Καθηγητές για κλάματα.. ή μήπως για γέλια?

0

Άλλους τους συμπαθήσαμε άλλους τους βρίζουμε χρόνια μετά.

Μέσα στα αμφιθέατρα έχουμε συναντήσει όλοι πολλούς και διαφορετικούς καθηγητές. Άλλους τους συμπαθήσαμε άλλους τους βρίζουμε χρόνια μετά. Κάνοντας μια προσπάθεια να χωρίσουμε αυτές τις αλλοπρόσαλλες προσωπικότητες σε συγκεκριμένες ομάδες, καταλήξαμε στο ότι οι καθηγητές είναι μεγάλες μορφές!!! Διαβάστε λοιπόν τα διάφορα "είδη καθηγητών¨ και θα δείτε ότι και εσείς ξέρετε τους περισσότερους!!

Η Bitch
Η στρίγγλα της σχολής. Στο μάθημα της, κάθονται όλοι προσοχή γιατί δεν της είναι και πολύ να σε σταμπάρει και να μην σε περάσει ποτέ στο μάθημα μόνο και μόνο επειδή σου έπεσε κάτω το στυλό. Κυκλοφορούν πολλά υποκοριστικά για τη συγκεκριμένη που, για να το θέσω ευγενικά, έχουν να κάνουν με τη συχνότητα που κάνει sex.

Το μεγάλο όνομα
Όλες οι σχολές έχουν έναν. Ο γνωστός δικηγόρος, οικονομολόγος, βουλευτής κτλ κτλ... την έχουν δει κάπως και δεν κάνουν ποτέ μάθημα. Στέλνουν κάτι αναπληρωτές τις κακιάς ώρας και όσο η μαμά σου καυχιέται πως σου κάνει μάθημα ο Βαρουφάκης αυτός δίνει συνέντευξη στο SKAI και εσύ κάνεις μάθημα με τον Γιώργο το διδακτορικό!!

Ο Παραδοσιακός
Είναι συνήθως παππούλης. Διδάσκει από το βιβλίο. Δεν ξέρει τι είναι ο προτζέκτορας και σε καμία περίπτωση δεν ανεβάζει σημειώσεις στο διαδίκτυο (απορώ αν ξέρει να ανοίγει υπολογιστή). Είναι οι καθηγητές που βαθμολογούν με μότο "Το 10 είναι του θεού, το 9 για μένα και το 8 για το φοιτητή".

Αυτός που σε κάνει να κοιμάσαι
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν χάρισμα. Η μελωδική φωνή είναι , η βαρεμάρα που μας δέρνει, ο τρόπος που μιλάνε... δεν ξέρω πάντως στο πρώτο τέταρτο κλείνουν τα μάτια σου!

Αυτός που δεν έρχεται ποτέ για μάθημα
Παράπονο το έχουν όλοι (οι σοβαροί φοιτητές). Τον περιμένουν και αυτός δεν έρχεται ποτέ!! Αν θυμηθεί να έρθει, επειδή βαριέται τη ζωή του, περνάει την ώρα του μαθήματος λέγοντας ιστορίες. Ευτυχώς οι περισσότεροι αυτού του είδους στο τέλος σου λένε τα SOS.

Αυτός που θέλει να σε κάνει να μάθεις
Σε ξεθεώνει σε όλο το εξάμηνο. Σου βάζει 500 εργασίες. Σε προτρέπει να διαβάσεις άλλα 400 άρθρα, να μπεις σε καμιά 300 σελίδες, να δεις καμιά 200 ταινίες, 100 εκπομπές, να διαβάσεις 50 εφημερίδες, 10 βιβλία... και στο τέλος βάζει και τα πιο δύσκολα θέματα .

Ο Αστείος
Δεν κάνει μάθημα. Κάνει κοινωνική κριτική. Σαν ένας δεύτερος Λαζόπουλος δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Έχει χιούμορ και η αλήθεια είναι πως οι φοιτητές για αυτά τα αστειάκια πάνε στο μάθημα! Παραδεχτείτε το!!

Ο Άσχετος
Κομπλάρει συνέχεια. Δεν ξέρει να απαντήσει σε ερωτήσεις φοιτητών. Κάνει βασικά λάθη και όλο το αμφιθέατρο απορεί πως αυτός πήρε πτυχίο!

Ο Ξερόλας (συνήθως κάποιος διδακτορικός)
Περιγράφει πόσο έξυπνος είναι Με τι μέσο όρο τελείωσε Πόσες έρευνες έχει κάνει, σε πόσους διαγωνισμούς έχει κερδίσει κτλ... Αν είναι διδακτορικός έχει και το κόμπλεξ της ηλικίας και έχει καβαλήσει το καλάμι!!

Ο Γλείφτης
Καλοπιάνει μονίμως τους φοιτητές. Μάλλον θέλει να γίνει ο αγαπημένος τους καθηγητής, ένα είδος μέντορα... αλλά δεν το πολύ καταφέρνει. Έχει περάσει ώρες που μας λέει πόσο δύσκολο είναι να είσαι φοιτητής και πόσο γαμάτοι είμαστε που περάσαμε σε αυτή τη σχολή!

Ο Ψυχολόγος
Σε προτρέπει μανιωδώς να τον επισκεφτείς στο γραφείο του. Να σου δώσει συμβουλές για το μέλλον... Να σου πει πως θα αναβάσεις το μέσο όρο σου, ποια είναι τα καλύτερα μεταπτυχιακά, που να πας να δουλέψεις, πως να ξεπεράσεις το άγχος σου και λοιπά και λοιπά!!

Ο Πέφτουλας
Είναι ασυγκράτητος! Δεν είναι ανάγκη να δει ωραία φοιτήτρια, την πέφτει σε όλες... βεβαία υπάρχει και το είδος του πέφτουλα που την πέφτει στις διδακτορικές όπου εκεί έχει πολύ φάση να δεις για πότε θα την κάνει καθηγήτρια ή για πότε αυτή θα τον κάνει ξεφτίλα!

Ο Φίλος
Είναι ο άνθρωπος μας. Κάθεται με τους φοιτητές, κάνει μαζί μας ένα τσιγάρο στο διάλειμμα, μας αφήνει να αντιγράψουμε... μέχρι και στα πάρτι έρχεται!! Βέβαια προσοχή σε αυτούς πολύ συχνά μπορεί να στη φέρει πούστικα και να βάλει τα πιο δύσκολα θέματα.. και τότε δεν θα το πιστεύουν τα ματάκια σου!!

Η Γιαγιά
Είναι η γλυκιά μεν απαρχαιωμένη δε φιγούρα που διδάσκει στη σχολή από τότε που αυτή δημιουργήθηκε!!

Η φεμινίστρια - Ο gay
Ο καθένας για το δικό του λόγο δεν έχει και μεγάλη εκτίμηση σε άτομα του αντίθετου φύλλου. Αν ανήκετε σε αυτά μην περιμένετε να σας περάσει με την πρώτη!!

Ο Αντικαπνιστής
Παρά τις δραματικές εντάσεις των φοιτητών δεν κάνει διάλειμμα ποτέ.... όποτε πολλοί από μας κάνουν τρίωρο μάθημα χωρίς ούτε μια τζούρα!! (Μιλάμε για πολλά νεύρα)

Η Αρτίστα
Το μαλλί της είναι σήμα κατατεθέν!! Φοράει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Είναι γενικά περίεργη φιγούρα και τελείως φεύγα προσωπικότητα!!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top