σου Λέοντα ετοιμάζει τονωτικές ενέσεις, με πολύ αγάπη κι αγωνιστικούς χαιρετισμούς για σένα, έως τις 11 Αυγούστου. Τι σημαίνει αυτό; Σε απλή μετάφραση εννοούμε, πως στα δύσκολα υπάρχει ένας καλός σύμμαχος που σε ευνοεί και σε βοηθά να προχωράς παρακάτω, εκεί που νιώθεις ότι εξάντλησες τα αποθέματα αντοχής, κουράγιου κι ενέργειας. Απ΄ τις 11/8 και μετά, κι αφού ο Δίας επισκεφτεί την Παρθένο μαζί έρχονται και νέες ευκαιρίες, που τόσο έχεις ανάγκη για να ανανεωθείς. Το ευνοϊκότερο διάστημα της χρονιάς είναι μεταξύ 18/2-17/3, όπου η Αφροδίτη κάνει στάση στο ορμητικό ζωδιάκι σου. Εκείνη την περίοδο, έχεις άφθονη χρυσόσκονη, λάμψη αλλά και το τακτ να χτυπήσεις πιθανούς ερωτικούς στόχους με απόλυτη επιτυχία. Μην αφήσεις το διάστημα να περάσει και να μην αγγίξει.

Φόρα κράνος: Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σου είναι λόγος ανησυχίας. Ο ζημιάρης Ουρανός, ο πλανήτης της αναστάτωσης και της ανατροπής αποφάσισε να σε παιδέψει φέτος. Τουτέστιν, εκεί που δείχνεις να βαριέσαι απ την ανία και την πλήξη, σου δίνει μια και φέρνει τα πάνω κάτω. Προσοχή λοιπόν, μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και σίγουρο. Όλα μπορεί να ανατραπούν σε μια νύχτα. Ο τομέας που κυρίως πλήττεται είναι αυτός τον επαγγελματικών γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποκτήσεις συνεργατικό πνεύμα διότι μόνος δεν τα κατάφερε ποτέ κανείς. Τέλος, ο κυβερνήτης σου Άρης, από 12/11 έως το τέλος του έτους, κάνει επίσκεψη στα Ζυγάκια, βάζοντας φωτιά στις διαπροσωπικές και ερωτικές σου σχέσεις. Απ’ την επίσκεψη αυτή όλα θα περάσουν από test drive, τώρα τι θα απομείνει στο τέλος, θα φανεί στο χειροκρότημα.

Ταύρος

Ταυράκι μου, μια χρονιά έρχεται, μια άλλη φεύγει, εσύ άσε του χωρισμού τον πόνο να κοιμάται στην καρδιά κι άδραξε τις νέες ευκαιρίες, χωρίς δεύτερη σκέψη και επιπλέον καθυστερήσεις. Μια χρονιά που σε φέρνει μπροστά στους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς, και σε βοηθά να οραματιστείς και να αγγίζεις ένα νέο μέλλον. Ξεκινά αλλαγές άμεσα, ώστε στα τέλη του καλοκαιριού, να είσαι έτοιμο να υποδεχτείς πολλά και προς το καλύτερο, νέα δεδομένα στη ζωή σου. Τα αισθηματικά σου και τα προσωπικά σου, θα περάσουν από έντονη διεργασία κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Φρόντισε να ξεφορτωθείς, πάσης φύσεως εκνευριστικούς υποψήφιους συντρόφους απ’ το οπτικό σου πεδίο, για να καταφέρεις κάποια στιγμή να διαλέξεις το καλύτερο και ιδανικότερο για ‘σένα. Μην αναλωθείς σε έντονες εγκεφαλικές διεργασίες και γίνει πιο ξεκάθαρο και άμεσο στις αποφάσεις σου. Εξωτερίκευσε το δυναμισμό σου και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να ανατρέψουν αυτά που εσύ έχεις ονειρευτεί για σένα. Εάν ήδη είσαι σε σχέση, φρόντισε να μην επαναπαυτείς, as usual, τα προβλήματα θα γίνουν εντονότερα όσο αφήνεις καταστάσεις να βαλτώνουν.

