ή τυροκροκέτες... το ίδιο είναι
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. τυρί ένταμ
- 250 γρ. κασέρι
- 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλιτζανάκι αλεύρι
- 1 αυγό
- μοσχοκάρυδο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Παίρνουμε το ένταμ και το κασέρι και τα τρίβουμε από τη χονδρή μεριά του τρίφτη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαστουνάκια.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά και αν κολλάει στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.