Κουφές αλήθειες που δεν παραδέχονται οι άντρες

0

αλλά εσύ οφείλεις να τις ξέρεις!

Είναι άντρας με τα όλα του & δεν έχουμε καμία αντίρρηση πάνω σε αυτό. Πάρα ταύτα, υπάρχουν κάποιες μικρές γωνίες του μυαλού του, που λειτουργούν πιο κοριτσίστικα. Ιδού οι αλήθειες που δεν θα σου πει ποτέ αλλά εσύ οφείλεις να τις ξέρεις!

Πολύ του αρέσουν κάποιες αγαπημένες σου συνήθειες!
Ναι, έχει κολλήσει με τις σειρές που παρακολουθείτε- κι έχουν κλάμα! Ναι, πολύ του αρέσουν τα κοκτέιλς, κι έχουν πάνω ομπρελίτσες και σημαιούλες. Ναι, αγαπά το άρωμα του μαλακτικού στα φρεσκοπλυμένα ρουχάκια του. Αυτές οι συνήθειες κι άλλες τόσες που εσύ αγαπάς κι νομίζεις πως εκείνος μισεί, μπορούν να σας φέρουν κοντά. Μην έχεις την ψευδαίσθηση βέβαια πως η τεστοστερόνη του θα του επιτρέψει να πει την αλήθεια αλλά εσύ μπορείς να απολαμβάνεις το γεγονός αυτό.

Ναι, πολύ γουστάρει το σόλο σεξ!
Σίγουρα λατρεύει και το σεξ μαζί σου αλλά η αλήθεια είναι πως πολλά πρωινά που ξυπνά ή μεσημέρια που έχει ορέξεις κι εσύ λείπεις στη δουλειά, το χέρι του παίρνει φωτιά.

Ναι, είναι και πολύ εγωιστής και πολύ παρτάκιας κάποιες φορές!
Πόσες και πόσες φορές δεν σε έχει κατηγορήσει πως παίρνεις πρωτοβουλίες χωρίς να τον σκεφτείς, κανονίζεις πράγματα για εκείνον χωρίς εκείνον και γενικά είσαι ατομίστρια και εγωίστρια. Μάθε, πως κι εκείνος, φέρεται εγωιστικά πολλές φορές χωρίς να το ξέρεις. Το μόνο του προτέρημα ακόμα και σε αυτή την εγωιστική του φάση; Μα φυσικά, ότι σε χειρίζεται τόσο έξυπνα, που ούτε το καταλαβαίνεις. Για παράδειγμα, θα κανονίσει να πάει τυχαία για μπύρες, γνωρίζοντας πως έχεις κλείσει ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ. Θα οργανώσει ταξίδι για να δει τον αγώνα της ομάδας στην Ευρώπη από κοντά, γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις που έχεις στην οργάνωση του μπάτσελορ της κολλητής.

Έχει κι αυτός τα θεματάκια του, με τα κιλάκια του!
Δεν είσαι μόνο εσύ που τρέμεις τον καθρέφτη, δεν είσαι μόνο εσύ που ρουφάς την κοιλίτσα σου για να μην εξέχει κάτω από το στρετς φόρεμα. Κι ο αγαπημένος σου έχει πολλά θέματα με την εικόνα του. Και τα μαλλάκια του που πέφτουν όλο και περισσότερο στο μαξιλάρι τον προβληματίζουν και η κοιλιά του που δεν μοιάζει με τα six packs των μοντέλων και γενικά, οι ανασφάλειες του είναι τόσες πολλές και μεγάλες, που ξεπερνούν και το μπόι σου.

Η αλλαγή ρόλων, κάποιες φορές τον βολεύει!
Ναι βρε παιδί μου, καλός ο διαχωρισμός αρσενικού και θηλυκού αλλά ψοφάει από περιφέρεια, κάθε φορά που προτείνεις να τον κεράσεις ένα ποτάκι, κάθε φορά που παίρνεις εσύ την πρωτοβουλία να κάνετε σεξάκι! Οπότε, βουρ στην επίθεση!

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top