Τι ζώδιο είσαι; να σου πω από τι πάσχεις

0

τα ζώδια έχουν τα δικά τους…ιατρικά σημάδια

Άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αυθυποβολή, άλλοι πάλι ότι ο σωστός αστρολόγος είναι ένας ακόμη επιστήμονας. Ό,τι και να πιστεύετε, η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια έχουν τα δικά τους…ιατρικά σημάδια.

Μπορεί να μην είστε από κείνους που πιστεύουν στα ζώδια, αλλά τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτείτε ότι μπαίνετε στον πειρασμό να τα διαβάσετε. Είτε από περιέργεια, είτε από ενδιαφέρον, παρακολουθήστε το κείμενο που ακολουθεί και μετά απλά αναρωτηθείτε: «το πρόβλημα στους νεφρούς, οφείλετε στο γεγονός ότι είμαι Ζυγός;»

Κριός

Ο κυβερνήτης του Κριού, στον τομέα της υγείας είναι το κεφάλι, γι’ αυτόν τον λόγο ο Κριός μπορεί να είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους και ειδικά σε ημικρανίες. Επίσης επειδή, σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο Κριός είναι ζώδιο που θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο, όσο συναρπαστικό και αν είναι αυτό, ενδεχομένως να υποφέρει από άγχος, γεγονός που τον κάνει εύκολο στόχο για ατυχήματα και χτυπήματα στο κεφάλι. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ταύρος

Συχνά το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με το λαιμό και θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε μολύνσεις του λαιμού, σε βρογχοκήλη και προβλήματα του θυρεοειδούς. Οι περιοχές του λαιμού σχετίζονται ακόμη με το πώς διαμορφώνονται τα συναισθήματα και πώς εκφράζονται τα ταλέντα και οι ικανότητες ενός Ταύρου.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τους πνεύμονες και το αναπνευστικό σύστημα, γενικότερα. Αυτό μπορεί να κάνει τους Διδύμους να είναι ευάλωτοι σε επαναλαμβανόμενα κρυολογήματα, βρογχίτιδα και άσθμα. Είναι καλό για τον Δίδυμο να βρίσκει χρόνο να ηρεμεί και να αναπνέει, ώστε να βοηθήσει την ψυχική και σωματική του υγεία.

Καρκίνος

Το σύστημα των εντέρων και του στομάχου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην περίπτωση των Καρκίνων. Επιπλέον, ο Καρκίνος είναι επιρρεπής σε πεπτικά προβλήματα, ενώ είναι νούμερο ένα στη λίστα με τα ζώδια που τρώνε υπερβολικά για συναισθηματικούς λόγους.

Λέων

Ο Ήλιος είναι ο Κυβερνήτης του Λέοντα αλλά και η καρδιά του ηλιακού μας συστήματος. Στο ανθρώπινο σώμα, ο Λέοντας είναι επιρρεπής σε καρδιακές παθήσεις και προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, που θεωρείται η «καρδιά» του νευρικού συστήματος. Η αερόβια άσκηση και η κατανάλωση πράσινων λαχανικών μπορούν να βοηθήσουν το Λέοντα με τα ιατρικά προβλήματα.

Παρθένος

Ως ένα από τα ζώδια που του αρέσει να αναλύει τις καταστάσεις, ο Παρθένος αντλεί την ενέργειά του από το πεπτικό σύστημα, εκεί δηλαδή όπου οι τροφές διασπώνται. Ωστόσο, αν ένας Παρθένος μπερδέψει την ανάλυση με την ανησυχία, ενδεχομένως να έρθει αντιμέτωπος με προβλήματα, όπως το έλκος. Το τσάι με χαμομήλι θα μπορούσε να είναι μία καταπραϋντική λύση.

Ζυγός

Ο Ζυγός ισορροπεί μεταξύ των νεφρών και των προβλημάτων στην ουροδόχο κύστη. Φυσικά, η κατανάλωση αρκετού νερού είναι μία απάντηση στα προβλήματα του Ζυγού, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να διατηρεί τις διαπροσωπικές του σχέσεις ειλικρινείς και ξεκάθαρες. Στην περίπτωση, που αμελήσει ένα από τα δύο, ενδεχομένως να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή σε έναν ουρολόγο.

Σκορπιός

Η ένταση του Σκορπιού ταιριάζει απόλυτα με τις σωματικές λειτουργίες των αναπαραγωγικών οργάνων και του συστήματος απέκκρισης. Αυτό βάζει κυριολεκτικά τον Σκορπιό στο όριο μεταξύ ζωής και θανάτου. Στη διατροφή, η κατάσταση αυτή μεταφράζεται σε πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό ενός Σκορπιού. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, δεν είναι ποτέ καλό για έναν Σκορπιό να κρατά τα συναισθήματά του ή οτιδήποτε άλλο για πάρα πολύ καιρό, μέσα του.

Τοξότης

Οι μηροί και το ισχιακό νεύρο (το μακρύτερο νεύρο στο σώμα) είναι τα «σωματικά» χαρακτηριστικά του Τοξότη. Ωστόσο, ο Δίας, ως ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα αλλά και κυβερνήτης του Τοξότη, είναι βασικός εκπρόσωπος του ήπατος, δηλαδή του μεγαλύτερου οργάνου του ανθρωπίνου σώματος. Αυτό σημαίνει, ότι ο Τοξότης μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το συκώτι, μεταξύ αυτών και η υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιστοιχεί σωματικά στη σκελετική δομή. Σημαντική είναι η κατανάλωση ασβεστίου και φυλλωδών λαχανικών για την ενίσχυση των οστών του Αιγόκερου, καθώς «απειλείται» με προβλήματα όπως είναι η αρθρίτιδα, οι ρευματισμοί και τα εύθραυστα οστά και δόντια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν τη δικτύωση και την οικοδόμηση μιας κοινότητας. Στο σώμα δε, αυτό μεταφράζεται με το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, οι Υδροχόοι είναι επιρρεπείς σε αρθρίτιδα, εξαιτίας την κακής κυκλοφορίας του αίματος, ενώ κυριαρχεί στο ζωδιακό κύκλο ως ο νούμερο ένα «ύποπτος» για νευρικές διαταραχές.

Ιχθύς

Το ψάρι συνδέεται παραδοσιακά με τα πόδια. Ωστόσο, σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή, οι αστρολόγοι συνδέουν τον Ιχθύ με το λεμφικό σύστημα, το οποίο ευθύνεται για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Γι’ αυτόν το λόγο, το σημαντικότερο στην περίπτωση του Ιχθύ είναι να αφιερώνει χρόνο για τον ύπνο του, που είναι στην ουσία η λειτουργία που προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top