Happy New Year: Η παρουσία του Πλούτωνα, στο φίλο Αιγόκερω, συνεχίζει να ενισχύει και τη χρονιά αυτή τη δύναμη και την υπομονή σου. Απ’ τις 11/8 ο Δίας εγκαθίσταται στην Παρθένο, αυτό σου δίνει Plus ενέργεια κι ανοίγει το δρόμο για νέα μεγάλα σχέδια, που πλέον μπορείς να θεωρείς υλοποιήσιμα. Ο τομέας εργασία βελτιώνεται αισθητά, καθώς ήρθε η ώρα για τη συγκομιδή των καρπών των κόπων σου. Θετικά vibes έμπνευσης και δημιουργικότητας σου χαρίζει και ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς. Ένα διάστημα που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, έως τέλους, καθώς ο τρόπος σκέψης σου διευρύνεται και ξεφεύγει από τα κλισέ και τα στερεότυπα, που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Μεταξύ 17/3 έως 11/4, η μαμά Αφροδίτη, παραμένει σπίτι κι αυτό σου χαρίζει τόλμη και γοητεία. Ρίξε τα δίχτυα σου και κάτι καλό θα πιάσεις.

Φόρα κράνος : Με τον Κρόνο να σου κλείνει το μάτι απ τον Τοξότη, σίγουρα ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα φτάσεις στόχο όμως κάποιες στιγμές οι τρικλοποδιές του Κρόνου ίσως σε λυγίσουν, δε θα πρέπει όμως. Εκεί θα διαπιστώσεις πως τελικά έχεις πολλούς συμμάχους και φίλους, που θα σε φροντίσουν και θα σου προσφέρουν απλόχερα χείρα βοηθείας. Τέλος, η Αφροδίτη ανάδρομη από 25 /7 έως 6/9 θα φέρει ερωτικά πισωγυρίσματα, που όμως για κανένα λόγο δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου. Τόσο κόπο έκανες να πάρεις τα πάνω σου, μη τα ισοπεδώσεις όλα σε μια νύχτα.

Δίδυμος 

Διδυμάκι μου, η συμβουλή μου για τη χρονιά που ξεκινά είναι να μη φορτώσεις τον εαυτό σου με ευθύνες και υποχρεώσεις, που τελικά δε γνωρίζεις εάν θέλεις να επωμιστείς. Φρόντισε και επιδίωξε, το οριστικό κλείσιμο λογαριασμών και συναισθηματικών εκκρεμοτήτων. Ξέρω γλυκέ μου άστατε του ζωδιακού, σε δυσκολεύει να πεις goodbye στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες σου, όμως απ’ εδώ και πέρα κι εσύ ο ίδιος θα αναζητήσεις μια καλύτερη και πιο ουσιαστική ποιότητα στη σχέση σου. Μην αφήνεις υπονοούμενα να αιωρούνται, άλλαξε στάση και γίνε συγκεκριμένος, ξεκάθαρος με αυτά κι αυτούς που θες. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο της δυνάμεις σου, τα χαρίσματά σου και τα ταλέντα σου, άνοιξε ένα νέο δρόμο στην ζωή σου, και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάτι πέρα απ’ τα συνηθισμένα.

Happy New Year: Τη νέα χρονιά η παρουσία του Δία ως τις 11/8 στα φιλικά Λιονταράκια, σε βοηθά να ανακάμψεις. Αυτό σημαίνει πως το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι κι αυτό που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς πιο ουσιαστικά και δραστικά. Νέες επαφές και γνωριμίες σου δίνουν μια χείρα βοηθείας να περάσεις στην απέναντι όχθη και σε φέρνουν μπροστά σε ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις με κάθε τρόπο. Ερωτική και οικονομική αναγέννηση, έρχεται να προσδώσει η Αφροδίτη από 11/4 έως 8/5, στο ζωδιάκι σου. Εκεί πέρα απ τη συνολική αναστάτωση που προκαλεί στο ζωδιακό, φέρνει και τρικυμιά στην καρδιά, στο μυαλό και το κορμί. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι Δίας κι Αφροδίτη αποτελούν τα δυνατά σου χαρτιά για το νέο έτος, καθώς δυστυχώς δεν παίζεις με άλλους συμμάχους. Πρόκειται όμως για δύο πολύ πλανήτες που στα δύσκολα μπορούν να σταθούν πολύτιμοι υποστηρικτές.

