Άννα Βίσση: «η φωνή μου δεν έχει την φρεσκάδα που είχε»

1

«Κάποιες φορές βγήκε προς τα έξω μια εικόνα δική μου που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα», εξομολογείται η Άννα Βίσση και μιλά για την ηλικία της, τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της αποκαλύπτοντας τις «αδυναμίες» της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κρύβει ότι η φωνή της έχει αλλάξει: «ξέρω πολύ καλά ότι η φωνή μου δεν έχει τη φρεσκάδα που είχε όταν ήμουν είκοσι χρονών. Τα τραγούδια που έλεγα το '80, τα λέω ένα τόνο κάτω. Άμα βάλω δύο και τρεις τόνους κάτω, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ».

«Είμαι όσο χρονών είμαι και βγαίνω και το λέω. Δεν το φοβάμαι. Μου λένε όλοι επειδή δείχνεις έτσι. Ε και; Πώς δείχνω δηλαδή; Κια ρυτίδες έχω και το δέρμα μου δεν είναι σφριγηλό και έχω αρχίσει να συμφιλιώνομαι με όλο αυτό. Γι' αυτό και δεν με βλέπετε με τις απίστευτες πλαστικές. Ευτυχώς δεν έχω φρικάρει με αυτά τα πράγματα. Καμιά φορά με βλέπουν οι φίλοι μου και μου λένε "από κάτω τα μάτια σου είναι κάπως κουρασμένα". "Ε, και τι έγινε;", λέω εγώ. Με βρίσκω γοητευτική κι έτσι δηλαδή. Εμένα μ' αρέσουν οι γυναίκες που είναι ήρεμες με τον εαυτό τους και που μεγαλώνουν όμορφα. Τη Meryl Streep, ας πούμε, τη θεωρώ κούκλα για την ηλικία της. Τη Michelle Pfeiffer και τη Sharon Stone που είμαστε και συνομήλικες επίσης. Τι γυναίκες!», συνεχίζει.

Αφού παραδέχεται πως είναι εύθραυστη και θέλει να έχει την αγάπη των γύρω της, η Άννα αναφέρει πως «οι πιο απαιτητικοί ακροατές μου είναι η μάνα μου και ο Καρβέλας. Η μάνα μου είναι απίστευτη. "Γιατί φάλτσαρες εκεί; Αυτή τη νότα να την ξαναπείς. Πες τους να σου δυναμώσουν τη φωνή." Τέτοια μου λέει. Και με ύφος κιόλας» και προσθέτει πως ο Νίκος Καρβέλας την έμαθε να μην ντρέπεται.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι δεν μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στη σκηνή και για τον λόγο αυτό στο «Fabulous Show» που παρουσίασε δεν της άρεσε η έναρξη, ενώ στην Eurovision της Αθήνας στην οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα δεν πέρασε καλά, όπως και σε δύο – τρεις συνεργασίες που έχει κάνει.

«Πρέπει να πω ευχαριστώ, γιατί έζησα πράγματα, αγχώθηκα, αντιμετώπισα, πάλεψα, στενοχωρήθηκα, χάρηκα, έκλαψα, συγκινήθηκα. Έγινα μητέρα, ερωτεύτηκα, τραγούδησα με την ψυχή μου και συνεχίζω ακόμα. Ας τελειώσει όταν έρθει η ώρα», λέει η Άννα.

Όσο για την κρίση και τις συνέπειές της;
«Αποθεώθηκαν οι λάθος άνθρωποι για τους λάθος λόγους, γι' αυτό και η κρίση τελικά θα ευνοήσει την αξιοκρατία. Οι πραγματικές αξίες πιστεύω ότι θα φανούν τώρα. Ο κόσμος έχει την τάση να ξεσκαρτάρει αναγκαστικά, γιατί δεν υπάρχει χώρος πια για όλους», αναφέρει.



Πηγή

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  1. Ανώνυμος23/5/12, 12:02 π.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΘΕΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΙΛΙΚΙΑ . ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ . ΟΙ ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ . ΟΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΟ PSYCHOLOGY . ΑΝΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου
To Top