5 πράγματα για το αντρικό στυλ, που δεν θα καταλάβουμε ποτέ!

0

και δεν μιλάμε για τον David Beckham

Ως γνωστόν εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε την μόδα. Καλά όχι και όλα αλλά τουλάχιστον η συντριπτική μας πλειοψηφία! Για κάποιο περίεργο λόγο, ότι είναι στην μόδα και φοριέται κατά κόρον από τις απανταχού celebrities, αυτομάτως μας αρέσει και θέλουμε διακαώς να το αποκτήσουμε, ακόμα κι αν ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα δείχνουμε αστείες ή έστω παράταιρες φορώντας το κομμάτι αυτό. 

Από την άποψη αυτή λοιπόν, οι άντρες είναι τόσο τυχεροί που πραγματικά έρχονται στιγμές που τους ζηλεύουμε! Ο μέσος άντρας λοιπόν, και δεν μιλάμε για τον David Beckham αλλά γι' αυτούς που συναναστρεφόμαστε εμείς κι εσείς, γελάει δυνατά με το αμόκ που παθαίνουμε την περίοδο των εκπτώσεων και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο πρέπει σώνει και ντε να ντυνόμαστε σαν καρνάβαλοι όποτε βγαίνουμε έξω!

Βέβαια κι εμείς από την πλευρά μας, δεν πρόκειται ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν να καταλάβουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα για τους άντρες και το στυλ τους. Παρακάτω σας έχουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα, τα οποία σίγουρα κι εσείς έχετε σκεφτεί!

1. Το ένα το... θαυματουργό
Ετοιμάζεστε να βγείτε και έχετε επιλέξει να φορέσετε ένα τέλειο και σούπερ μοδάτο τζιν παντελόνι! Ωστόσο, θα πρέπει να το συνδυάσετε ιδανικά με ένα μπλουζάκι, ή πουκάμισο, ή μπουστάκι ή κάτι τελοσπάντων που να του πηγαίνει. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα παπούτσια, την τσάντα αλλά και το... πανωφόρι! Ο άντρας ξέρετε τι κάνει; Φοράει ένα τέλειο τζιν που να του πηγαίνει και με τα υπόλοιπα δεν ασχολείται καν! Θα βάλει σταράκια, ένα μπλουζάκι και αυτό ήταν! Ο χρόνος προετοιμασίας του είναι τα 5 λεπτά κι εσάς οι 5 ώρες! Και ξέρετε κάτι; Τελικά είναι πιο στυλάτος
από εσάς! Με αυτό και μόνο το τέλειο τζιν... Λυπούμεθα...

2. Μόνο ότι χρειάζονται
Αυτό πού το πάτε; Έχετε δει εσείς ποτέ άντρα να βγαίνει από μαγαζί και να κρατάει πάνω από 1 άντε 2 σακούλες; Έχετε δει γυναίκα που να κρατάει λιγότερες από... 3; Είμαστε σίγουροι πως όχι! Για κάποιο περίεργο λόγο, εμείς ψωνίζουμε για να ψωνίσουμε και οι άντρες ψωνίζουν μόνο όταν χρειάζονται όντως κάτι! Θα ψωνίσουν δηλαδή μια φορά στους 3 μήνες, θα πάρουν απαραίτητα και ωραία πράγματα και τον υπόλοιπο καιρό απλά θα έχουν χρήματα να κάνουν ότι τους αρέσει! Το ότι εμείς ψωνίζουμε ότι αηδία βρίσκουμε μπροστά μας, μόνο και μόνο για να καλύψουμε, να καμουφλάρουμε καλύτερα, τα υπερκαταναλωτικά μας ένστικτα, τους φαίνεται αδιανόητο! Και σε μας βέβαια, φαίνεται αδιανόητο να έρχεται Σάββατο πρωί, και απλά να καθόμαστε σπίτι!

3. Δεν τους ενδιαφέρει η... μόδα
Μπορεί να μη φοράνε το πλατύγυρο καπέλο που φορούσαν στις ελληνικές ταινίες, και πουκάμισα με λαχούρια, από τη δεκαετία του '80, αν και γιατί όχι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οτιδήποτε κι αν είναι στην μόδα, σπεύδουν να το αποκτήσουν, όπως κάνουμε εμείς! Για παράδειγμα, ένας καλοντυμένος και σούπερ μοδάτος άντρας είναι ο Justin Timberlake. Αλλά αυτός είναι star και επιπλέον το έχει! Θα μπορούσατε δηλαδή εσείς να πάτε για καφέ με κάποιον που είναι ντυμένος με ανάλογο στυλ; Όχι φυσικά! Εκείνος γιατί δηλαδή να θέλει να κυκλοφορεί με την Katy Perry, που... δεν έχει και το πιο συμβατικό στυλ όσο να πεις!

4. Μερικές φορές θέλουν απλά να φορέσουν ένα... κοστούμι
Μην τους παρεξηγείτε, αλλά επειδή όλοι κρύβουν έναν James Bond μέσα τους, κάποιες φορές θέλουν να τον... βγάζουν και λίγο πιο έξω! Είναι αυτές οι φορές λοιπόν, που απλά θέλουν να φορέσουν ένα... κοστούμι και να πάνε βόλτα, χωρίς φυσικά να υπάρχει κανένας, προφανής έστω, λόγος για τέτοια επισημότητα! Όταν δε, είναι καλεσμένοι σε γάμο, εκεί βάζουν όλη τους την μαεστρία και σκάνε μύτη σαν να πηγαίνουν στα Oscar ή εναλλακτικά στο πανηγύρι του χωριού, αναλόγως και το γούστο του καθενός! Το κοστούμι πάντως... κοστούμι!


5. Και είναι και κάποιες άλλες που θέλουν να φορέσουν φόρμα παντού
Εκεί λοιπόν που τους πιάνει αυτό το κάτι και θέλουν να φορέσουν κοστούμι, την επόμενη ακριβώς στιγμή τους πιάνει το ακριβώς αντίθετο και κυκλοφορούν με την παλιά ξεσκισμένη φόρμα τους παντού! Και καλά να βγούνε για ψώνια ή να πάνε σε ένα φίλο. Άντε και για έναν καφέ! Αλλά ποτό με φόρμα; Σε πάρτι με φόρμα; Πόσο είναι; 15; Για κάποιο περίεργο λόγο εκείνοι νιώθουν πολύ cool που φοράνε φόρμα, ενώ οι υπόλοιποι τζιν και παντελόνια! Δείχνουν ακομπλεξάριστοι! Δείχνουν όμως και λέτσοι... Γι' αυτό καλό θα ήταν, ειδικά όσοι έχουν περάσει τα 18, να έχουν τη φόρμα για πολύ συγκεκριμένη χρήση!

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top