Μοσχαράκι βραστό

0

Η ιδανική συνταγή για το κρύο

Αν κρυώνετε αφόρητα και σας λείπει η θαλπωρή τότε μια σούπα με μοσχαράκι είναι ό,τι πρέπει.

Υλικά
  • 1 κιλό μοσχαράκι σε κομμάτια
  • 3 πατάτες ψιλοκομμένες
  • 3 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 2-3 κουταλιες ελαιόλαδο
  • 4 φλυτζάνια νερό
  • Αλάτι / Πιπέρι
Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχαράκι.
2. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνετε το νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για μία περίπου ώρα.
3. Προσθέτετε τα λαχανικά και το αλατοπίπερο. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να βράσουν όλα τα λαχανικά.
4. Σερβίρετε το φαγητό με χυμό λεμονιού και έξτρα πιπέρι. Μπορείτε επίσης να ρίξετε τριμμένο τυρί από πάνω για να λιώσει πάνω από το κρέας και τα λαχανικά.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top