Φόρα κράνος : Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε κοντράρει, καθώς θολώνει το τοπίο και δε σε αφήνει να δεις καθαρά. Αυτό εσένα Διδυμάκι μου σου στοιχίζει πολύ, καθώς είναι σα να στερείσαι του οξυγόνου σου. Λάθος συμπεράσματα, επιπόλαιες κινήσεις και προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο, μπορεί να γίνουν η αιτία για μεγάλες ρήξεις. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, σε ανάδρομη πορεία από 21/1 έως 11/3, από 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10, εμποδίζει νέα ξεκινήματα και σε κρατάει πίσω για αρκετό διάστημα. Μην επιδιώξεις κανένα νέο ξεκίνημα το διάστημα αυτό. Τέλος, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο σου από 12/5 έως 24/6, ρίχνει λάδι στη φωτιά και πυροδοτεί, διαφωνίες και εντάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, επιτέλους μια χρονιά που ξεκινά με καλούς οιωνούς για σένα και που έρχεται για να ανακουφίσει τον ταλαίπωρο ψυχικό σου κόσμο, ευαίσθητό μου πλασματάκι. Τι να περιμένεις; Έχουμε και λέμε. Και νέα επαγγελματικά ανοίγματα, τα οποία με τη σωστή στρατηγική και πολλή δουλεία, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αλλά και ένα νέο μεγάλο έρωτα που θα βάλει φωτιά στα πρέπει και στη λογική. Πολύ πιθανό να σε δούμε να αφήνεις στα κρύα του λουτρού, αυτόν που σου μαύρισε την καρδιά όλο το 2014, και να φεύγεις καβάλα στο λευκό άλογο με τον πρίγκιπά σου. Επιτέλους, happy end Καρκινάκι μου. Ωστόσο, ελπίζω τα παθήματα των προηγούμενων ετών να έγιναν μαθήματα και να έχεις αποκτήσει πλέον δύναμη και πυγμή, να βάλεις στη θέση τους όλους αυτούς που παίζουν με τα καλά σου συναισθήματα. Παρέμεινε εκτός οικογενειακών εντάσεων και πάρε θέση μόνο εκεί που κρίνεις απαραίτητο. Μην ξοδέψεις χρόνο κι ενέργεια σε δευτερότριτες σκέψεις, τώρα πρέπει να είσαι για τον εαυτό σου και μόνο.

Happy New Year: Ο Δίας έως και τις 11/8 απ’ το γείτονα, Λέοντα, ενισχύει την τσέπη και το πορτοφόλι σου αισθητά. Έτσι λοιπόν, το πρώτο μισό του νέου έτους θα δεις το κομπόδεμα σου να αυξάνεται κι εσύ να παίρνεις μια σημαντική ανάσα. Από 11/8 κι έπειτα, ο Δίας απ’ την φιλική Παρθένο, σου δίνει μια χείρα βοηθείας και δρομολογεί τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Με σημαντικό στήριγμα, τον Κρόνο, μεταξύ 15/6 έως 18/9, στο ζώδιο του Σκορπιού, δράσε ανενόχλητος και δες τη ζωή σου να εξελίσσεται. Τέλος, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να σου δίνει όλη τη χρονιά ρομάντζο και παραμύθι, σίγουρα δε θα πλήξεις καθόλου. Άκρως ερωτικό και ιδιαίτερα αισθησιακό το διάστημα 8/5 έως 5/6, όπου η Αφροδίτη κάνει στάση στο ζωδιό σου, κι εσύ ανάβεις φωτιές κι όλα τα καις. Κάπου εκεί να περιμένεις και τον πρίγκιπα που λέγαμε.

Φόρα κράνος : Αυτό που σε δυσκολεύει περισσότερο τη φετινή χρονιά είναι το πέρασμα του Άρη απ’ το ζώδιο σου, στις 21/6 έως 9/8, που ενισχύει ήδη την ιδιότητα του γκρινιάρη και παραπονιάρη που κατέχεις επάξια. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα νεύρα και τις ευαισθησίες σου. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δημιουργείς εντάσεις και προστριβές, θυμήσου τι είπαμε παραπάνω. Μην ξοδεύεις, χρόνο και ενέργεια σε δευτερεύοντα ζητήματα. Αφοσιώσου ολοκληρωτικά κι αποκλειστικά στους στόχους σου.

Λέων

Λέοντα μου, η χρονιά αυτή είναι το μεταβατικό στάδιο μεταξύ αυτών που σε χαλάνε κι αυτών που θες να επιτύχεις. Έχοντας αποφασίσει που θες να φτάσεις, στηρίξου στα πόδια σου και στις δυνάμεις σου και προχώρα μπροστά, χωρίς να περιμένεις τίποτα από κανέναν. Είσαι άξιος να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου κι ο Δίας σε στηρίζει ενεργά σε αυτό, ειδικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μη φανταστείς δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα κι εύκολες λύσεις, όμως είσαι αρκετά ώριμος κι επίμονος ώστε να αντιληφθείς ότι εύκολη οδός για υψηλούς στόχους, δεν υπάρχει. Αισθηματικά και προσωπικά μπαίνουν στο μικροσκόπιο και παλεύεις να βρεις άκρη. Απέφυγε τους συναισθηματισμούς και προχώρα, με ή χωρίς, το ταίρι σου. Όμως μην πέσεις στην παγίδα να κρίνεις αυστηρά συμπεριφορές και καταστάσεις. Σίγουρα έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης στην έκβαση των γεγονότων.

