Φτιάχνεται πανεύκολα και έχει όλο το άρωμα, τη γεύση και – κυρίως – τις βιταμίνες του φρέσκου λεμονιού.
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκος χυμός λεμονιού
- 4 κ.γ. κοφτά ξύσμα λεμονιού
- ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
Για κάθε ποτήρι λεμονάδας, βάζεις στο ποτήρι 1/4 φλιτζάνι τσαγιού σιρόπι λεμονιού και γεμίζεις το υπόλοιπο με νερό ή παγάκια.
* Η λεμονάδα γίνεται πολύ νόστιμη αν την χρωματίσεις με λίγο σιρόπι φρέσκιας φράουλας, κερασιού ή ροδιού.
Πηγή
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.