Καλαμάρια ψητά στα κάρβουνα

0

Με όλη του τη γεύση...

ΥΛΙΚΑ
  • 17 καλαμάρια ολόκληρα καθαρισμένα
  • 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά σούπας πάπρικα
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα καλαμάρια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Βάζουμε τη σχάρα να ζεσταθεί στα κάρβουνα.
Βουτάμε μισό λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και αλείφουμε τη σχάρα.
Βάζουμε τα καλαμάρια στη σχάρα και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα, το αλάτι και τη ρίγανη.

Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top