Happy New Year: Ο Δίας, παραμένει στο ζωδιάκι σου έως και τις 11/8 και είναι η σημαντικότερη βοήθεια για εσένα μέσα στο 2015. Έχεις ένα χαρτί και μια στήριξη που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο και να σε ξελασπώσει στα δύσκολα. Φρόντισε μέσα σε εκείνο το διάστημα, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να υλοποιήσεις, κυρίως, τους επαγγελματικούς σου στόχους. Από τις 11/8 κι έπειτα, ο Δίας, στο διπλανό στρατόπεδο της Παρθένου, ενισχύει το κομπόδεμά σου και προστάζει σωστή οικονομική διαχείριση για να μείνει και κάτι στο τέλος από τα έκτακτα εισοδήματα. Ο Κρόνος, μόνιμος κάτοικος Τοξότη, ενισχύει τη δημιουργικότητα και την φαντασία σου. Εκεί θα αντιληφθείς επίσης πόσο σπουδαία είναι η οικογένεια ή αυτοί που θεωρείς οικογένεια, για σένα.

Φόρα κράνος : Φορτίο, μπελάς και πονοκέφαλος είναι για ‘σένα, ο Άρης, που εγκαθίσταται στο ζώδιό σου από 9/8 έως 25/9 και σε βάζει στην πρίζα. Εκτός από το σπίτι που μετατρέπεται σε πεδίο μάχης κάτι ανάλογο δείχνει να συμβαίνει και στις προσωπικές σου σχέσεις. Τρέχεις και δε φτάνεις προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τα ασυμμάζευτα. Στο είπα όμως, μην επενδύσεις σε κανέναν άλλον παρα μόνο στον εαυτό σου. Μεταξύ 15/6 και 18/9, με τον Κρόνο να βολτάρει στο Σκορπιό, εσύ θα πρέπει να βάλεις στο μικροσκόπιο τη σχέση σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και να αποφασίσεις ποιος μένει, ποιος φεύγει.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, η νέα χρονιά ξεκινά και σε βάζει στα βαθιά καθώς περνά από crash test, σχέσεις, υποσχέσεις, φίλους, οικογένεια και δουλειά. Τι κάνει ένας Παρθένος, όταν όλα στη ζωή του είναι στον αέρα; Χμ, καλή ερώτηση. Δύο τα τινά, ή παθαίνεις αμόκ και τα χάνεις, καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα κι όλα κινδυνεύουν να ανατραπούν, ή παίρνεις ανάσα και βουτάς στα βαθιά. Σε συμβουλεύω να κάνεις το δεύτερο, καθώς το σκηνικό της ζωής σου για να βελτιωθεί θα χρειαστεί να ξεκινήσεις από τις βάσεις κι όχι από επιφανειακά μερεμέτια. Αυτό σαφώς έχει συναισθηματικό κόστος, όμως τα αποτελέσματα και θα σε ανανεώσουν και θα βελτιώσουν τη ζωή σου αισθητά. Δεσμευμένος ή μη, θα χρειαστεί να πάρεις το χρόνο σου για να επιλέξεις ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Από το δεύτερο εξάμηνο κι έπειτα κάτι καλό ξεκινά στη ζωή σου, αυτό μπορεί να είναι είτε η παλιά σου σχέση υπό νέες βάσεις, είτε κάτι νέο που δείχνει να εξελίσσεται, όπως ακριβώς ήθελες.

Happy New Year: Ο Δίας με τα δώρα του, από τις 11/8 είναι για σένα το σκαλοπάτι, που θα σε ανεβάσει πιο ψηλά και ο υποστηριχτής που χρειαζόσουν προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Νέες ευκαιρίες, κυρίως στα επαγγελματικά σου βοηθούν την εξέλιξη σου. Σε συνδυασμό με σωστές και μελετημένες κινήσεις, θα κατορθώσεις να βγεις πολλαπλά κερδισμένος. Το ατού της χρονιάς είναι η επιστροφή του Κρόνου στο Σκορπιό, που ανανεώνει και βελτιώνει αισθητά τη διάθεση και τις προϋποθέσεις της καθημερινότητάς σου.

