Γράμμα στον Άη Βασίλη: "Τρόφιμα φέρε Santa, τρόφιμα"!

0

Ωστόσο ένα προβληματάκι με το Αλτσχάιμερ πρέπει να τόχεις...

Επιστολή 1η

@ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ TΟ @ AΗ BAΣΙΛΗΣ

Αγαπητέ Αη - Βασίλη

Πρώτον έρχομαι να ρωτήσω για την καλή σου υγεία, αλλά για 2000 ετών - χοντρικά -καλά φαίνεσαι. Συγκριτικά δε, με κάτι ραμολιμέντα τύπου γιαγιά Μερόπη, Ευανθία και Αγησίλαος, που ξέρω εγώ, είσαι προσκοπάκι. Ωστόσο ένα προβληματάκι με το Αλτσχάιμερ πρέπει να τόχεις... και πρέπει να το κοιτάξεις. Δεν εξηγείται διαφορετικά το περσινό χάος με τα δώρα, που έφερες. Ξέρει ένα νευρολόγο ο μπαμπάς στο Σισμανόγλειο καταπληκτικό. Θα σου δώσω διεύθυνση και τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού.

Έρχομαι λοιπόν στο θέμα. ΤΙ δώρα ήταν αυτά που έφερες πέρυσι Αη - Βασίλη μου; Θα μου πεις 7 δις παραγγελίες έχεις κάθε χρόνο, τι να κάνεις; Τα μπέρδεψες. Για να μην επαναληφθεί όμως η περσινή τραγωδία, θα στα θυμήσω εγώ.

- Στην μαμά μου έφερες ένα σκέιτμπορντ και μία φανέλα του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του Cisse.

- Στον πατέρα μου, που έχει κόψει το κάπνισμα 3 χρόνια λόγω οικονομικών, του έφερες υγραντήρα πούρων. Γιατί σου φάνηκε φυσιολογικό ένας υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ με μισθό 1100 ευρω στην Ελλάδα να καπνίζει πούρα. Μόνο οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ στην Φινλανδία, που μένεις εσύ, καπνίζουν πούρα γιατί το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι 45 χιλιάδες ευρω το χρόνο και όχι στην Ελλάδα, που το κατά κεφαλήν είναι στα Τάρταρα.

- Στη γιαγιά Μερόπη έφερες baby doll και κόκκινα εσώρουχα της Victoria Secret, που μόνο η Αντριάννα Λίμα στην πασαρέλα μπορεί να τα βάλει άνετα. Να τη δει ο Αγησίλαος με τα εσώρουχα να πάθει έμφραγμα.

- Στην αδελφή μου την Ξανθίππη, έφερες ένα παζλ με 12 χιλιάδες κομμάτια, που ένα χρόνο μετά έχει ενώσει τα 28 και ένα Trivial Pursuit, που μου το κοπάνισε στο κεφάλι όταν της έκανα την ερώτηση «πια έχει πρωτεύουσα το Μπουρούντι» και η απάντηση ήταν «η Μπουζουμπούρα». Ακόμα δεν πιστεύει ότι υπάρχει κράτος και πρωτεύουσα με τέτοιο όνομα.

- Τέλος σε μένα έφερες ένα πολύ χρήσιμο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και μία αντιρυτιδική κρέμα νυκτός, που μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !!!

Θα μου πεις γιατί δεν τα ανταλλάσατε; Διότι η γιαγιά Μερόπη ήθελε να κρατήσει τα σέξι εσώρουχα και κανένας δεν ήθελε τον υγραντήρα πούρων...λογικότατα!!!

Αναγκαστικά λοιπόν, κράτησε ο καθένας τα δικά του. Τώρα ο πατέρας μου μαζεύει τις αποδείξεις απο το σούπερ μάρκετ, το περίπτερο και τον φούρνο, για την εφορία και τις χώνει στον υγραντήρα. Η Μερόπη τριγυρνάει με τα κόκκινα εσώρουχα σαν την Αστέρω, ΕΥΤΥΧΩΣ, στο δωμάτιό της και η Ξανθίππη κολλάει κάθε βδομάδα ένα κομμάτι στο παζλ.
Εγώ και η μαμά μου ανταλλάξαμε κρυφά τα δικά μας δώρα, χωρίς να το μάθει κανείς και σκοτωθούμε πρωτοχρονιάτικα.

Γι’ αυτό σου λέω...φέτος πρόσεχε λίγο με τα ονόματα και τα καρτελάκια. Καλού κακού, φέρε κοινά δώρα χρήσιμα για όλους. Κατά προτίμηση ΤΡΟΦΙΜΑ...
Ναι, τρόφιμα!!! Αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, κανά κοτοπουλάκι, καμμιά κονσέρβα. Γιατί όπως μας βλέπω, Αη - Βασίλη μου, με φάβα θα κάνουμε Πρωτοχρονιά και δεν θα είναι ούτε καν Σαντορίνης.

Με εκτίμηση,
Μανωλάκης


Επιστολή 2η

@ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΟ @ SANTA CLAUS

HELLOOOOO SANTA…….

Like like like !!!

Αγαπώ Αη - Βασίλη...είσαι ο αγαπημένος μου άγιος. Αυτό έλεγα σήμερα και στην φίλη μου, τη Σίσσυ, που πίναμε latte macchiato στο café. Άσε, ήταν στενοχωρημένη γιατί χώρισε με τον Μάνο και έμαθε από τον περιπτερά, που πήγε ν΄αγοράσει τσίχλες, ότι τον είδε να βγαίνει από το γυμναστήριο αγκαλιά με την Πέπη και τα πήρε στο κρανίο η φιλενάδα μου.

Είπα κρανίο και θυμήθηκα. Και μένα δεν μου πέτυχε η βαφή σήμερα και είμαι να σκάσω...έχω και λεπτή τρίχα και δεν ξέρω πως να τα χτενίσω την Πρωτοχρονιά, που έχουμε κλείσει τραπέζι Ρέμο με τα παιδιά.

Γι’αυτό σου λέω! Πέρυσι τα’κανες που τα’κανες σκατά με τα δώρα. Φέτος είναι ευκαιρία να επανορθώσεις. Με δυο λόγια επειδή θα φοράω ένα μαύρο κολλητό μίνι, φέρε μου ένα ζευγάρι 12ποντα κόκκινα Louboutin να τα βάλω στον Ρέμο 4 ώρες νωρίτερα...

Mάκια...Ξανθίππη!!!

Υ.Γ. Αν πάρεις κανένα email από εκείνο το μούλικο τον αδελφό μου κάντο delete με ...ασετόν!!!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top