H ταραχώδης ζωή και το άδοξο τέλος του «κακού» παιδιού της νύχτας

0

To «κακό» παιδί της νύχτας δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Ταξίδεψε τα ξημερώματα της Τρίτης για τη «γειτονιά» των αγγέλων, σκορπώντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους που έχασαν τη «χαρά της ζωής». Γιατί ο Νίκος Γιγουρτάκης στα 30 του χρόνια συνέχιζε να είναι ένα μικρό παιδί, με χαρούμενες συνήθειες, λαμπερό χαμόγελο και αθώα ψυχή.

Χθες το απόγευμα στις 5:30 επώνυμοι φίλοι και συγγενείς του, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, με δάκρυα στα μάτια.

Ο θάνατος του «χτύπησε» την πόρτα στην ηλικία των 30 χρόνων και εκείνος του «έκλεισε» το μάτι αφού, όπως συνήθιζε να λέει στην οικογένειά του, ήθελε να φύγει νέος. Η αιτία θανάτου του οφείλεται πιθανότατα σε ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, ενώ οι επίσημες εξετάσεις θα ολοκληρωθούν σε 20 μέρες.

Ήταν η «ψυχή» της παρέας του, το αγαπημένο παιδί του πατέρα του και επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη, που είδε όλα τα όνειρα που έκανε για τον γιο του, να «παγώνουν» μέσα σε λίγα λεπτά, όταν άκουσε την είδηση του ξαφνικού θανάτου του.

Η μητέρα του και ο αδερφός του Γιώργος ή «Jojo» όπως συνήθιζε να τον φωνάζει ο ίδιος ο Νίκος, ακόμη δύο τραγικές φιγούρες που αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό του, θέλουν να διώξουν μακρυά τον εφιάλτη που ήρθε να τους χαλάσει την οικογενειακή ηρεμία.

Κοσμοπολίτης, φινετσάτος, ανοιχτοχέρης και γενναιόδωρος με τους πάντες. Έτσι περιγράφουν τα φιλαράκια του τον αγαπημένο τους Νικόλα. Η καθημερινότητά του ήταν απλή αλλά ο δυναμισμός και η ισχυρή προσωπικότητά του, τον μετέτρεπαν αυτόματα σε επίκεντρο σχολιασμού.

Γιατί ο Νίκος ήταν από τα παιδιά που ή θα τον λάτρευες από την πρώτη στιγμή ή θα τον αντιπαθούσες. Αδιάφορος πάντως δεν περνούσε ποτέ.

Κάθε μέρα πάρκαρε το ασημί Hammer του έξω από το γυμναστήριο στη Γλυφάδα, όπου περνούσε εκεί 2-3 ώρες. «Είχε εμμονή με το σώμα του... Πρόσεχε πολύ το ντύσιμό του», αποκαλύπτουν οι φίλοι του-και ήταν πολλοί πάρα πολλοί.

Παιδί της νύχτας ήταν ο «Gigou», όπως ήταν γνωστός στα δικά του στέκια. Το «Romeo», το «W» το «Can Can», η λέσχη Monte Carlo είναι λίγα μόνο από τα νυχτερινά μαγαζιά που άνηκαν στην οικογένεια Γιγουρτάκη και τα διηύθυνε εκείνος. «Αντίο, ήσουν καλό αφεντικό», γράφουν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook άνθρωποι που εργάζονταν στα μαγαζιά του.

Για τον Νίκο η διασκέδαση δεν σταματούσε ποτέ. Ξενυχτούσε σε έντονους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά ακόμη και στον τρόπο διασκέδασής του ήταν διαφορετικός. Άνοιγε σαμπάνια για τους φίλους του και εκείνος έπινε energy drinks και τσάι (!). Δεν κάπνιζε, δεν έπινε, μονάχα ξενυχτούσε συντροφιά με όμορφες γυναίκες. Αυτή ήταν η καθημερινότητα του bon viveur της νυχερινής Αθήνας.

Γυναίκες και ταξίδια: Οι μεγάλες του αδυναμίες!

Το ιδιαίτερο στιλ του προσπάθησαν να το υιοθετήσουν πολλοί, κανείς δεν τα κατάφερε όμως με επιτυχία γιατί η λάμψη που έβγαζε προερχόταν από την ψυχή του και όχι από τις αγαπημένες του μπλούζες με strass. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι στις κοσμικές στήλες των περιοδικών ο Νίκος Γιγουρτάκης χαρακτηριζόταν ως ο «έλληνας Beckham». O 30χρονος επιχειρηματίας ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό και μαζί με νέες ιδέες για επιχειρήσεις έφερνε και νέα συλλεκτικά κομμάτια για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Λάτρευε τα τατουάζ, τις πλάκες μεταξύ φίλων, τα ταξίδια. Αγαπημένοι του προορισμοί το Μιλάνο, το Λονδίνο στο οποίο σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων, η Νέα Υόρκη που ταξίδεψε τελευταία φορά με τη μητέρα του Χριστίνα, το Μπαλί, στο οποίο μάλιστα διέθετε ένα πολυτελέστατο resort και πήγαινε συχνά με τους φίλους του.

Μεγάλη αδυναμία είχε όμως και στο γυναικείο φύλο. Ήταν ο άστατος «Gigou», που δεν είχε μάθει να ακούει τη λέξη «όχι». Όποια γυναίκα ήθελε την έκανε δική του με οποιοδήποτε κόστος. Είχε μία ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα, ενώ κάθε εβδομάδα φιγουράριζε στα περιοδικά και με διαφορετική σύντροφο. Από τη ζωή του πέρασαν πολλές επώνυμες και μη γυναίκες, αυτή που την χάραξε όμως ήταν η Χριστίνα Κολέτσα. Μέχρι και τατουάζ είχε «χτυπήσει» το όνομα της αγαπημένης του Χριστίνας, όταν ήταν ακόμη μαζί. Η ίδια τον αποχαιρέτησε γράφοντας ένα γράμμα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Άνθρωπέ μου, μία και μοναδική μου αγάπη... Καλό ταξίδι»! Μεγάλο του όνειρο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Δεν τον ενδιέφερε ο γάμος, αλλά ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Το είχε εξομολογηθεί σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις.

Η ζωή του Νίκου ήταν πασπαλισμένη με αστερόσκονη και εκείνος «έσπαγε» πλάκα μαζί της... Και από κει πάνω που βρίσκεται τώρα σίγουρα συνεχίζει να κάνει πλάκα μαζί με τους άλλους αγγέλους...Καλό του ταξίδι!

Φανή Πλατσατούρα

newpost
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top