Φόρα κράνος : Δύο τα μελανά σημεία της φετινής χρονιάς. Κράτα σημειώσεις για να τα θυμάσαι και να λάβεις τα μέτρα σου. Με πρώτο και βασικότερο τον Ποσειδώνα, ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια του έτους σου φοράει ροζ γυαλιά και σου θολώνει την κρίση και τη σκέψη. Όπως κατανοείς Παρθενάκι μου, εσύ ο ορθολογιστής και ρεαλιστής, με ροζ γυαλιά κάπου δείχνει παράταιρο το πράγμα. Ένα ακόμη διάστημα (21/1 έως 11/2, 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10) που πρέπει να ‘χεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, είναι αυτό που ο κυβερνήτης σου, Ερμής, γυρνά ανάδρομος και προκαλεί αναταραχές και ασυνεννοησία στο διάβα του. Ποιος είδε τον Ερμή ανάδρομο και δε φοβήθηκε;

Ζυγός

Ζυγέ μου, χρονιά δημιουργική και άκρως παραγωγική σε περιμένει. Σηκώνεις μανίκια και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Έχοντας το μυαλό σου ξεκαθαρίσει πλέον τι θέλει, αλλά και τι περιμένει και από ποιόν, ξέρεις πλέον με ποιους βαδίζεις στο πλευρό σου και ποιοι παραμένουν εκτός. Επαγγελματική, αλλά και συναισθηματική η εξέλιξη του έτους, καθώς ευνοούνται και τα συναισθητικά ξεκαθαρίσματα, και πού όπως πολύ καλά γνωρίζεις είναι για σένα το πιο δύσκολο στάδιο. Με γοητεία στο κόκκινο, δε θα λείπει το φλερτ και οι νέες αφίξεις στην καρδιά σου. Σημαντικό όμως, αυτή τη χρονιά να κάνεις focus, στους προσωπικούς σου στόχους και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα δεδομένα της ζωής σου, ανανεώνοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν κάτι επιπλέον να προσφέρουν.

Happy New Year: Ο Δίας απ΄ το Λέοντα, έως τις 11/8, συνεχίζει να σε γεμίζει ελπίδα, δύναμη, κουράγιο και πείσμα. Ιδανική πλανητική συγκυρία για σένα, τη χρονιά αυτή στην οποία οφείλεις να επενδύσεις για σίγουρη επιτυχία. Ευνοϊκό άνεμο φέρνει και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζωδιό σου, μεταξύ 8/11 και 5/12. Οι ερωτικές μετοχές σου ανεβαίνουν κατακόρυφα αλλά το κυριότερο είναι πως η ισορροπία, η τάξη και η ηρεμία έρχονται στη ζωή σου.

Φόρα κράνος : Πόλεμο νεύρων σου προκαλεί ο Άρης απ’ το απέναντι στρατόπεδο του Κριού (20/2 έως 31/3 ) καθώς και (από 12/11 έως το τέλος του έτους) που πιάνει θέση στο δικό σου ζώδιο. Τις στιγμές αυτές θα νιώσεις έντονες εντάσεις και θα βιώσεις διαξιφισμούς και διαφωνίες που τόσο απεχθάνεσαι. Με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις να δοκιμάζονται έντονα με ένα λάθος χειρισμό πιθανότατα να έρθει οριστική ρήξη με φίλους και άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, πράγμα που κάτω από άλλες συνθήκες να ήθελες να αποφύγεις. Ουρανός και Πλούτωνας έχουν βαλθεί να βάλουν ψύλλους στα αυτιά σου, καθώς σε κάνουν δύσπιστο και δύσκολα θα πιστέψεις ότι ακούς και ό,τι βλέπεις. Τέλος, ο Κρόνος απ’ το Σκορπιό το διάστημα 15/6 έως 18/9 σε δυσκολεύει καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία θεωρούσες τελειωμένα. Με όπλο τη γοητεία και τη διπλωματία, η χρονιά μπορεί να αποδειχθεί τρομερά αποδοτική για σένα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μετά την αποχώρηση του Κρόνου, απ’ το ζώδιό σου, ο οποίος αποτέλεσε για σένα και τη μεγαλύτερη πρόκληση, των τελευταίων δύο χρόνων, βλέπεις με θετική διάθεση και ματιά τη νέα χρονιά. Φορτωμένος με πολλά μαθήματα, και αφού έχεις ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, με λιγότερες ή περισσότερες απώλειες μπορείς να περιμένεις πολλά κι όμορφα. Με την προσωπική σου ζωή να μπαίνει σε πρώτο πλάνο, τη χρονιά αυτή, θα στραφείς περισσότερο στο ερωτικό σου μέλλον, παρά σε οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρεις να χάνεις γι’αυτό είναι πολύ πιθανό το ερωτικό ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος, διότι θεωρείς πως ήρθε η στιγμή να το διεκδικήσεις ξανά. Θα ήταν προτιμότερο όμως, να αφήσεις τον εγωισμό σου κατά μέρους και να στρέψεις το βλέμμα και το ενδιαφέρον σου σε νέα πρόσωπα, με καλύτερες προοπτικές εξέλιξης και περισσότερες πιθανότητες να σου προσφέρουν κάτι νέο κι όχι μια απ τα ίδια.

