Ο άξεστος Πέτρος Κωστόπουλος

0

Της Νανάς

Έχω γνωρίσει Βλάχους στην καταγωγή που ήταν και είναι σπουδαίοι άντρες και έχω συναντήσει «τύπου» σοσιαλιστές που αν και μύριζε η μασχάλη τους, φουμάρανε το πούρο, μιλούσανε ξεπατικώνοντας τσιτάτα …αριστεριζόντων και κάνανε την επανάσταση στην Ψαρού, κυκλοφορώντας «βίζιτες» διάσημες και λιγότερο διάσημες.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ήταν τόσο γελοίοι που ήταν θέμα χρόνου να γυρίζουν από την Ψαρού στον ψυχολογικό τους ΜΠΥΘΟΥΛΑ!!

O παρουσιαστής δήλωσε από την συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού που τον φιλοξενεί ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ 40ΑΡΑ, «ΧΤΥΠΑΕΙ» 25 αρη.

Αναφέρθηκε στην κυρία Έλενα Ράπτη και στην σχέση που φέρεται να έχει με τον κύριο Λούκα Γιώρκα…
«ΜΑΣΤΙΓΑ» λοιπόν, όπως μάθαμε από τον κύριο Πέτρο Κωστόπουλο είναι το να αφήνουν οι άνθρωποι τον έρωτα να εξελίσσεται, χωρίς να δίνουν σημασία σε διοικητικά έγγραφα! Αφού του θυμίσω ότι «μάστιγα» είναι η ΒΛΑΚΕΙΑ εκείνων που νομίζουν ότι έπιασαν τον πάπα από τους όρχεις, χρόνια πριν εκείνος υπέγραφε φλογερά κείμενα με το τι πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας μέχρι τα 40…για να μην θεωρείται μαλάκας. Μέσα στα πολλά σημαντικά που δημοσίευε, θεωρούσε ότι αν ένας άντρας δεν έχει πάει με μεγαλύτερη γκόμενα που θα τον μυήσει στο σεξ, δεν δοκιμάσει και ανθυγιεινά δεν κάνει και καμιά δεκαριά παρτουζίτσες είναι μόμολο. Το αντριλίκι επίσης, κατά Πέτρο Κωστόπουλο, χτύπαγε κρεσέντο, όταν κάποια τυπάκια που διέθεταν ΜΕΡΤΣΕΝΤΕΣ, ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΠΟΡΣΕ, κυκλοφορούσαν γκομενέτες, που τέλειωναν το Λύκειο…άντε και λίγο πιο σιτεμένες γύρω στα 24 με 25.

Φυσικά το πέος του τυπάκου που νόμιζε ότι μέτραγε …είχε να κάνει με το χρώμα της πιστωτικής, την ημίκλειστη πισίνα, το σκαφάκι, την σκαφάρα ή την σκάφη και το αν είχε μόνιμη ξαπλώστρα στην Ψαρού.

Δεν θυμάμαι ποτέ να έκανε ως διαμορφωτής άποψης σχόλιο για τους 70ρηδες επιχειρηματίες – χορηγούς που κυκλοφορούσαν τσακλοκούδουνα , ούτε για «κυρίες» που φιγουράριζαν στις κοσμικές του στήλες που εξαργύρωναν τις υπηρεσίες τους σε πλαδαρά, υποκίτρινα, κορμιά με θολά μάτια και βλεφαρόπτωση με ανταλλαγή να εξασφαλίζουν τσάντα HERMES.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΖΩΗ…ΚΡΙΝΕΙ ΑΞΕΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Προσωπικώς θεωρώ ότι η κυρία Ράπτη είναι μια ωραία γυναίκα και μια ωραία γυναίκα με προσωπικότητα είναι ποθητή και θα παραμείνει ποθητή.
Η ηλικία των ανθρώπων είναι συνάρτηση της συναισθηματικής, της ψυχολογικής και της βιολογικής ηλικίας. Μπορεί λοιπόν σύμφωνα με ειδικούς, ένας άνθρωπος να είναι 50 και ψυχολογικά να είναι 90, ενώ συναισθηματικά 8 χρονών. Γι αυτό άλλωστε και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες ενώ βιολογικά μπορεί να είναι 35, συμπεριφέρονται ως 5 ετών.

ΕΠΙΣΗΣ (πάλι με την υπογραφή του Πέτρου Κωστόπουλου σε editorial του στο NITRO), όταν προφανώς είχε ανάγκη να του «κάθεται» η Άννα Βίσση για φωτογραφίσεις, την εποχή που τα είχε με εκείνο το νεαρό μοντέλο…που νομίζω ότι ο άνθρωπος τότε ήταν 27..28 …δεν θυμάμαι, ΕΓΡΑΦΕ, ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ότι «μια γυναίκα μετά τα 40 πετυχημένη και διάσημη …τι να τους κάνει τους μεγαλύτερους άντρες…είναι (οι μεγαλύτεροι άντρες) ..μέσα στην βαρεμάρα!!!!

Μήπως βαριέστε την ζωή σας κύριε Κωστόπουλε;;;;;;

mylady
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top