Αυνανισμός και εκλογές

0

Τον παίζεις; Σίγουρα. Άκου να σου πω τι ψηφίζεις...

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι σ αυτή τη χώρα αν υπήρχε περίπτωση να είμαστε κορυφαίοι σε κάτι, θα ήταν δαγκωτό στη μαλακία. Με αυτά τα δεδομένα το λοιπόν θα κάνω μια επιστημονική προσέγγιση στο θέμα: Πες μου πως το παίζεις να σου πώ τι ψηφίζεις. Γιούργια.

1. Η πρωϊνή μαλακία: Ψηφίζεις ΚΚΕ
Η λεγόμενη και εργατική. Όλη τη βδομάδα δουλεύεις. Δεν υπάρχει χρόνος και αν σηκωθείς πρωί καθημερινής αποκλείεται να σου κάνει κούκου μόνο με τη σκέψη ότι θα πας στη δουλειά. Έτσι λοιπόν το Σάββατο η την Κυριακή με το που ανοίξει το μάτι, τσουυυπ. Την βγάζεις και ξεκινάς. ΠΑΜΕ. Η απόλαυση του αγωνιστή. Τον παίζεις αυστηρά με το αριστερό

2. Η μαλακία εκ προμελέτης: Ψηφίζεις ΝΔ
Προπάντων η οργάνωση. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι τά ‘μαθες πια τα κόλπα. Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να ‘χει το… ξέρεις. Χαρτί κουζίνας, τσόντα και είσαι πάντα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Αυτοδύναμος. Και το κόμμα σε βοηθά. Κατεβάζει τη Νόνη να στον κάνει κανόνι. Τον παίζεις με τι άλλο. Παραδοσιακά με το δεξί. Σαν κόσμημα

3. Η στρατηγική μαλακία: Ψηφίζεις Σύριζα
Αγόρι μου. Το ξέρεις ότι θα γαμήσεις. Θα είσαι ο μέλλων αρχηγός και δεν κρατιέσαι από την καύλα. Και λογικά πρέπει να φύγουν τα χοντρά. Τραβάς λοιπόν μια προεκλογική για να μην σε πουν και γρηγορογαμούλη και μετά μόλις συναντηθείς με την εξουσία, θα απολαύσεις συνουσία. Τον παίζεις εναλλάξ μια με το δεξί μια με το αριστερό.

4. Η μαλακία της παρηγοριάς: Ψηφίζεις Ανεξάρτητους Έλληνες.
Δεν σου κάτσε το γκομενάκι, επειδή κατέβηκαν οι Ρώσοι φίλοι του, η γιατί πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και μόνο του, αυτοδύναμα τα κουμάντα του. Ε κι εσύ τι να κάνεις, να μείνεις να παίζεις με το παιδάκι και το τρενάκι; Δεν πάει. Θα σε πουν και παιδέρα. Τραβάς λοιπόν μία της παρηγοριάς. Σπίτι μαλακία και ύπνο που λέμε. Ψέκαστον με λαδάκι και ξεκίνα.

5. Η μαλακία Goody’s (γρήγορα ναι πρόχειρα όχι): Ψηφίζεις Κιδησό.
Σε πιέζει ο χρόνος κι οι εκλογές είναι κοντά; Τό ‘χεις. Έχεις δοκιμάσει όλες τις προηγούμενες κατηγορίες μαλακίας άλλωστε. Γιατί να μην τον παίξεις μια στα γρήγορα; Τι έχεις να χάσεις; Χαρτομάντιλα υπάρχουν. Ίσως μπεις και στη βουλή. Είναι η λεγόμενη μαλακία στα πεταχτά. Τον παίζεις με όλα τα άκρα. Χέρια πόδια.

gappapaki546

6. Η ματωμένη μαλακία: Ψηφίζεις Χρυσή Αυγή
Είσαι πιτσιρικάς το καταλαβαίνω και θες να δεις πόσες φορές μπορείς να τον παίξεις σε μια μέρα. Οκ. Ανελέητο χτύπημα. Σου γράφω ένα τετράστιχο, τον έχεις κάνει λάστιχο. Πρόσεχε μόνο γιατί μετά την 5η φορά θα ματώσει. Τον παίζεις και με τα 2.

7. Ομαδική μαλακία. Ψηφίζεις Ποτάμι.
Είσαι παίχτης για καριέρα αγόρι μου. Δεν αντέχεις τη μοναξιά και θες να δίνεις συμβουλές στους υπόλοιπους καθώς και να κλέβεις τεχνικές. Παίρνεις το ποδηλατάκι σου, μαντηλάκια, νερό και μαζεύεστε σε σπίτια μυστικά. Αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Την παίζει ο ένας στον άλλο.

8. Η μεταμεσονύκτια μαλακία. Ψηφίζεις Δημοκρατική Αριστερά.
Δεν παίζει γκομενάκι εδώ και καιρό και δεν σε πιάνει ύπνος το βράδυ. Βαριέσαι μέχρι και να βάλεις τσόντα στο ίντερνετ. Τον παίζεις αργά και βασανιστικά με διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ. Θα προτιμούσες να στον έπαιζαν άλλοι, αλλά μπα. Αφήνεις νύχια στο αριστερό και τα περνάς κόκκινο μανό της φωτιάς μπας και ξεγελαστείς. Καληνύχτα.

9. Η Μαλακία ICBM (διηπειρωτική μεγάλου βεληνεκούς) Ψηφίζεις Πασοκ.
Βλέπεις τους άσπονδους εχθρούς σου να γαμούν κι εσύ τίποτα. Δεν σου κάθεται πλέον ούτε η ανεμοβλογιά. Έτσι λοιπόν το αποδέχεσαι και έχεις γίνει ματάκιας. Τα χοντρά όμως μαζεύονται και φτάνει μόνο ένα άγγιγμα με την καρδιά ενός μαρουλιού για να γίνει η έκρηξη. Και μπαμ. Φλόκια παντού. Αρκεί να τον παίξεις και με το μικρό δάχτυλο.

Ααααχ. Ξαλάφρωσα. Τώρα που μάθατε λοιπόν τι είδους τραμπαρίφας είστε μπορείτε την Κυριακή να πάτε και να ρίξετε το ανάλογο ψηφοδέλτιο. Ε κι αν δεν βγει αυτό που διαλέξατε δεν πειράζει. Θα σας μείνει η χαρά ανά χείρας. Κι όπως λέει και το τραγουδάκι, «η μαλακία είναι ωραία είναι κι οικονομική, σου κάνει μπράτσα σου φτιάχνει φάτσα
και σου ομορφαίνει τη ζωή»

masterbation-warning

Παναγιώτης Λαμπρίδης

kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top