Happy New Year: Η θετική πλανητική επιρροή ξεκινά για σένα από τις 11/8 κι έπειτα. Ο Δίας απ’ το ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά επιτέλους να αλλάξεις την οπτική σου, διευρύνεις τη σκέψη σου, και να στρέψεις αλλού το πεδίο των ενδιαφερόντων σου. Αυτό θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις εντελώς διαφορετικά και με καλύτερη διάθεση, ζητήματα που είχαν μείνει στάσιμα και δεν είχες κουράγιο να κυνηγήσεις. Plus θετικά vibes σου χαρίζει ο Πλούτωνας απ’ τον Αιγόκερω. Η συμμαχία αυτή σε βοηθά να παραμείνεις προσηλωμένους κι αφοσιωμένους σε στόχους χωρίς να λοξοδρομείς της πορείας σου. Μια νότα ανεμελιάς έχεις να λαμβάνεις και απ’ τον Πλούτωνα μεριά, ο οποίος απ’τα ανέμελα Ψαράκια εξωτερικεύει τη ρομαντική σου διάθεση κι ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα σου.

Φόρα κράνος : Ο Κρόνος επιστρέφει, το διάστημα 15/6 έως 18/9, για να δει αν παραμένεις συγκροτημένος και πειθαρχημένος, μαζί επαναφέρει κάποιες ανασφάλειες σου, σε κάνει καχύποπτο, νευρικό και πιθανότατα να φέρει κάποια κολλήματα στα σχέδιά σου, ειδικά μέχρι 11/8, από εκεί κι έπειτα θα σε ενισχύει ο Δίας. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου (31/3-12/5 ) και φουντώνει τα αίματα, καθώς εξωτερικεύει νεύρα και γκρίνια. Μην στραφείς εναντίον ανθρώπων που έχουν σταθεί στο πλάι σου στα δύσκολα και κυρίως μη φερθείς με αχαριστία καθώς όλο αυτό θα γυρίσει εναντίον σου. Μη δημιουργείς εχθρούς.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η χρονιά για σένα αναμένεται άκρως προκλητική και καθόλου πληκτική. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, σε ετοιμάζει για νέους σκοπούς και στόχους και νέα μαθήματα ζωής. Αυτό από μόνο του, κάνει τη χρονιά σου ενδιαφέρουσα. Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, όμως τώρα θα χρειαστεί να δείξεις πραγματικά πώς και με ποιο τρόπο μπορείς να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Υποχρεωτικά αναθεωρείς, απόψεις, σκέψεις και κοσμοθεωρία γενικότερα. Βάζεις νέες προτεραιότητες και πιο υψηλούς στόχους. Στα θέματα καρδιάς και με τον κυβερνήτη σου, Δία, να παραμένει στα πληθωρικά Λιοντάρια, δύσκολα περνάς απαρατήρητος. Με όλη τη λάμψη πάνω σου, θα ζήσεις ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι.

Happy New Year: Με τον Ουρανό να δίνει ηχηρό παρόν, στο φιλικό αλλά και παρορμητικό ζώδιο του Κριού, μπορείς να αναμένεις ραγδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου και γενικότερα στο κοινωνικός σου status. O Ουρανός συνδέεται με ξαφνικά γεγονότα που πραγματοποιούνται και φέρνουν σύγχυση, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στη δική σου περίπτωση. Εσύ επηρεάζεσαι, μόνο με θετικό τρόπο και γεμίζει τη ζωή σου με έρωτα και όμορφα συναισθήματα. Έρως μπορεί να προκύψει είτε απ το παρελθόν σου, που μάλλον δεν έχεις ξεπεράσει ακόμη, είτε να είναι κάτι εντελώς νέο και φρέσκο στη ζωή σου. Με θετικά vibes συνεχίζει να σε ενισχύει και ο Δίας έως τις 11/8 απ’ το δυναμικό Λέοντα. Σωστή κρίση, αισιόδοξη σκέψη και καλή διάθεση είναι τα όπλα σου και με αυτά θα κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Φόρα κράνος : Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σου, με εξαίρεση το διάστημα (15/6 έως 18/9) σου βάζει κυριολεκτικά τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι. Δυσκολίες, καθυστερήσεις, καταπιεσμένα συναισθήματα αλλά και πολλά μαθήματα που θα σε ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής σου, είναι λίγα απ’ αυτά που θα συμβούν. Δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια, γι΄αυτό θα δυσκολευτείς να ακολουθήσεις τις Κρόνιες προσταγές. Δείξε υπομονή, τα δώρα που θα λάβεις στο τέλος της δοκιμασίας είναι πολλά και πολύτιμα. Η παρουσία Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, σε σύμπραξη με τον Κρόνο, θα ενισχύσουν τα άγχη σου, την τάση να εξαπατηθείς κυρίως μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, γι’ αυτό έχε τις κεραίες σου τεντωμένες.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η νέα χρονιά σε θέλει αρκετά τολμηρό και ρεαλιστή. Έχοντας, τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεσαι σε ξαφνικές αλλαγές κι ανατροπές, τη χρονιά αυτή δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, τα συναισθήματα σου και η ανάγκη σου να βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε αυτούς που τα νιώθεις. Το πρώτο εξάμηνο του έτους σε θέλει δημιουργικό και ιδιαίτερα εκφραστικό. Αντίθετα το δεύτερο μισό του έτους έχεις την τάση να αφοσιωθείς στην εργασία σου και το κυνήγι της δόξας. Μην παραμελήσεις τον εαυτό σου και την ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση. Τα ζητήματα καρδιάς σε απασχολούν έντονα, το σημαντικό είναι πως κι εσύ έχεις τη διάθεση να εκφραστείς ανοιχτά και να προχωρήσεις παρακάτω με το ταίρι σου, ή με το wannabe ταίρι σου.

