Άντρες της Χρονιάς

0

Γκλάμουρ και εντυπωσιακές εμφανίσεις

Μία ακόμα βραδιά γεμάτη γκλάμουρ και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, όπου το κορυφαίο αντρικό περιοδικό GQ βράβευσε τους Άντρες της Χρονιάς 2012.

Πολλά τα βραβεία, πολλοί οι νικητές, πολλοί ήταν και οι αστέρες της μουσικής, του κινηματογράφου, της πολιτικής, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, που είτε απλά έδωσαν το «παρών» στην 15η ετήσια απονομή των "GQ Men Of The Year" είτε έφυγαν με ένα βραβείο.

Ο Solo καλλιτέχνης που ξεχώρισε το 2012 είναι ο Βρετανός rapper, Tinie Tempah, που παραβρέθηκε στην τελετή απονομής, ενώ ο 35χρονος Michael Fassbender είναι ο Ηθοποιός της Χρονιάς, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, ο οποίος επίσης παρέλαβε προσωπικά το βραβείο του.

(Φωτογραφία: Tinie Tempah)

(Φωτογραφία: Michael Fassbender)

Εντύπωση προκάλεσε το πλατύ χαμόγελο του τραγουδιστή και συνθέτη Gary Barlow, πρώην μέλος των Take That, που τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του γέννησε νεκρό το τέταρτο παιδί τους. Ο 41χρονος Barlow παρέλαβε το βραβείο για τις «Εξαιρετικές Επιδόσεις» του στο χώρο του θεάματος.

(Φωτογραφία: Gary Barlow)

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και ο Robbie Williams, που βραβεύτηκε ως ο άντρας «Ίνδαλμα» της χρονιάς, ο John Slattery ως «Διεθνής Άντρας της Χρονιάς», οι καλύτεροι σχεδιαστές για το 2012 ήταν εκείνοι του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ o Sir Tom Jones ανακηρύχθηκε «Θρύλος» της χρονιάς.

(Φωτογραφία: Robbie Williams)

(Φωτογραφία: Sir Tom Jones)

Από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυναικείες παρουσίες, εκ των οποίων μία έφυγε με ένα βραβείο. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, πρώην ξανθιά που έγινε μελαχρινή, αναδείχτηκε Γυναίκα της Χρονιάς.

(Φωτογραφία: Lana Del Rey)

Η λίστα των νικητών:

  1. Σόλο Καλλιτέχνης της Χρονιάς: Tinie Tempah
  2. Επιτυχία μιας Ζωής: Bradley Wiggins
  3. Ίνδαλμα: Robbie Williams
  4. Εξαιρετική Επίδοση: Gary Barlow
  5. Συγγραφέας της Χρονιάς: Aaron Sorkin
  6. Tanqueray Άνδρας με Στιλ της Χρονιάς: Dermot O'Leary
  7. Ηθοποιός της Χρονιάς: Michael Fassbender
  8. Ταλέντο της Χρονιάς: Chris Hemsworth
  9. Σχεδιαστές της Χρονιάς: Dolce & Gabbana
  10. Alfred Dunhill Πολιτιστικό Ίνδαλμα: Thomas Heatherwick
  11. Κωμικός ηθοποιός της Χρονιάς: Sacha Baron Cohen
  12. Πολιτικός της Χρονιάς: Boris Johnson
  13. Σεφ της Χρονιάς: Wolfgang Puck
  14. Τηλεοπτική Προσωπικότητα της Χρονιάς: Damian Lewis
  15. Διεθνής Άνδρας της Χρονιάς: John Slattery
  16. Αφιέρωμα Συντάκτη: James Corden
  17. Γυναίκα της Χρονιάς: Lana Del Rey
  18. Έμπνευση της Χρονιάς: Sir Salman Rushdie
  19. Επιχειρηματίες της Χρονιάς: Chris Corbin και Jeremy King
  20. Θρύλος της Χρονιάς: Sir Tom Jones
  21. Ομάδα της Χρονιάς: Team GB

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top