Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 200 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
- 1 λίτρο γάλα σόγιας
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/4 κουταλιού του γλυκού κανέλα
- Ζεσταίνουμε το γάλα σόγιας σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε δύο κουταλιές ζάχαρη, την κανέλα και την βανίλια.
- Ρίχνουμε το ρύζι και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
- Όταν το ρύζι έχει κάψει, προσθέτουμε τα σπασμένα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά, ανακατεύοντας συχνά.
- Αν θέλουμε να το σερβίρουμε παγωμένο όπως το απλό ρυζόγαλο το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 90 λεπτά.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.