Εργένικος οδηγός επιβίωσης

0

μερικές διαπιστώσεις που έχω βιώσει.

Το λοιπόν αγαπητοί μου αναγνώσται, μετά από την 15φεύγα και βάλε εμπειρία μου ως εργένης, νομίζω ότι ήρθε πια η ώρα να σας γράψω μερικές διαπιστώσεις που έχω βιώσει και κάνουν την επιβίωση ενός εργένη ευκολότερη.

Να μην τα πολυλογώ. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κανόνας επιβίωσης νο 1: Ότι φαίνεται καθαρό, είναι και καθαρό.

Κανόνας επιβίωσης νο 2: Γέμισε νερά το μπάνιο? Ε και? Θα στεγνώσει.

Κανόνας επιβίωσης νο 3: Το σκούπισμα είναι μια προαιρετική διαδικασία. Το σκέτο σφουγγάρισμα με μπόλικη χλωρίνη έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Κανόνας επιβίωσης νο 4: Οι κατάλογοι με delivery είναι απαραίτητοι. Ιδίως αυτοί που κάνουν διανομή όσο αργότερα γίνεται.

Κανόνας επιβίωσης νο 5: Δεν αγχωνόμαστε αν η στοίβα με τα άπλυτα είναι βουνό. Για λόγους οικονομίας και ιδίως βαρεμάρας πρέπει να τιγκάρει το πλυντήριο. Το αυτό και με τα πιάτα.

Κανόνας επιβίωσης νο 6: Σιδερώνουμε μόνο πουκάμισα κι αυτά μόνο την μπροστινή πλευρά. Τα μπλουζάκια απλά τα τινάζουμε καλά και τα απλώνουμε. Για τα τζιν, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.

Κανόνας επιβίωσης νο 7: Αν η μαμά μένει κοντά οι προηγούμενοι δύο κανόνες παύουν να ισχύουν.

Κανόνας επιβίωσης νο 8: Τα φυτά στις γλάστρες δεν θέλουν συνέχεια πότισμα. Όσα αντέχουν την σκληραγώγηση είναι και άξια να μείνουν στο μπαλκόνι μας.

Κανόνας επιβίωσης νο 9: Σε περίπτωση που συγυρίσει κάποιος άλλος το σπίτι τον ελέγχουμε διακριτικά, γιατί το πιθανότερο είναι να χάσουμε το αγαπημένο μας μπλουζάκι για κάνα δυό χρόνια.

Κανόνας επιβίωσης νο 10: Δεν εμπιστευόμαστε τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων. Η μυρωδιά και όραση είναι τα καλύτερα κριτήρια.

Κανόνας επιβίωσης νο 11: Πάντα αφήνουμε αντικλείδι του σπιτιού μας σε φίλο/μαμά/κάποιον εμπιστοσύνης γιατί είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα δώσουμε μεροκάματο σε κλειδαρά.

Κανόνας επιβίωσης νο 12: Νova ή Hol Video Club και Xbox ή Playstation

Κανόνας επιβίωσης νο 13: Το fairy για τα πιάτα κάνει την ίδια καλή δουλειά και στο σφουγγάρισμα. To ίδιο ισχύει για το σαμπουάν στο πλυντήριο

Κανόνας επιβίωσης νο 14: οι δύσκολοι λεκέδες επίσης βγαίνουν εύκολα με το νύχι

Κανόνας επιβίωσης νο 15: οι κρεμάστρες για τα ρούχα είναι ένα άχρηστο gadget

Κανόνας επιβίωσης νο 16: Το ψυγείο εφευρέθηκε για να κρατάει παγωμένες τις μπύρες

Κανόνας επιβίωσης νο 17: Ένα δυό, zwanάκια στο ντουλάπι, και γενικότερα οι κονσέρβες είναι πάντα σωτήριες, ιδίως αν σε πιάσει λιγούρα γύρω στις 4 το πρωι

Κανόνας επιβίωσης νο 18: Μην φτιάξεις λίστα σουπερμάρκετ ποτέ. Θα αγοράσεις εκατό άλλες άχρηστες μαλακίες έτσι κι αλλιώς.

Kανόνας επιβίωσης νο 19: Τάπερ + Αλουμινόχαρτο

Κανόνας επιβίωσης νο 20: H σκόνη είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Μην τρελαίνεσαι.

Κανόνας επιβίωσης νο 21: Ποτέ μην μαγειρεύεις αν πρόκειται να λερώσεις πάνω από 2 σκεύη.

Κανόνας επιβίωσης νο 22: Φύλαξε πάντα ένα γελοίο εσώρουχο, που όταν θα φτάσει η στιγμή να το βάλεις θα ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις μπουγάδα.

Αυτά που λέτε. Με χαρά περιμένουμε και τις δικές σας διαπιστώσεις/προτάσεις.

Long Live Singles.
Παναγιώτης Λαμπρίδης

kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top