Happy New Year: Θετική κι άκρως βοηθητική θα αποδειχθεί για σένα, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού και αναφέρομαι στο διάστημα 15/6 έως 18/9. Εκείνη την περίοδο, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση απ’ το φιλικό σου περιβάλλον κι από άτομα που έως τώρα δεν περίμενες. Επιπλέον δημιουργικότητα και καλή διάθεση σου χαρίζει ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθύς. Αυτό σε απεγκλωβίζει απ’ τον στενόμυαλο τρόπο σκέψης που πολλές φορές υιοθετείς και διευρύνει την οπτική σου. Ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός για εσένα που εκτός απ’ τη στρατιωτική σου πειθαρχία θα έχεις κι απελευθερωμένη σκέψη. Αυτό σίγουρα σε προάγει και βελτιώνει τις βαλτωμένες καταστάσεις στη ζωή σου. Εκμεταλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από 27/1 έως 20/2 για να βελτιώσεις το κομπόδεμά σου, άρα και τη γενικότερή σου διάθεση, καθώς όλοι γνωρίζουμε την σχέση πάθους που διατηρείς με το χρήμα.

Φόρα κράνος : Παρέα με τον Πλούτωνα Αιγοκεράκι μου, είσαι υποχρεωμένος να αφήσεις πίσω σου άτομα, καταστάσεις και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια στη ζωή σου, χωρίς επιστροφή. Αυτό όσο κι αν σε θλίβει θα πρέπει να συμβεί ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτό το διάστημα θα σε βάλει σε έντονη εσωτερική αναζήτηση κι ενδοσκόπηση κι όχι πάντα με τον πιο αναίμακτο τρόπο . Πόλεμο νεύρων θα σου κάνει κι ο Ουρανός, ο οποίος φέρνει ανατροπές σχεδίων και παίζει με την υπομονή σου. Φρόντισε να μείνεις ανεπηρέαστος, πειθαρχημένος και κυρίως μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες σου.

Υδροχόος

δροχόε μου, η χρονιά δίνει πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά ζητήματα, όμως παραμένει κάπως φειδωλή στα ζητήματα καρδιάς. Διαχειρίσου με προσοχή τη σχέση σου. Λεπτοί χειρισμοί, στοχευμένες συζητήσεις χωρίς εριστική διάθεση, θα βοηθήσουν να βρεθεί λύση σε χρόνια προβλήματα. Αν πάλι ανήκεις στο στρατόπεδο των μοναχικών, το δεύτερο εξάμηνο του έτους επιφυλάσσει νέες αφίξεις, που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν. Μην αντισταθείς στον έρωτα με το φόβο μην πληγωθείς, ακόμη κι αν κάποιες στιγμές το πλανητικό σκηνικό δείχνει να μην ευνοεί ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, μην παραιτηθείς, κάποια στιγμή ως δια μαγείας αυτά που σε χωρίζουν από το ταίρι σου θα εξαφανιστούν. Παρέμεινε ρεαλιστής, ευέλικτος και διαλλακτικός. Σίγουρα οι ανατροπές είναι αναπόφευκτες, όμως φρόντισε να παραμένεις ψύχραιμος και ήρεμος καθώς η χρονιά φέρνει αρκετές αναταράξεις.

