Πατατοσαλάτα φούρνου

0

Η καλύτερη συνταγή που έχετε δοκιμάσει ποτέ γίνεται... στο φούρνο!

Η πατατοσαλάτα φούρνου που σας προτείνουμε σήμερα, είναι ένα κανονικό θαύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι πανεύκολη!!!

Υλικά
  • 2 κιλά μικρές πατάτες με τη φλούδα και κομμένες σε κύβους
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 8 βραστά αυγά, ψιλοκομμένα
  • 500γρ. ψιλοκομμένο μπέικον, μαγειρεμένο
  • 2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1 γλυκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 3 κολοκυθάκια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 1-1/2 κούπα sour cream
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 2 με 3 κ.γ. μουστάρδα
Εκτέλεση
  1. Βάλτε τις πατάτες σε ένα λαδωμένο ταψί και πασπαλίστε τις με αλάτι και πιπέρι.
  2. Ψήστε τις χωρίς να τις καλύψετε στους 200C για 40-45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Αφήστε τις να κρυώσουν σε μια σχάρα.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε τις πατάτες με τα αυγά, το μπέικον, το τυρί, το κρεμμύδι και το τουρσί.
  5. Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε την sour cream με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
  6. Ρίξτε το μείγμα πάνω από το μείγμα με τις πατάτες και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε και καλή σας όρεξη.

briefingnews
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top