Happy New Year: Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, απ’ τον Κριό δίνει άρωμα ανανέωσης στη χρονιά αυτή. Η παρουσία του δίνει την κινητήριο δύναμη ώστε να τολμήσεις και να παλέψεις για την υλοποίηση στόχων. Τρέφεσαι από το νέο, το καινοτόμο, το επαναστατικό. Η αλλαγή δε σε τρομάζει αντίθετα σε εξελίσσει. Με την παρουσία του Δία στο Λέοντα, μην αποκλίσεις το ενδεχόμενο νέων ξεκινημάτων στην προσωπική σου ζωή. Γάμος, συγκατοίκηση, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα είναι στα σενάρια του νέους έτους. Συμπαραστάτης και βοηθός παραμένει για σένα ο Κρόνος από τα Τοξοτάκια. Η παρουσία του, σε βοηθά να συγκεντρωθείς, να γίνεις συγκεκριμένος και να ακολουθήσεις τους στόχους σου με αυτοπεποίθηση και μεθοδικότητα. Φόρα κράνος : Το διάστημα όπου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Σκορπιό, 15/6 έως 18/9, είναι το πιο επίφοβο για αλλαγές στα επαγγελματικά που πιθανότατα να μη μπορείς να διαχειριστείς. Απέφυγε τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις. Μην γίνεσαι εύθικτος και σεβάσου την άποψη και τα δικαιώματα των συνεργατών σου, που έτοιμοι είναι να σε πυρπολήσουν. Παρέμεινε συνεργάσιμος και άκου τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος και διπλωματικός το διάστημα όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, μεταξύ 1/1 έως 12/1 καθώς και στο ζώδιο του Λέοντα μεταξύ 9/8 και 25/9. Μην πυροδοτείς καταστάσεις, μπορεί εν τέλει να στραφούν εναντίον σου.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, και με την άφιξη του νέου έτους παραμένεις, ρομαντικός, ονειροπόλος και μυστηριώδης. Η νέα χρονιά φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων. Εάν είσαι δεσμευμένο, συζητάς έντονα το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσεις μια για πάντα την εργένικη ζωή και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Παραπονεμένο δε θα μείνεις ούτε εάν είσαι αδέσμευτο καθώς γνωριμίες με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης θα περιδιαβαίνουν την πόρτα σας όλη τη χρονιά. Πολλές και οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν, γι αυτό φρόντισε να παραμείνεις ήρεμος και διαυγείς και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Η κύρια πληγή του έτους παραμένει ο οικογενειακό σου περιβάλλον, που δείχνει να μην κατανοεί τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Παρέμεινε ξεκάθαρος σε θέσεις για να αποφύγεις συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Happy New Year: Το μαγικό ραβδάκι του Πλούτωνα σου στέλνει θετικά κύματα όλη τη χρονιά και σου ανεβάζει διάθεση κι αυτοπεποίθηση στο κόκκινο. Ο Πλούτωνας παραμένει και το όπλο με το οποίο μπορείς να πολεμήσεις τις όποιες αρνητικές όψεις προκύψουν μέσα στο έτος. Εν συνεχεία, σημαντικός αρωγός και βοηθός στις προσπάθειές σου στέκεται ο Κρόνος, απ’ τον Σκορπιό, το διάστημα 15/6 έως 18/9. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να φροντίσεις την υγεία σου, το σώμα σου και γενικότερα να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Μην αμελήσεις να ρουφήξεις όλη τη λάμψη που σου δίνει απλόχερα η Αφροδίτη στο ζωδιό σου από 27/1 έως 20/2. Εκείνη είναι και η κατάλληλη στιγμή για τις επισημοποιήσεις που σου έλεγα παραπάνω.

Φόρα κράνος : Η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου είναι ικανή να φέρει τα ανατροπές και συμφορές. Ψαράκι μου, επειδή ακριβώς έχεις την τάση να ονειροβατείς, ένας επιπλέον λόγος να κρατήσεις μικρό καλάθι είναι αυτός. Η ύπουλή του τακτική να σου θολώνει τα νερά, δε σε βοηθά να δεις καθαρά και ξεκάθαρα τι παίζει γύρω σου. Ένας επιπλέον λόγος για να ‘χεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα είναι ο Ουρανός στον Κριό, ο οποίος σε φορτώνει με περιττά έξοδα άνευ λόγου κι αιτίας. Αυτό πιθανότατα να σε βγάλει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Αποφύγετε το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος (21/1 έως 11/2, 19/5 έως 12/6 και από 17/9 έως 9/10).

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top